View Full Version : До всички, които пият ЖАНИН - ПРОБЛЕМ!!!
Здравейте!Приятелката ми пие ЖАНИН 8 месеца. Сега е в почивка - предстои и 9-ти. Този път обаче, цикълът и малко закъсня - до сега и е идвал на 1-я или 2-я ден от почивката, а този път в края на третия - то ест снощи. Но тя ми каза, че е било изключително малко и слабо и от тогава няма нищо. Някой имал ли е подобен проблем? По Н.Г. си беше у тях - тя е от северното черноморие и на 2-ри дойде в София (да поясня ние сме студенти). Може ли да е от това? И още - има ли възможност да е бременна? МОЛЯ, ОТГОВОРЕТЕ!!! И споделете опит... БЛАГОДАРАЯ!!!
_candy_girl_
01-06-2007, 06:06
аз проблем не виждам не се притесняваи понякога се случва да й закъснява и да е малко и на мен ми се е случвало но не сам бременна \:D/
НЯкой друг няма ли да сподели опит???
Не съм особено запознат, но идеята на противозачатъчните май е точно да направят яйчниците "мързеливи". А почивките се правят, за да може момичето все пак да запази репродуктивните си способности за в бъдеще.
Следователно би трябвало да е напълно нормално, след 8 месеца мързеливост, на 9тия да се представят по-слабо.
Отново - не гарантирам за достоверност.
И си е истина, че във Варна по НГ беше 10+ градуса, а в София си е бахър.
Спокойно не е бременна :wink:
Здравейте!Приятелката ми пие ЖАНИН 8 месеца. Сега е в почивка - предстои и 9-ти. Този път обаче, цикълът и малко закъсня - до сега и е идвал на 1-я или 2-я ден от почивката, а този път в края на третия - то ест снощи. Но тя ми каза, че е било изключително малко и слабо и от тогава няма нищо. Някой имал ли е подобен проблем? По Н.Г. си беше у тях - тя е от северното черноморие и на 2-ри дойде в София (да поясня ние сме студенти). Може ли да е от това? И още - има ли възможност да е бременна? МОЛЯ, ОТГОВОРЕТЕ!!! И споделете опит... БЛАГОДАРАЯ!!!
Бременна е!
Ти май си доста нескопосано парче, а, pompi? Тук толкова хора ти отговориха С АРГУМЕНТИ, а ти се върза на едната ебaвка, дет я има в темата. Като си такъв шаш, иди се застреляй, че животът ще те разкатава по много по-сериозни начини.
Вече си казах мнението. Ако толкова не разбирате с момичето ти - да се обади на гинеколога, да го пита, по дяволите! Толкова ли е трудно?!
shizzle - не съм се хванал на никакви ебавки. Затваряй си устата и върви се застреляй ти!
Пепи Пекторалиса
01-06-2007, 10:36
Бременна е с близнаци от друг. Знам я тая от Варна. Цел Щутгард я знае.
shizzle - не съм се хванал на никакви ебавки. Затваряй си устата и върви се застреляй ти!
Даа, да, да. Тогава онова "КАКВО??????????" защо беше? ](*,)
Pain.. LOTS OF PAIN!
Sladyk_keik
01-07-2007, 18:19
Ami normalno da se poluchi taka, no ima i dr bqh chela che na 8 ili 11 den /ne se seshtam tochno/ ot zabremenqvaneto poticha malko kryv koeto mojelo da te zabludi che ti idva. I pri men taka stana predi godina pravih abort i naistina mi teche malko kryv tam kolko dena sled tva.Ama vmesto da pishesh po forumi nai-dobre aptekata i...Kysmet
здравейте.Искам да се посъветвам нещо с вас.От 3 месеца пия тези противозачатъчни.Първите 2 месеца всичко си беше наред-идваше ми редовно и обикновенно беше по 2-3 дена.Последния месец обаче цикъла ми продължи повече от 7 дена,което не е било никога при мен.Ная всичкото отгоре преди няколко дена ми дойде пак....а трябваше да е чак след седмица и половина.Никога преди не съм пила противозачатъчни и незнам дали това е нормално...Какво мислите