- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- помогнете ми да разбера дали съм бременна моля ви!!
здравейте всички,
моля ви не се дразнете на темата въпреки че въпроса ми може да ви се стори много глупав![]()
гледах в търсачката но така и не намерих отговор на проблема си.
с приятеля ми бяхме заедно в леглото но аз още съм девствена и за това не правихме истиснски секс ами само го "имитирахме" като аз бях легнала по корем а той върху мен.и двамата бяхме с боксерки.неговите бяха страаашно мокри но не беше свършил.въпроса ми е дали е възможно сега да съм бременна защото последните няколко дни все ми се гади...а между другото това стана на нова година.след като не съм правила секс до сега девствената ми ципа би трябвало да не е разкъсана но съм чела че може да се разкъса и от други неща като спорт например.
моля ви помогнете ми побърквам се и нямам представа какво да правя!моля ви помогнете!!!
не се шашкай споко ! Гаденето е на психологична основа - не се безпокой толкова ! Не си бременна ! + тва гаденето при бременните започва доста по късно миличкаОтиди пий една вода и по спокойно го давай
![]()
Бременна без секс ...е добре бе..интересно ми е как 6те стане тва? ти 4ува6 ли се кво говори6? ест. 4е не си..тя о6те девствена мале..и била бременна...![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
аааалелуя братя и сестри, Дева объркана ще роди Спасителяааалелуя
права си, темата ме дразни и по-точно тъпотата в нея![]()
aaaalelyqqqqПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
Boje Boje prostotiqta li hodi po horata ili horata po neq... nzz
ostava zabuleno v taina![]()
![]()
![]()
![]()
Бременна си!Първоначално написано от объркана
Не си бременна, както ти казаха останалите.
Но аз пиша по друг повод - девствената ти ципа. Да, може да се разкъса и от дрги неща - спорт, травми, такива неща. Защо питаш? И с девствена ципа пак може да се забременее, стига всички останали условия да са дадени (да, вярно е, трудно ще те оплоди без да ти го вкара, но има момичета, чиито химен си остава цял доста време след първия акт)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Не си бременна![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
бременна без секс не е невъзможно..така че не се подигравайПървоначално написано от pampers
![]()
но в случая мисля че няма за какво да се притесняваш
Има голям шанс да си бременна. кажи на майка си и на баща си oтсега.![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
тоя пич не го слушай ше земат да те убият твойте за нищо ходи си направи едно тестче па ако ти покаже че си бременна (което ме съмнява мноу) чак тогаз им кажиПървоначално написано от Пепи Пекторалиса
Не си бременна, през дрехите няма как да забременееш.
А и дори да си бременна (А ТИ НЕ СИ) гаденето не се появява след седмица, а най-малко след месец.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!