View Full Version : въпрос към момчетата? ? ? ? ?
macka123
01-05-2007, 22:02
значи...докато си лежахме с гаджето ми си бях сложила ръката в/у пениса му и по едно време той ми каза усети и някакси все едно си стягаше пениса.като мускул.каза ми че никога не е говорил с никой за тва и му е мн интересно дали др мъже го могат.та реших да попитам момчетата от форума дали могат да си "стягат" пениса ако мога така да се изразя :):):)
DrSmurph
01-05-2007, 22:05
ВСИЧКИ БЕЗ ФИЗИОЛОГИЧНИ УВРЕЖДАНИЯ!!
[Lucifer]
01-05-2007, 22:08
ВСИЧКИ БЕЗ ФИЗИОЛОГИЧНИ УВРЕЖДАНИЯ!! \:D/ \:D/ \:D/
tova treptene e qko da go useti6 dokato penisa e v teb :)
И моя приятел го може. :D
И моя пр--.. Упс! :oops: И аз го мога! :lol: :lol: :lol:
Има един мускул, малко под тестисите, който изпълнява две функции - едната е да спира урината, когато имаме нужда, но нямаме възможност. Другата - да пълни пениса с кръв. Има и една, свързана с еякулацията, ама тя е по-сложна.
Та, когато го стегнем този мускул, се избутва допълнително кръв в пениса и той "подскача" и се "стяга" (става по-твърд).
shizzle ti si kato nqkoq enciklopediq vs znae6 :)
shalqlqlqlq
01-06-2007, 00:16
Последния път когато пробвах дали може да го накарам да подскача, ми потече кръв от носа... :smt013
Aми защо "като" мускул,пенисът е мускул,така че е нормално да може да се стяга :)
Kabal, представи си как пет минути те псувам на майка, че да не пиша глупости във форума.
В ПЕНИСА НЯМА НИЩО МУСКУЛНО!! РАЗРОВИ СЕ ДА ПРОЧЕТЕШ!! (много нецензурни думи, които изтрих в името на добрия тон) Кухина е, която се изпълва с кръв! А ако имаш намерение да спориш, те предупреждавам - нямам силите да цензурирам повече.
shalqlqlqlq, май си прекалил с напрягането, а? Ако искаш - следващия път като уринираш, опитай се да спреш струята - ще усетиш с кой мускул го правиш. Тренирай го - един път като осъзнаеш кой е, можеш да го свиваш и отпускаш по желание. Докато си седиш, вечер преди да заспиш, дори няма смисъл да се мърдаш. Така ще го тренираш - ще можеш повече да го мърдаш и ще изпомпва повече кръв по време на ерекция. Яко, а?
yuHku: мъж съм и се старая да съм добър любовник. Просто -трябва- да знам всичкo ^_^
shalqlqlqlq
01-06-2007, 00:43
ШиЗЛЕ, баце не ме разбра....шегувах се....са ще те обясня :roll: Значи, като си стегнеш пениса, той се повдига нагоре, е аз си го стегнах и ми потече кръв от носа....демек пениса ме е ударил по носа, и ми потече кръв (слаби капиляри какво да се прави) :-D
shalqlqlqlq ineterstno.....
shizzle ne govoreh samo za tuk ma i poprincip 90%ot postovete ti sa svarzani s dosta pro4eteni ne6ta :)
shalqlqlqlq
01-06-2007, 00:48
shalqlqlqlq ineterstno.....
shizzle ne govoreh samo za tuk ma i poprincip 90%ot postovete ti sa svarzani s dosta pro4eteni ne6ta :)
Кое му е интерес"Т"ното?
shalqlqlq, sorry, батка, просто не винаги схващам сарказма, особено в 4 сутринта :) Май е време да лягам, че утре трябва най-накрая да ги почвам тези учебници проклетите!
yuHku, благодаря ^^ няма да се правя на скромен, но наистина благодаря :)
shalqlqlqlq
01-06-2007, 01:00
Е за какво сори....не ми тече чак толкова много, и без това почти цялата кръв се беше стекла в животното ::: Ае лека ночес, ако лягаш де :-D
И сега какво да почна да моля за прошка ли?Я се осъзнай бе!По-добре се наспи,защото почваш да се вживяваш много! [-X
И си мери малко приказките!Няма нужда да се правиш на интересен!
shalqlqlqlq
01-06-2007, 01:13
И сега какво да почна да моля за прошка ли?Я се осъзнай бе!По-добре се наспи,защото почваш да се вживяваш много! [-X
Ма аз не знам въобще какво му се обясняваш, я му нашокай репата и да се знае :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ма аз не знам въобще какво му се обясняваш, я му нашокай репата и да се знае :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ми да! За много ли интересен се мисли този шизъл, че поправя пълните простотии, които някои хора говорят наляво-надясно!? Я да си знае мястото и да мълчи! Не знае ли, че колкото по-голям глупак си, толкова повече право имаш да се обаждаш!
(нападката ми не е към теб, шаляля, още не си ме ядосал до степен, в която да заслужиш подобен пост в твоя чест ^^)
shalqlqlqlq
01-06-2007, 01:27
Ми да! За много ли интересен се мисли този шизъл, че поправя пълните простотии, които някои хора говорят наляво-надясно!? Я да си знае мястото и да мълчи! Не знае ли, че колкото по-голям глупак си, толкова повече право имаш да се обаждаш!
(нападката ми не е към теб, шаляля, още не си ме ядосал до степен, в която да заслужиш подобен пост в твоя чест ^^)
Аз ловя сърказъма, не бой са :mrgreen:
P.S. Easy, tiger, easy :smt005 Аз няя те обиждам и да те ядосвам, аз просто си пръскам хумора като пчеличка пръшеца си, април месец :mrgreen:
Пръскаш ти...като една бивша съученичка хурмони :lol: ....а тя колко е зле...ама айде... :?
shalqlqlqlq
01-06-2007, 01:31
Пръскаш ти...като една бивша съученичка хурмони :lol: ....а тя колко е зле...ама айде... :?
Апа ако видиш как пръскам зъби на отворковци :mrgreen:
айде,айде...сега и шопска салата и сме готови за селската кръчма.
бтв shizzle,не само аз говоря глупости [-X ,и ти не си цвете за мирисане!
shalqlqlqlq
01-06-2007, 01:36
айде,айде...сега и шопска салата и сме готови за селската кръчма.
бтв shizzle,не само аз говоря глупости [-X ,и ти не си цвете за мирисане!
Напрай овчарска и съм там :-D
Ракия ?Или нещо по-хард :lol: (ше ни бият за тоя спам...ама ..)
shalqlqlqlq
01-06-2007, 01:41
Ракия ?Или нещо по-хард :lol: (ше ни бият за тоя спам...ама ..)
Е ракия де, да беха фъстъци за виски да пиеме....кой ше ни бие :?: Да си земе номерче, специално за мене....че графика ми е препълнен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Доживях да ми се репчи балетистка - фен на Naruto.
Не вярвам да съм дал и един път грешно мнение, но.. Нали знаеш лафа за стената? Не? Е, простено ти е, то да беше само това.
shalqlqlqlq
01-06-2007, 01:53
Кавал, тоя те нарече балетистКА.....мъхеахеахеха кръвна обида, финиш хим :mrgreen:
хора осъзнайте се малко, стига с тоя спам ве, разменете си скайповете и се хранете там тамън нема да ви бият модовете, иначе браво на Кавал че е фен на Наруто (анимето не и героя Гаара рулз), а и не е виновен че е зле, згрешил е човека, поправил си го вече знае че пениса е мускол, точка по въпроса
ето ви една картинка да ви изплаша малко да не спамите, видях я в на молец подписа http://img405.imageshack.us/img405/1849/kkq1dj4.gif
айде да се направа на примерен форумджия ще драсна и нещо по темата: почти всички момчета можеме да си стягаме тоя мускол
П.С. правописните грешки в поста са направени нарочно, нещо ме е прихванало и се лигавя
Кавал, тоя те нарече балетистКА.....мъхеахеахеха кръвна обида, финиш хим :mrgreen:
Сега видях че и ти му викаш Кавал :( не съм първия :(
hforce, оригиналът на картинката е относно double-posting. И Наруто е най-тъпото съществуващо аниме. Не може да си гледал каквото и да е друго аниме и Наруто да те кефи! Няма начин. Ако някой го твърди, за него имам само един коментар - *бииииииииииииииип!* Гледайте Berserk, Full Metal Panic, GetBackers - ако искате файтинг, там има хиляди пъти повече! Заедно с ненормална анимация, разбиващи герои и ебaти сюжета!
значи...докато си лежахме с гаджето ми си бях сложила ръката в/у пениса му и по едно време той ми каза усети и някакси все едно си стягаше пениса.като мускул.каза ми че никога не е говорил с никой за тва и му е мн интересно дали др мъже го могат.та реших да попитам момчетата от форума дали могат да си "стягат" пениса ако мога така да се изразя :):):)
АЙ СИ!! ПЕНИСА БИЛ МУСКУЛ!!! ЛЕЛЕЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТИ ЗА НОБЕЛОВА НАГРАДА ТРЯ КАНДИДАТСТВАШ!!!! УЕУЕУЕЕЕЕЕЕЕ !!! Явно си пропускала часовете по биология....
hforce, оригиналът на картинката е относно double-posting. И Наруто е най-тъпото съществуващо аниме. Не може да си гледал каквото и да е друго аниме и Наруто да те кефи! Няма начин. Ако някой го твърди, за него имам само един коментар - *бииииииииииииииип!* Гледайте Berserk, Full Metal Panic, GetBackers - ако искате файтинг, там има хиляди пъти повече! Заедно с ненормална анимация, разбиващи герои и ебaти сюжета!
Наруто беше готино аниме преди да почнат филърите ама сега го преебаха, не че съм му фен но Гаара си ме радва, аниметата които ги каза сум ги гледал, гледал съм и още много други и има и много по-тъпи от наруто, гледай Yumeria и после ще си говориме за тъпи анимета :)
malka_sladuranka
01-06-2007, 12:16
могат могат...някак...го мърдат... :-D
Това ми е любимооооо. :-D
Това ми е любимооооо. :-D
Не подозирах, че момичетата толкова много му се радват! Учуден съм.. и доволен.. ^_^
malka_sladuranka
01-06-2007, 13:37
Не подозирах, че момичетата толкова много му се радват! Учуден съм.. и доволен.. ^_^
хехе..как бе, разбира се и аз му се радвам на това :-D :-D :-D
Pingwin_rlz
01-06-2007, 13:43
е лол како ти си зле ма, "стягал го като мускул" ми то пениса кво е ма, ай леллелеле не, паднах от стола .
mravkata_z
01-06-2007, 13:50
Мда, и моя приятел го може! :-D и когато свърши остава в мене докато спадне и го прави това и е много готино чувството! :smt006
е лол како ти си зле ма, "стягал го като мускул" ми то пениса кво е ма, ай леллелеле не, паднах от стола .
Пенисът не е мускул.
Да, всички го могат. :wink:
atanakata
01-06-2007, 21:04
абе да бе и аз го мога \:D/ :mrgreen: яко е даже :mrgreen: и понякога забавно за приятелката ти :smt005
E nali penisa e vid mmuskul!
atanakata
01-07-2007, 10:15
E nali penisa e vid mmuskul!
ОЛЕЕЕЕЕ ХОРА СПРЕТЕ ГИ БЕЕЕЕЕЕ :smt013 ПЕНИСЪТ НЕ Е МУСКУЛ... :!: В НЕГО ИМА ПЕЩЕРИСТИ ТЕЛА КОИТО СЕ ПЪЛНЯТ С КРЪВ И ВОДЯТ ДО ВТВЪРДЯВАНЕТО МУ ! а тези пулсации вече се дължат на един друг мускул, в основата на пениsа, който мисля е волевия свинктер(когато се стискаш да не се напикаеш)... поправяйте ме ако съм бъгнал някъде