.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    объркана
    Guest

помогнете ми да разбера дали съм бременна моля ви!!

здравейте всички,
    моля ви не се дразнете на темата въпреки че въпроса ми може да ви се стори много глупав
    гледах в търсачката но така и не намерих отговор на проблема си.
    с приятеля ми бяхме заедно в леглото но аз още съм девствена и за това не правихме истиснски секс ами само го "имитирахме" като аз бях легнала по корем а той върху мен.и двамата бяхме с боксерки.неговите бяха страаашно мокри но не беше свършил.въпроса ми е дали е възможно сега да съм бременна защото последните няколко дни все ми се гади...а между другото това стана на нова година.след като не съм правила секс до сега девствената ми ципа би трябвало да не е разкъсана но съм чела че може да се разкъса и от други неща като спорт например.
    моля ви помогнете ми побърквам се и нямам представа какво да правя!моля ви помогнете!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Не си бременна. Явно не сте се завивали по Нова година и просто си понастинала. Нема се плашиш

не се шашкай споко ! Гаденето е на психологична основа - не се безпокой толкова ! Не си бременна ! + тва гаденето при бременните започва доста по късно миличка Отиди пий една вода и по спокойно го давай

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Бременна без секс ...е добре бе..интересно ми е как 6те стане тва? ти 4ува6 ли се кво говори6? ест. 4е не си..тя о6те девствена мале..и била бременна...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен
    Град
    Мбабане
    аааалелуя братя и сестри, Дева объркана ще роди Спасителя ааалелуя
    права си, темата ме дразни и по-точно тъпотата в нея

Голям фен
    Град
    по морето
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    аааалелуя братя и сестри, Дева объркана ще роди Спасителя ааалелуя
    права си, темата ме дразни и по-точно тъпотата в нея
    aaaalelyqqqq

Boje Boje prostotiqta li hodi po horata ili horata po neq... nzz
    ostava zabuleno v taina

Guest

Re: помогнете ми да разбера дали съм бременна моля ви!!

Цитирай Първоначално написано от объркана
    здравейте всички,
    моля ви не се дразнете на темата въпреки че въпроса ми може да ви се стори много глупав
    гледах в търсачката но така и не намерих отговор на проблема си.
    с приятеля ми бяхме заедно в леглото но аз още съм девствена и за това не правихме истиснски секс ами само го "имитирахме" като аз бях легнала по корем а той върху мен.и двамата бяхме с боксерки.неговите бяха страаашно мокри но не беше свършил.въпроса ми е дали е възможно сега да съм бременна защото последните няколко дни все ми се гади...а между другото това стана на нова година.след като не съм правила секс до сега девствената ми ципа би трябвало да не е разкъсана но съм чела че може да се разкъса и от други неща като спорт например.
    моля ви помогнете ми побърквам се и нямам представа какво да правя!моля ви помогнете!!!
    Бременна си!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Не си бременна, както ти казаха останалите.

Но аз пиша по друг повод - девствената ти ципа. Да, може да се разкъса и от дрги неща - спорт, травми, такива неща. Защо питаш? И с девствена ципа пак може да се забременее, стига всички останали условия да са дадени (да, вярно е, трудно ще те оплоди без да ти го вкара, но има момичета, чиито химен си остава цял доста време след първия акт)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Фен
    Град
    v ku6ti
    Ne se pritesnqvai,PREZ DREHITE NE SE ZABREMENQVA,a i gadeneto ti se dalji na sobstvenite ti vnu6eniq,ako vsi4ko stava6e tolkova lesno Bulgariq 6te6e da e 1 000 000 000 du6i Taka 4e spokoino,mili4ka,ni6to ti nqma.
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Не си бременна
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    Бременна без секс ...е добре бе..интересно ми е как 6те стане тва? ти 4ува6 ли се кво говори6? ест. 4е не си..тя о6те девствена мале..и била бременна...
    бременна без секс не е невъзможно..така че не се подигравай
    но в случая мисля че няма за какво да се притесняваш

Има голям шанс да си бременна. кажи на майка си и на баща си oтсега.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Има голям шанс да си бременна. кажи на майка си и на баща си oтсега.
    тоя пич не го слушай ше земат да те убият твойте за нищо ходи си направи едно тестче па ако ти покаже че си бременна (което ме съмнява мноу) чак тогаз им кажи

Не си бременна, през дрехите няма как да забременееш.
    А и дори да си бременна (А ТИ НЕ СИ) гаденето не се появява след седмица, а най-малко след месец.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си