View Full Version : MN MU E GOLQM
S gadjeto mi ne sme pravili sex i mi e mn stranno kak onaq mu rabota/poneje sam q vijdala i e MN GOLQMA/ 6te vlezne v edna malka dup4ica kato moita?
:?:
emi 6tom moje bebe da izleze ot atq dup4ica si pravi smetka. =P~
e kolko puk tolkova mu e golqm?spokoino,kato se vzbudi6 i vlagali6teto ti se raz6irqva.parvite pati 6te boli,no posle 6te ti stane xubavo.spoko 6te vleze,nqma kade da otide :wink:
alkobalko
01-06-2007, 14:31
Спокойно ще влезе. Влагалището може да се разширява, щом дете излиза от там. А ти се притесняваш за пениса му.
omagiosana
01-06-2007, 14:33
klycni malka 4ast ot nego -nai-podhodq6tiq na4in pyk e da mu grizne6 glavi4kata :evil:
JoeBanana
01-06-2007, 14:40
мисленето не ти е силна страна, момиче :mrgreen: дано поне правиш хубави свирки, че с единия акъл си жива умрял :mrgreen:
S gadjeto mi ne sme pravili sex i mi e mn stranno kak onaq mu rabota/poneje sam q vijdala i e MN GOLQMA/ 6te vlezne v edna malka dup4ica kato moita?
ти да не си си виждала дупката? :shock: :shock: :shock:
Огледалце, огледалце на стената..
Nqma nevumojni ne6ta 6tom bebe izliza i edin penis li nemoje da vleze egati!
споко девойче ши влези няма де да ходи :) ще те боли ма ще трябва да потърпиш..... а и това е по добрия вариант щото големия може и малко да влиза ама малкия .... можеш само да са радваш
malka_sladuranka
01-07-2007, 11:55
ако знаеш какви неща могат да се поберат там :shock: не си ли гледала филми :mrgreen:
AXAXAXAXAXAXA kva e taq tema we nemoi6 li se seti6 4e 6e vlezne celiq ko sa prai6 na umna [-X
dessi___
01-07-2007, 14:08
Spx kolkoto i da se golqm vliza :wink:
С гаджето ми днес трябваше да правим секс и ето какво стана.Той ме лиза и вече бях доста възбудена и готова и после го вкара,но наистина много ме заболя и само му казвах да спира когато ме боли а мен ме болеше през цялото време.Вече незнам какво да правя всичко се провали и той дори неможа да свърши :?
нищо втория път ще е по-добре :-D
Ами ако ще ти е за пръв път може и малко повече да те боли, но ти нещо хвалиш ли се?
Za purvi put shte mi e s tova gadje i nerazbrah za kakvo da se hvalq? P.S na 17 sum.
Ot kolko vreme ste zaedno (ako ne e taina razbira se) , 4e mi stana interesno sled kolko dylga vruzka preminavate na po sledvashtiq etap :) ...