Влез

View Full Version : Ако имате нужда от съвет, питайте!

01-06-2007, 12:54
Аз не съм тийн.... от известно време, може би и затова имам доста голям опит в секса. Не е срамно да попиташ, не е срамно да не знаеш, срамно е да не знаеш и да не искаш да знаеш.
А да, уча медицина, и поназнайвам това онова и на тази тема.
С радост бих го споделил и с вас ако ви е интересно.
П.С.
Поздравявам Ви за този форум. Мисля, че е важно да има такъв!

01-06-2007, 13:07
Значи на 18 години съм и с приятеля ми правим секс.Всичко Ок използваме презеравиви обаче ми закъснява с няколко дена и взех че се притесних.Значи след като правихме секс единият път той свърши върху мен и пипна течността и чак след около 20-30 мин. ме пипна отдолу, тук мисля че няма опасност, защото живота на сперматозойдите в кислородна среда е много кратък.Другото което ме притеснява е, че свъри в устата ми, аз глътнах и 1-2минути след това ми бръкна в устата и след още няколко минути ме пипна отдолу. Как мислите има ли за какво да се притеснявам..

това искам да питам

lqlqqqqqqq
01-06-2007, 15:59
Значи на 18 години съм и с приятеля ми правим секс.Всичко Ок използваме презеравиви обаче ми закъснява с няколко дена и взех че се притесних.Значи след като правихме секс единият път той свърши върху мен и пипна течността и чак след около 20-30 мин. ме пипна отдолу, тук мисля че няма опасност, защото живота на сперматозойдите в кислородна среда е много кратък.Другото което ме притеснява е, че свъри в устата ми, аз глътнах и 1-2минути след това ми бръкна в устата и след още няколко минути ме пипна отдолу. Как мислите има ли за какво да се притеснявам..

това искам да питам

spoko si4ko e ok nqma ot ko se pritesnqq6

01-06-2007, 16:01
ПРЕДЛАГАМ ТЕМАТА ДА СЕ НАПРАВИ ВАЖНА!

Най-сетне една смислена тема в този форум! Моля модераторите да обърват внимание и да я издигнат като ВАЖНА

01-06-2007, 16:03
Искам да накарам мускулите на вагината на приятелката ми да се свият,докато я чукам. Как да сторя това?

01-06-2007, 16:05
ПРЕДЛАГАМ АВТОРА ДА СИ КУПИ ВИБРАТОР И ДА СИ ГО НАВРЕ В ГЪЗА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-ДЪЛБОКО!

01-06-2007, 16:05
Искам да накарам мускулите на вагината на приятелката ми да се свият,докато я чукам. Как да сторя това?

Ръгни и го изведнъж и до край - дълбоко! Конвулсивно ще се свият мускулите при тази интервенция.

01-06-2007, 16:07
ПРЕДЛАГАМ АВТОРА ДА СИ КУПИ ВИБРАТОР И ДА СИ ГО НАВРЕ В ГЪЗА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-ДЪЛБОКО!

Хайде хайде не се прави и други хора има дето са компетентни и то повече от теб.

quench
01-06-2007, 16:08
Нямам нищо против,освен това,че мнението по-горе не е мое....

:smt023

01-06-2007, 16:27
Нямам нищо против,освен това,че мнението по-горе не е мое....

:smt023

Яд те е че не си единствения олигофрен във форума ли бе?

L31h4z
01-06-2007, 17:06
Оф, спрете да се заяждате с quench бе, идиоти нещастни, намерете си някакво занимание вместо да спамите като невидели (100% някои от спамерите са регистрирани хора), а, дано да ви нахакат на всичките по един бан и форума да стане малко по-подреден и с по-малко спам. :evil: :evil: :smt013 :smt013

Автора на темата си предложи услугите - да ви отговаря на въпросите, и половината "Гости" осрахте темата ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

Дано някое авторитетно лице (ака модератор/админ) се намеси.