- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ako pravq sex po 4esto 6te mi pomogne li...
...da preodoleq straha si.pravila sam go 6 pati no vapreki tova mn me e strah za6toto nito vednaj ne mi haresa pak i bole6e.ta vaprosa mi e ako si hvana nqkoi i zapo4nem da se klecame dali ve4e nqma da se pritesnqvam ot tva da spq s nqkoe mom4eto 6toto az to4no zarad tui 6tot mi e gadno no pak sam 4uvala 4e parvite nqkolko pati e taka i kak mislite dali tova 6a mi pomogne da go preodoleq tozi strah
Ako go napravi6 o6te vednaj-6te umre6-idva6 napravo pri men v grobi6teto![]()
![]()
Е чи от опит глава не боли `ма тебе специално сливата може да те боли ...
emi v na4aloto moje da ne ti haresva,no s praktikata 6te se opravqt ne6tata.![]()
nujno e partniora ti da obrashta poveche vnimanie na teb i taka da te vazbujda che da se pomokrish qko otdolu mislq che togava shte ti e qko![]()
а как така си спала вече 6 пъти с момче и не ходиш с някой
доста интересно
нормално е да те боли но може би от тва притеснение което имаш ти се напрягаш и те боли повече
отпусни се
и според мен трябва да е с някой на когото имаш пълно доверие и които знае че те боли за да няма проблеми и болки и лоши споменчета
A dali e za6toto ne me vzimat naseriozno. o6te sam na 13 a pove4eto mi priqteli, s koito se 4ukame sa 17, 18 + i sa dosta grubi4ki. Kakvo da pravq sledva6tiq pat ? Dali e redno az da sum otgore ? Kajete nqkakvi lesni i udobni pozi kato za momi4e s ne tolkova bogat sexualen opit.
Blagodarq.
Любимата ми поза - ти заставаш на колене, с гръб към момчето, той допира пистолет до тила ти и натиска спусъка. И. Де. Ал. Но!
По темата - за да ти хареса ти е нужно да го правиш поне няколко пъти с момче, което разбира какво прави и ИСКА ДА ТИ ДОСТАВИ УДОВОЛСТВИЕ. Най-често това е някой, с който си имала известно време връзка и е с теб, защото те цени. Ако го правиш с някой, който просто иска да те ръгне и да си достави кеф само на себе си.. (както най-вероятно се е случило) Никога няма да изпиташ удоволствие. Всички момичета от форума ще ме подкрепят.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
napalno "ZA"
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!