Влез

View Full Version : Не го обичам ..

Ани
01-05-2007, 19:10
Здравейте на 17 години съм ..
И имам един въпрос .който много ме мъчи ..
Ходя с едно момче от 4 месеца и имам проблем с това ,че не го обичам все още .. а мисля ,че той е влюбен в мен :( Случвало ли ви е се ? Какво бихте ме посъветвали в тази ситуация ?
](*,) ](*,) ](*,) моля помогнете ,защото не искам да се разделям с него :( а не знам как да постъпя

piska_
01-05-2007, 19:17
Е ако не го харесваш, не знам :wink:

koalka
01-05-2007, 19:17
Не се насилвай да го обичаш.Това може да стане от само себе си, но е възможно и да не стане.Не, не съм попадала в такава ситуация, но най-важното е, че имаш чувства към него.

POLA^_^
01-05-2007, 19:22
При всеки обичта идва по различно време,щом си те кефи момчету изчакай явно ти трябва повече време.....да ти имам проблемите :-D
Айде и късмет

maceto_90
01-05-2007, 19:24
Az hodeh s edno mom4e koeto ne obi4ah no vr1skata ni ne prosa6testvuva d1lgo.I ne sajelqvam za6toto predpo4etoh da skasam s nego ot kolkoto da go l1ja.No moq slu4ai e razli4en.No mislq 4e toi bi bredpo4el da skasate ot kolkoto da go l1je6.

Bacard1
01-05-2007, 19:25
При всеки обичта идва по различно време,щом си те кефи момчету изчакай явно ти трябва повече време.....да ти имам проблемите :-D
Айде и късмет

напълно съгласе на всеки по различно време може да ти доиде в последствие.....може и да не додие(недаи си боже).......ама просто ти трябва време сподед мен........ :lol:

лоринда
01-05-2007, 19:29
Ани влюбена ли си в него?Има разлика между "влюбена съм" и "обичам го"?

Ани
01-05-2007, 19:37
ми да имам чувства към него , но мися ,че не го обичам

лоринда
01-05-2007, 19:40
Не се мъчи с тази мисъл.Обичта идва след влюбването.Така че спокойно. Всичко ще е :)

Allthatshewant
01-05-2007, 19:41
obi4ta moje da po4uvstvash s te4enie na vremeto no ako pitash men .. ako ot miga v koito ste zaedno nqmash trypka kym nego zashto se nasilvash i edno ne mi e qsno .. sled kato ne go obi4a6 zashto si re6ila da si s nego ..

even_in_death
01-05-2007, 20:01
Еми на мен ми се е случвало много пъти да ходя с някои към който няма чувства и нещата не продължават много дълго... ако имаш чувства към него по-добре останете заедно... а ако нямаш - НЯМА СМИСЪЛ !

radito
01-05-2007, 20:34
доста често ми се случва това. :-D ама щом те кефи това момче изчакай малко.неможеш толкова бързо да заобичаш.иска се време!

atanakata
01-05-2007, 20:34
еми... сега говоря от моя гледна точка : аз се влюбвам ааааааадски бързо... привързвам се още по лесно... това мисля ми създава известни проблеми... та както и да е... приемам че може да не почувстваш обич няколко месеца... за всеки е индивидуално... мисля, че ако ти е яко с този човек, трябва да продължиш да се радфаш на връзката ви... грешка е да смяташ обикновената привързаност с любов... недей го прави... аз един път сгреших... ужасно е :cry: не мисля че трябва да се отчайваш... try

nasty_f
01-05-2007, 20:48
Кажи му-просто е!

MoHuTo
01-05-2007, 23:52
obi4ta moje da po4uvstvash s te4enie na vremeto no ako pitash men .. ako ot miga v koito ste zaedno nqmash trypka kym nego zashto se nasilvash i edno ne mi e qsno .. sled kato ne go obi4a6 zashto si re6ila da si s nego ..

pampers
01-06-2007, 08:15
мили4ка на сила хубост не става !! ако няма6 4увства няма смисъл да го лъже6 кажи му о6те докато е рано :wink:

Sweetlove1990
01-06-2007, 08:32
E то това да эаобичаш някого не става эа 1 2 садмици нито эа месец или два... :roll: Не се насилвай да го обичаш щом имаш чувства и сте си эаедно эначи всичко е ОК и рано или късно нещата ще се подредят Това да обичаш някого эначи да го уважаваш да му имаш доверие да можеш да му кажеш всичко и още куп други неща эа които се иэисква време :wink:

NyMpHeTaMiNe_f
01-06-2007, 08:52
Ako ne izpitva6 ni6to kym nego kakvo togava samo se podigrava6 s mom4eto - kaji mu go i gotovo tcttctcc

iiirish
01-06-2007, 09:26
четири месеца не са нищо. аз бях в такава ситуация година и два месеца - той ме обичаше до полуда, аз него не... и знаеш ли какво?! не се чувствах така щастлива както исках! намерих сили и се разделихме!
направи същото докато още е време, защото колкото повече времето минава толкова по-трудно ще ти е после да вземеш това решение

Charleese
01-06-2007, 09:51
Не се насилвай да го обичаш,защото няма да стане така :) Знам добре какво е човек да е влюбен в теб и ти да се чувстваш длъжна да отговориш със същото!Много е неприятно!Но любовта идва сама,не можеш да я накараш просто да се появи от нищото!Съветвам те да се разделиш с този човек,защото 1-во - ти се измъчваш от тази връзка,защото знаеш,че не можеш да дадеш толкова,колкото другият иска и 2-ро - рано или късно приятелят ти ще усети,че ти не си влюбена като него и тогава много повече ще страда.А и колкото повече време прекарвате заедно,той толкова повече се привързва!
успех,каквото и да решиш! :wink:

Undying
01-06-2007, 10:14
Ако го харесваш,няма проблеми,то не може човек от веднъж да се влюби-на някои има трябва по-малко,на други повече време.Но ако дори не го и харесваш...тогава вече трябва да поговорите.

Ани
01-08-2007, 17:47
Ми благодаря ви !
ще си помисля много ... какво да правя
:-k :-k

01-09-2007, 03:57
Ми благодаря ви !
ще си помисля много ... какво да правя
:-k :-k

1-vo porasni i sled tova zanimavai momchetata
2-ro misli predi da napravish neshto i posle da revesh u foruma che e bilo greshka
3-to uspeh i moje bi shte ti trqbva oshte vreme za da razberesh dali go obichash ili ne. Da rechem malka pochivka ot 1 maxx 2 sedmici ako mnogo ti lipsva i mislish postoqqno za nego shte si sigurna che go obichash ako ne....... qvno shte si bezchustvenna i trqbva da kajesh na momcheto da ne se zanimava sys tebe shtot si neseriozna i neznaish kakvo iskash :)

DeVoi4eTo
01-09-2007, 06:25
Случвало ми се е на мен...и кво правиш ако искап чакай но рано или късно ще разбереш че така не може в една връзка