View Full Version : помогнете ми да разбера дали съм бременна моля ви!!
объркана
01-06-2007, 08:10
здравейте всички,
моля ви не се дразнете на темата въпреки че въпроса ми може да ви се стори много глупав #-o
гледах в търсачката но така и не намерих отговор на проблема си.
с приятеля ми бяхме заедно в леглото но аз още съм девствена и за това не правихме истиснски секс ами само го "имитирахме" като аз бях легнала по корем а той върху мен.и двамата бяхме с боксерки.неговите бяха страаашно мокри но не беше свършил.въпроса ми е дали е възможно сега да съм бременна защото последните няколко дни все ми се гади...а между другото това стана на нова година.след като не съм правила секс до сега девствената ми ципа би трябвало да не е разкъсана но съм чела че може да се разкъса и от други неща като спорт например.
моля ви помогнете ми побърквам се и нямам представа какво да правя!моля ви помогнете!!!
gangbang
01-06-2007, 08:12
Не си бременна. 8) Явно не сте се завивали по Нова година и просто си понастинала. Нема се плашиш :)
Zzo0oMeR
01-06-2007, 08:13
не се шашкай споко ! Гаденето е на психологична основа - не се безпокой толкова ! Не си бременна ! + тва гаденето при бременните започва доста по късно миличка :) Отиди пий една вода и по спокойно го давай :-({|=
Бременна без секс ...е добре бе..интересно ми е как 6те стане тва? ти 4ува6 ли се кво говори6? ест. 4е не си..тя о6те девствена мале..и била бременна... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
JoeBanana
01-06-2007, 08:32
аааалелуя братя и сестри, Дева объркана ще роди Спасителя :mrgreen: ааалелуя
права си, темата ме дразни и по-точно тъпотата в нея :mrgreen:
Stefityyy
01-06-2007, 08:40
аааалелуя братя и сестри, Дева объркана ще роди Спасителя :mrgreen: ааалелуя
права си, темата ме дразни и по-точно тъпотата в нея :mrgreen:
aaaalelyqqqq
:smt005 :smt005 :smt005
Boje Boje prostotiqta li hodi po horata ili horata po neq... nzz
ostava zabuleno v taina :smt005 :smt016 :smt005 :smt016
здравейте всички,
моля ви не се дразнете на темата въпреки че въпроса ми може да ви се стори много глупав #-o
гледах в търсачката но така и не намерих отговор на проблема си.
с приятеля ми бяхме заедно в леглото но аз още съм девствена и за това не правихме истиснски секс ами само го "имитирахме" като аз бях легнала по корем а той върху мен.и двамата бяхме с боксерки.неговите бяха страаашно мокри но не беше свършил.въпроса ми е дали е възможно сега да съм бременна защото последните няколко дни все ми се гади...а между другото това стана на нова година.след като не съм правила секс до сега девствената ми ципа би трябвало да не е разкъсана но съм чела че може да се разкъса и от други неща като спорт например.
моля ви помогнете ми побърквам се и нямам представа какво да правя!моля ви помогнете!!!
Бременна си!
Не си бременна, както ти казаха останалите.
Но аз пиша по друг повод - девствената ти ципа. Да, може да се разкъса и от дрги неща - спорт, травми, такива неща. Защо питаш? И с девствена ципа пак може да се забременее, стига всички останали условия да са дадени (да, вярно е, трудно ще те оплоди без да ти го вкара, но има момичета, чиито химен си остава цял доста време след първия акт)
eternity
01-06-2007, 12:23
Ne se pritesnqvai,PREZ DREHITE NE SE ZABREMENQVA,a i gadeneto ti se dalji na sobstvenite ti vnu6eniq,ako vsi4ko stava6e tolkova lesno Bulgariq 6te6e da e 1 000 000 000 du6i :lol: Taka 4e spokoino,mili4ka,ni6to ti nqma.
malka_sladuranka
01-06-2007, 13:05
Бременна без секс ...е добре бе..интересно ми е как 6те стане тва? ти 4ува6 ли се кво говори6? ест. 4е не си..тя о6те девствена мале..и била бременна... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
бременна без секс не е невъзможно..така че не се подигравай [-X
но в случая мисля че няма за какво да се притесняваш
Пепи Пекторалиса
01-06-2007, 13:07
Има голям шанс да си бременна. кажи на майка си и на баща си oтсега. :!:
Има голям шанс да си бременна. кажи на майка си и на баща си oтсега. :!:
тоя пич не го слушай ше земат да те убият твойте за нищо ходи си направи едно тестче па ако ти покаже че си бременна (което ме съмнява мноу) чак тогаз им кажи
alkobalko
01-06-2007, 14:28
Не си бременна, през дрехите няма как да забременееш.
А и дори да си бременна (А ТИ НЕ СИ) гаденето не се появява след седмица, а най-малко след месец.