Влез

View Full Version : Защо не може да ме разбереее :((((

Mafiotkata_7200
01-05-2007, 19:28
Едно момче мн ме обича, но ми е напълно безразличен. Мн сме говорили и съм му казвала, че не може да се получи, тъй като нямам чувства към него. Казах му че не искам да съм с него и да се преструвам на влюбена само за да му бъде хубаво на него и да не страда. Той обаче мн настоява и не иска да го проумее...вече се изнервям Но аз не мога да заповядам на сърцето си кой да избере [-X Сега си имам приятел и това момче е разбрало...брат му ни беше видял. Вика ми Мисля си с какво е повече от мен, защо аз не съм на негово място. Нз защо толкоз се е вкопчил в мен и не искам да ме разбере. Сякаш не му говоря на български. Вече нз какво да правя. Той дори ми каза че ако разбере с кой ходя ще скочи на бой. Нз разсъждава така сякаш е момченце на 13-14, а всъщност е на 17. Днес отново говорих с него...той си е втълпил, че го харесвам ... Казвам му престани да ме търсиш, а той казва:Нали знаеш надеждата умира последна. А и .... този израааз "колелото се върти" адски мн ме е страх някои ден да не ми се върне всичко това...както постъпвам с него :smt010 Но аз какжо мога да направяяя :cry:
Моля ви споделете изпадали ли сте в подобна ситуация и ми даите някое съветче [-o< Ъъъъ и относно това че всичко се връща...Как мислите :-k

_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
01-05-2007, 19:38
амм и на мен ми се е случвало тва,само дето с разликата че на мен изобщо не ми пукаше за неговите чувства и просто не му обръщах внимание,стана му мноо гадно,но може би така по бързо ме забрави...са като се замисля как съм постъпила ми стаа кофти се 1...а за това че всичко се връща...е абсолютно вярно...при това се връща двойно :( поне при мен винаги е така...А в твоя случай според мен ти не си мноо виновна,щом поне си му обяснила ситуацията...и той не е искал да ти влезе в положението...

Allthatshewant
01-05-2007, 19:39
prava si .. nemojesh da zapovqdvash na syrceto si kogo da obi4a .. za tova mu obqsni 4e kolkoto i da nastoqva ti syjalqvash no nemojete da bydete pove4e ot priqteli tyi kato si mom4eto na koeto dyrjish i s koeto iskash da bydesh ...

piska_
01-05-2007, 20:44
Познато, постъпила си правилно :wink:

_candy_girl_
01-06-2007, 06:24
и аз мисля че си постъпила правилно,но мисля и че рано или късно всичко се връща убедила сам се в тва

koalka
01-06-2007, 07:00
Еми гадно е за него, ама няма избор.Той е влюбен.Продължавай с това момче, ако го харесваш, а него-бъди му само приятелка, макар че това е невъзможно.Няма да ти се върне.Въможно е така да стане, но няма да е някакво наказание. :wink: А и да не вземеш да се влюбиш в това момче.Казвам го, защото и на мен ми се е случвало първо мен да ме харесват, а после аз.Не казвам, че точно така ще стане, просто внимавай.

pampers
01-06-2007, 08:11
оо за6то ли ми е до болка познато... :cry: добре си постъпила съветвам те да не тръгва6 с 4овек към който няма6 4увства ужасно е..вси4ко да прави6 по принуда... ](*,) [-X

Sweetlove1990
01-06-2007, 08:59
Много ми е поэнато само че эа раэлика от мен ти си постъпила правилно ](*,) :cry: Не се тормоэи иэлишно...ти сама каэа че не можеш да иэбираш кой да обичаш.....А относно това дали ще ти се върне не се притеснявай эащото ти си вэела правилното решение и няма какво да ти се връща :roll: помисли по-добре ли щеше да е да го лъжеш че си с него от любов... :wink:

NyMpHeTaMiNe_f
01-06-2007, 09:03
оо за6то ли ми е до болка познато... :cry: добре си постъпила съветвам те да не тръгва6 с 4овек към който няма6 4увства ужасно е..вси4ко да прави6 по принуда... ](*,) [-X

iiirish
01-06-2007, 09:05
е да, по принцип всичко се връща, но никой не знае как! не е казано, че някой ден ще ти се случи абсоютно същото и на теб.
а относно заканите на момчето - не се връзвай ;) хората много обичат да говорят, да заплашват и да се заканват, но дойде ли до действия малко са тези, които наистина правят нещо ;)