View Full Version : ako pravq sex po 4esto 6te mi pomogne li...
...da preodoleq straha si.pravila sam go 6 pati no vapreki tova mn me e strah za6toto nito vednaj ne mi haresa pak i bole6e.ta vaprosa mi e ako si hvana nqkoi i zapo4nem da se klecame dali ve4e nqma da se pritesnqvam ot tva da spq s nqkoe mom4eto 6toto az to4no zarad tui 6tot mi e gadno no pak sam 4uvala 4e parvite nqkolko pati e taka i kak mislite dali tova 6a mi pomogne da go preodoleq tozi strah
Satanata ot grobi6teto
01-05-2007, 20:58
Ako go napravi6 o6te vednaj-6te umre6-idva6 napravo pri men v grobi6teto :-D :smt005
Е чи от опит глава не боли `ма тебе специално сливата може да те боли ...
emi v na4aloto moje da ne ti haresva,no s praktikata 6te se opravqt ne6tata. :wink:
nujno e partniora ti da obrashta poveche vnimanie na teb i taka da te vazbujda che da se pomokrish qko otdolu mislq che togava shte ti e qko :)
macka123
01-05-2007, 21:45
а как така си спала вече 6 пъти с момче и не ходиш с някой
доста интересно
нормално е да те боли но може би от тва притеснение което имаш ти се напрягаш и те боли повече
отпусни се
и според мен трябва да е с някой на когото имаш пълно доверие и които знае че те боли за да няма проблеми и болки и лоши споменчета
Тоест я съветваш да е като кукла ?! Ае на ляво , ае на дясно , а от нея никаква реакция ......... и тва не е много хубаво !
A dali e za6toto ne me vzimat naseriozno. o6te sam na 13 a pove4eto mi priqteli, s koito se 4ukame sa 17, 18 + i sa dosta grubi4ki. Kakvo da pravq sledva6tiq pat ? Dali e redno az da sum otgore ? Kajete nqkakvi lesni i udobni pozi kato za momi4e s ne tolkova bogat sexualen opit.
Blagodarq.
A dali e za6toto ne me vzimat naseriozno. o6te sam na 13 a pove4eto mi priqteli, s koito se 4ukame sa 17, 18 + i sa dosta grubi4ki. Kakvo da pravq sledva6tiq pat ? Dali e redno az da sum otgore ? Kajete nqkakvi lesni i udobni pozi kato za momi4e s ne tolkova bogat sexualen opit.
Blagodarq.
Фантазия ! Както ти харесва така го прави , никой не те изпитва нито трябва да е като по учебник !
Любимата ми поза - ти заставаш на колене, с гръб към момчето, той допира пистолет до тила ти и натиска спусъка. И. Де. Ал. Но!
По темата - за да ти хареса ти е нужно да го правиш поне няколко пъти с момче, което разбира какво прави и ИСКА ДА ТИ ДОСТАВИ УДОВОЛСТВИЕ. Най-често това е някой, с който си имала известно време връзка и е с теб, защото те цени. Ако го правиш с някой, който просто иска да те ръгне и да си достави кеф само на себе си.. (както най-вероятно се е случило) Никога няма да изпиташ удоволствие. Всички момичета от форума ще ме подкрепят.
marina star
01-06-2007, 12:48
napalno "ZA"