View Full Version : съветче моля :)
значи моята лична драма е следната...
учим заедно с едно момиче вече няколко години, тя си има приятел от 2-3 години и се случи така, че от скоро с нея започнахме да излизаме много често ( 6 дни в седмицата - толкова често) и така е вече няколко месеца, от октомври мисля.... и естествено адски много се привързах към нея, хлътнах яко с една дума ЯКО :) разбираме се чудесно, прекарваме си винаги мнооо приятно каквото и да правим, винаги има за какво да си говорим... знам че тя ходи с друг, както казах, но колкото пъти съм ги виждал тях заедно по купони и т.н. - еми тя просто стои до него и мълчи, пушат димят пият и това е, не я виждам така усмихната както с мен, и супер много съжалявам че досега съм бил толкова сляп за това момиче и кой знае преди тия 2-3 години къде ми е бил акъла , че не съм я забелязал в тази светлина, всичко ми се струва толкова обречено сега :( искам да й кажа , че някак си съм се привързал много повече към нея, отвъд границата на приятелството, един вид да й споделя за това какво чувствам.......
изобщо мислите ли че има надежда, знам че рискувам много - приятелството ни дори, но просто НЕ ИЗДАРЖАМ, безсънни нощи , много безсънни нощи...... :) наистина я харесвам много, просто толкова много общи неща открихме за себе си... направо ми е бръмнала главата с това последните седмици
ИСКАМ Я :) моля ви дайте ми съвет
дали да говоря с някоя нейна приятелка, за това изобщо дали имам шансове и т.н...пфф знам ли и аз, ебаси драмата... :(
Ами вярно е, че ако не те харесва и й признаеш истината може да се почувства кофти и да се отдалечи от теб, но...Има едно голямо "но" - ако не рискуваш, нищо няма да се получи и след това винаги ще съжаляваш и ще те измъчват въпроси от типа на: "Ами ако й бях признал? , Ами ако и тя ме е харесвала? " и тн...Така че щом я харесваш толкова много, БОРИ се за нея и направи всичко възможно да сте заедно..Това е от мен :mrgreen: Успех! :wink:
Ne e hubavo da razvalqsh na nqkogo vruzkata, no ako vijdash che tq ne e shtastliva s nego i ne varvqt neshtata pri tqh - deistvai! Kakvo mu se chudish! Samo deto posle da ne te prebiqt... :roll: A i spored men trqbva parvo da si govorish s neq, tq da ti kaje kak stoqt neshtata mejdu tqh i dali go obicha (ima znachenie) :-k .... Zashtoto moje poradi fakta che q haresvash tolkova da si si pomislil/vaobrazil, che i tq izpitva neshto kam teb. A ako neinite chuvstva sa chisto priqtelski?! S drugi dumi trqbva da vidish tq kak gleda na teb, kak se darji s teb, dali te vuzpriema prosto kato priqtel ili neshto drugo. Kakvoto i da stane uspeh :arrow: :wink:
Уффф..... ами не че искам да им разваля връзката, но не само аз (като пристрастна страна) съм забелязал че тя не е особено щастлива с него, но и други приятели ми го казват, то се вижда, просто вече започвам да си мисля че те някак си просто е СВИКНАЛА да е с него, един вид "по задължение" мммм, но как да тръгна да говоря с нея за отношенията им между тях, тя може да се усети, нали си приличаме и е умничка като мен :)
а относно боя, ако стане така че тя тръгне с мен, хич не ми пука кой ще тръгва да ме пребива, ебал сам ги сички след тва :)
Уффф..... ами не че искам да им разваля връзката, но не само аз (като пристрастна страна) съм забелязал че тя не е особено щастлива с него, но и други приятели ми го казват, то се вижда, просто вече започвам да си мисля че те някак си просто е СВИКНАЛА да е с него, един вид "по задължение" мммм, но как да тръгна да говоря с нея за отношенията им между тях, тя може да се усети, нали си приличаме и е умничка като мен :)
а относно боя, ако стане така че тя тръгне с мен, хич не ми пука кой ще тръгва да ме пребива, е*** сам ги сички след тва :)
Da naistina zvuchi vse endo ti q pravish shtastliva no togava zashto e vse oshte s priqtelqt i ?! Naistina 2 3 godini s amngogo vreme no akkto q upisvash to tq napravo e adski neshtastna to dori da e po zaduljenie pak nqma da bude s negu qvnu ima nqkakva prichina malka ili ne . Moje da probvash ot tova glava ne boli no predlagam d abudesh gotov za vsichko. Moje da te priema samo kato priqtel ili neshto takova no moje i da se vliubva. Moje sushto i da te namrazi misleiki che se opitvash da q naranish kato im razdelish vryzkata no moje i da trugnete. Spored men probvai to edin jivot imame taiche po dobre da pravim neshtata koito haresvame, samo hubavite de . :)
opsss tova bqh az izvinqvam se.
Явно доста си хлътнал :) .Наистина мисля,че трябва да признаеш чувствата си без да се срамуваш.Нека тя реши с кой иска да бъде.
Най доброто ре6ение :arrow: признай си 4увствата без да те е страх какво 6те стане..ако не иска да се занимава с теб..не се от4айвай поне си опитал :lol:
Sweetlove1990
01-06-2007, 09:08
Вие говорили ли сте эа отношенията и с нейния приятел?Ако е каэвала че не е щастлива с него тогава няма какво да чакаш.Но недей да се самонавиваш че тя е нещастна с него само эащото на теб така ти се иска :wink: Въпреки всичко е хубаво да кажеш какво иэпитваш(или поне да и намекнеш) Щом прекарвате толкова време эаедно эначи и е приятно с теб....риск печели-риск губи 8)
ако сега не рискуваш никога няма да разбереш какво е щяло да се случи! помисли добре и виж, че дори и малък ти имаш шанс и много надежди!
ти сам я познаваш много по-добре и знаеш как би реагирала тя ако все пак отхвърли чувствата ти. моят най-добър приятел също ме харесва от 3 години, но аз нито веднъж не съм го отблъснала, нито веднъж не съм му затръшнала вратата, когато той е имал нужда от някого... така че зависи от самото момиче ;)
Ами както виждам вече бая си изстрадал да си сдържаш чувствата,мисля че е най-добре да и кажеш,вместо да продължаваш да криеш всичко.Току виж и тя споделя чувствата ти,но се е страхувала да го признае...Успех. :)
sladurana2319
01-06-2007, 10:19
mislq che shte e nai dobre ako razgovarqsh otkrito s neq i i kajesh kakvi chyvstva ispitvash kak se chyvstvash i t.n. obache trq da i kajesh che primerno ako tq ne te haresva i neiska da e s teb kato tvoe gadje che iskash da si ostanete priqteli kakvito ste bili do momenta....no men ako pitash...i tq te haresva pone malko v tfa sam sigyrna....a sedi s priqtelq si zashtoto se pak tva sa si 2-3 godini ot jivota i....i nemoje ei taka da zadraska vsi4ko....razgovarqi s neq i YSPEH!!!
Уфффф днес пак цял ден с нея, цяял дееен, неописуемо :) супер си прекарахме, толкова съм объркан вече не знам не знам.... дали да не опитам първо чрез трето лице, нейна приятелка примерно, да разбера точно какви са й отношенията с нейния приятел, как върви всичко конретно между тях, защото е верно и това че може аз да си самовнушавам че тя е нещастна има го и този момент, но ако наистина тя споделя на нейната приятелка примерно че между тях всичко е наред и т.н. тогава има ли смисъл аз да й признавам какво чувствам... :(
живот ли е това.... #-o
Виж,понякога трябва да се откъснеш от света,да спреш да мислиш само за чувствата на другите и да помислиш за своите.Колко време вече си мислил само за нейните чувства-как да я впечатлиш,дали е нещастна или щастлива,да би те харесала като нещо повече от приятел или не и т.н. и т.н.Мисля че вече е време да помислиш за себе си,и да сложиш край на тва твое мъчение като и признаеш всичко.Аз ако съм на твое място отдавна вече да съм откачила,заслужаваш медал. :-k
Уфффф днес пак цял ден с нея, цяял дееен, неописуемо :) супер си прекарахме, толкова съм объркан вече не знам не знам.... дали да не опитам първо чрез трето лице, нейна приятелка примерно, да разбера точно какви са й отношенията с нейния приятел, как върви всичко конретно между тях, защото е верно и това че може аз да си самовнушавам че тя е нещастна има го и този момент, но ако наистина тя споделя на нейната приятелка примерно че между тях всичко е наред и т.н. тогава има ли смисъл аз да й признавам какво чувствам... :(
живот ли е това.... #-oЕми може и така да постъпиш.Не рискувай да я питаш директно, защото така може и приятелството й да загубиш.Но тази приятелка трябва да си мълчи, защото тя пак ще разбере.
Виж,понякога трябва да се откъснеш от света,да спреш да мислиш само за чувствата на другите и да помислиш за своите.Колко време вече си мислил само за нейните чувства-как да я впечатлиш,дали е нещастна или щастлива,да би те харесала като нещо повече от приятел или не и т.н. и т.н.Мисля че вече е време да помислиш за себе си,и да сложиш край на тва твое мъчение като и признаеш всичко.Аз ако съм на твое място отдавна вече да съм откачила,заслужаваш медал. :-k
ъъЪъъъ ама аз съм на ръба :) за откачането става дума, изобщооооо не е работа т'ва дето ми се случва, направо не знам... изобщо ей така една сутрин се събудих с всичко т'ва в главата, не знам ще търся някак си "подходящия момент" да й каза всичко ако изобщо се отдаде такъв....то толкова време мина и без това, но каквото и да стане не искам да я загубя като приятел , просто няма друга такава като нея от гледна точка на това как се разбираме :) и колко си приличаме.... абе шантава работа :( ](*,)
Еми може и така да постъпиш.Не рискувай да я питаш директно, защото така може и приятелството й да загубиш.Но тази приятелка трябва да си мълчи, защото тя пак ще разбере.
koalka, Ще гледам да си мълчи, даже тези дни ще се видя с нея, какво да я питам :) в смисъл как да подходя и към нея ? :-k :|
Ами ако имаш чувство че тя те приема само като приятел по-добре не й разкривай чувствата си,за да не се отдалечи от теб!Но ако усещаш че и тя изпитва нещо по-силно от приятелство действай!Успех!!!
gevezanka_88
01-08-2007, 08:10
Znaesh li moje bi i tq izpitva neshto k1m teb , no prekaleno mn e sviknala s stariq si nachin na jivot t.e priqtelq i i zatova trudno moje dA se razdeli s nego. Znaesh li edin s1vet ot men prod1ljavaite da ste best frends i tq moje i da hl1tne :) uspeh !
:)
брех, много ми е познато...
IKisseDAGirL
01-08-2007, 09:45
пфф кви са тия съвети - "ама ся... то така, ама... приятелството е по-важно... гледай да не го изгубиш..."!? пълни глупости #-o
първо, тя ако е точна, няма да се отдръпне от теб само защото се оказва, че те влече и по други начини
второ, в момента, в който един от двамата приятели започва да изпитва някакви чувства към другия, приятелството им вече.. ай да не казвам, че престава да бъде просто приятелство, но.. поне няма да е същото като в началото :roll: защото каквото и да си говорим, един влюбен не може да се задоволи само с това.. никога не е достатъчно, винаги ще му се иска нещо повече, дори и да го таи вътре в себе си [-(
така че направи нещо по въпроса, колебанието само удължава страданията ти и няма да те доведе до никъде :? няма значение как, просто действай, действието е проява на живот и сила... а този застой, в който си.. прекалено болезнен е и само ти пречи :?
Ей, отново съм аз :) случиха се доста неща от последният път когато писах тук, вече знаем какво чувстваме един към друг, оказа се че и тя е страдала също толкова колкото мен, бяхме на една хижа тия дни и там стана ясно всичко, каза ми че иска да е с мен, но е и много кофти за сегашния й приятел, каза че иска да е с мен но просто не знае как да го направи, аз не съм я притискал повече, оставих я сама да реши какво да прави, понеже не искам аз да съм този който да я подтикне към каквото и да е било решение в случая, мисля че избора трябва да е единствено нейн,...... супер мнооо се радвам в момента, прекарахме си чудесно...