Влез

View Full Version : My Soul

vliybena_i_zagybena
01-05-2007, 18:40
Taka, hora prosto iskam da kaja, v sly4aq napi6a za 4yvstvata mi kum edin 4ovek. Toi se kazva C. bqhme zaedno, no vsi4ko se provali zardi men. Sega, sujalqvam, normalno. Toi be6e 4oveka, s koito imahme mn dopirni to4ki. Znam 4e toi nqma da go vidi tova, no iskam da se znae 4e az o6te iskma da sum s nego 4e imam nyjda ot vtori 6ans, i 4e moje bi go obi4am! pls bez tupi otgovori, prosto iskah da napi6a kakvo mi, za6otot ne izdurjam. iskamd a ums engo pove4e ot vsi4ko, iskam ... nego do men :)
10x

malkata_
01-05-2007, 18:43
еми мила....незнам какво е станало между вас....не ми е и работа....но щом толкова искаш да си с него...кажи му това което каза на нас...помоли го за втори шанс...ако още има чувства към теб всичко ще е ок!!!айде късмет!!!

п.п:разбирам те....била съм в същата ситуация!!! :wink: :oops: :?

Bacard1
01-05-2007, 18:49
слушаи ся блука......ГРЕШМОТО ТУКА Е ЧЕ ТОИ ТРЯБВА ДА ГО ВИДИ ТОВА.......или поне му кажи какво искаш щом толкова мнм искаш да си с него му го кажи др начин нема да разбере.........

piska_
01-05-2007, 18:58
Ми как да му го покажем :wink:

zabybenata :))
01-05-2007, 19:20
hora, mn ste mili! kakvo e stanalo li? ami imah tryden period i po4nah mn da piq. kazal e na edna fr naskoro(predi 1 sedmica) 4e sum mn sladka, no tva s alkohola. ina4e mn sum go kefila...nz.. ako znaete kvi ne6ta sme si kazvali i pisali...vs izglejda6e mn hybavo. ne mislq 4e toi 6te iska da e s men. kak da my go kaja? po princip be6e jenkar, no kato be6e s mene, be6e samo s mene i sega pak starata pesen na nov glas - vurti gi kato nz kvo. ima6e ne6to m/y nas, a sega sqka6 go e zabravil.
blagodarq 4e otdelihte muni4ko vreme i za men, ne vi poznavam no sum vi blagodarna :)

koalka
01-05-2007, 19:24
Говорила ли си с него?

vvs_go
01-05-2007, 19:25
kat tolkova ne ti puka 6to ne go napisa na notepad i posle slu4aino da zabravi6 da go safene6 btw posta mi ne e typ

POLA^_^
01-05-2007, 19:27
hora, mn ste mili! kakvo e stanalo li? ami imah tryden period i po4nah mn da piq. kazal e na edna fr naskoro(predi 1 sedmica) 4e sum mn sladka, no tva s alkohola. ina4e mn sum go kefila...nz.. ako znaete kvi ne6ta sme si kazvali i pisali...vs izglejda6e mn hybavo. ne mislq 4e toi 6te iska da e s men. kak da my go kaja? po princip be6e jenkar, no kato be6e s mene, be6e samo s mene i sega pak starata pesen na nov glas - vurti gi kato nz kvo. ima6e ne6to m/y nas, a sega sqka6 go e zabravil.
blagodarq 4e otdelihte muni4ko vreme i za men, ne vi poznavam no sum vi blagodarna :)
Няма нищо по-грозно от пияно момиче...нз какви са ти били причините ама не тва е решението.Може би станалото е за добро,поне няма повече да правиш тези глупости.А иначе кажи му това -струва си да опиташ

zagybena
01-05-2007, 19:51
znam 4e e super grozno piqno momi4e, no ako izkliy4im tva az sum si ok. v smisul ne sum grozna, ymna sum( e, moje bi na momenti oglypqvam), no nzz. 4yvstvam se v zadunena ylica. Znam 4e az sum si vinovna i Ne, ne sum govorila s nego, ta toi me misli za alkoholi4ka. priznvam si, 4e v trydni momenti mi ide da se napiq, no ne go pravq. ot dryga strana znam 4e vru6tane nazad nqma, nqma smisul da my kazvam kakvoto i da e, dano nqkoga razbere kakva sum vsu6tnost. dano sudbata pak ni subere i razbere, 4e makar z akratko be6e 4ast ot men i sum durjala na nego :)

pampers
01-06-2007, 08:17
Ми как да му го покажем :wink:

NyMpHeTaMiNe_f
01-06-2007, 09:08
Govori s nego i mu obqsni vsi4ko !!! Kaji mu tova koeto kaza na nas i ne se pritesnqvai ! Uspeh \:D/

sherry
01-06-2007, 09:12
Ми говори с него, де...Ние не можем да ти помогнем, ако ти не направиш нещо по върпоса. Бори се за любовта си, винаги има шанс да се оправят нещата, дано се съберете пак :D