View Full Version : Редно ли е едно момиче на 15 да излиза с момче на 24?
Има ли някакъв проблем? Как се приема от страни една такава връзка?
10х
IlLuSi0nS`
01-06-2007, 15:05
педофилия и курвентизъм
Stefityyy
01-06-2007, 15:10
zavisi kakvo razbirate pod IZLIZANE
az sam izlizala sas 25 no nishto ne e imalo samo na kafe, igraehme bilqrd sas oshte edna priqtelka i priqtel i sichko si beshe OK
taka che.. ne vijdam kakvo losho ima ako e samo izlizane :-k
:shock:
Аз също излизам с него на кафета на сам на там и такива неща. Обаче те големите искат и секс и нз. Да ли да му пусна ако ми предложи? Страх ме е от този момент, щото сме почти всеки ден заедно по цял ден и се натискаме и такива работи обаче до секса.. страх ме е да не ме зареже ако не му пусна и се чудя кво да права ](*,)
Stefityyy
01-06-2007, 15:16
naistina li go haresvash? ako e taka... ne znam
apak ako e prosto ei taka nqma kvo da si blaskash glavata
spored men :)
f1s714e70
01-06-2007, 15:16
xXAxaxXAX prostotiq mn qsnu 4e mom4eto iska samo sex ni6ty dr s tolkova po malko momi4e ot nego.... :|
Не само го харесвам... Влюбена съм, така го усещам, просто се страхувам. Както че ако не му пусна ще ме зареже, както и че ако му пусна пак може да ме зареже. Не съм сигурна още в него, а вече сме почти месец заедно и нз.
А и съм... девствена :oops:
xXAxaxXAX prostotiq mn qsnu 4e mom4eto iska samo sex ni6ty dr s tolkova po malko momi4e ot nego.... :|Глупости!Не всяко момче на 25 иска секс,ае моля ти се!!!!Но пък е възможно и тва да иска...До авторката-трябва да го направиш,само ако го искаш,а не от това,че иначе ще те зареже. :?
macka123
01-06-2007, 15:31
първото което е че в днешно време всеки иска секс.хайде да не е всеки но е почти всеки.но щом имаш съмнения че ако не му пуснеш ще те зарежи значи тук май важи вариянта че той е с теб само заради секс което е мн тъпо.първо се усигори че не е с теб само за секса и тогава се замисляй дали да му пускаш или не.а що с еотнася до тва за годините...все повече хора има с голяма разлика.аз преди бях мн против тези различия но срещнах човек с 7 години по голям от мен когото много обичам и вече наистина съм на друго мнение.осъзнах че годините са относително нещо.
надявам се да съм помогнала с тази лекция хаха
първото което е че в днешно време всеки иска секс.хайде да не е всеки но е почти всеки.но щом имаш съмнения че ако не му пуснеш ще те зарежи значи тук май важи вариянта че той е с теб само заради секс което е мн тъпо.първо се усигори че не е с теб само за секса и тогава се замисляй дали да му пускаш или не.а що с еотнася до тва за годините...все повече хора има с голяма разлика.аз преди бях мн против тези различия но срещнах човек с 7 години по голям от мен когото много обичам и вече наистина съм на друго мнение.осъзнах че годините са относително нещо.
надявам се да съм помогнала с тази лекция хаха
=D>
Глупости!Не всяко момче на 25 иска секс,ае моля ти се!!!!Но пък е възможно и тва да иска...До авторката-трябва да го направиш,само ако го искаш,а не от това,че иначе ще те зареже. :?[/quote]А кво може да иска 25 годишен от 15 годишна? Брак?!@!?@ :?:
е кво му е лошото.на мене ми се е случвало! :wink: бе кво те интересуват чуждите мения?! :shock: ясно е, че тука има доста ограничени, които ше започнат да ти равиват теории, че си курва и че той те иска само за секс!
Естествено, че не е нормално.Него може да го съдят.Тя няма 18, така че...А и не мога да приме, че той не иска секс или ти.
еми 9 години са много но какво те интересува чуждото мнение :)
педофилия и курвентизъм
:wink:
emi sq kvo da ti kaja... ne e tolkova golqma razlikata 8-[ ama ako tolkova iska6 davai... koi 6e te spre osven samata ti :smt064 puk i nqma lo6o da mu kaje6 4e si devstvena osven ako verno ne e nqkuv det samo sex iska
Не само го харесвам... Влюбена съм, така го усещам, просто се страхувам. Както че ако не му пусна ще ме зареже, както и че ако му пусна пак може да ме зареже. Не съм сигурна още в него, а вече сме почти месец заедно и нз.
Сигурно няма да ме послушаш,но моят съвет е:По-добре недей!!!
kvo ti puka mnenieto na drygite,deistvai kakto si preceni6 i da ne ti dreme.
lamzzzercho
01-06-2007, 21:47
малко е подофилско ама ако има любов сигурно може
britney_04
01-07-2007, 00:45
педофилия и курвентизъм
Оф...боже!!!
Ти в кой свят живееш бе мила?Или си на 13,14 или по малка?или просто на теб момчета на тази възраст не ти обръщат внимание?В днешно време това не е голяма разлика,и никои вече не го вълнъва ЕГН на другия освен ако не е вече над 30 отгоре.Това ,че момчетата на тази възраст искали само това не е вярно,защото всяко момче иска това от момичето и мисли само за това в първия момент като я види,ако момичето незнае как или не може да му завърти главата и да го зайнтригува с нещо друго естествено ,че ще я остави което и да е момче било то на 16 или на 24.Затова ,че рано или късно авторката трябва да го направи с някой,и дали този някой ще я зареже след това зависи само и единствено от нея.
Сигурно няма да ме послушаш,но моят съвет е:По-добре недей!!!
И аз съм на това мнение.
Има ли някакъв проблем? Как се приема от страни една такава връзка?
10х
Като педофил си
gangbang
01-07-2007, 06:09
Нищо лошо нема, щом се обичате, вземайте се :) :smt023
еее дейба...как пък от никой приятел и познат не съм чул да е с някое девойче на под 18 години заради нещо друго освен малките им дупета?
айде стига бе! той човека сигурно завършил университет, работещ тя в гимназията сред дечурлигата и ще имат смислена и пълноценна връзка?
малките неосъзнати момиченца се кефят, че ходят с батковци, които ги возят с коли и ги пускат в дискотеките, а кочовете се кефят на свежото
dessi___
01-07-2007, 08:08
ooo awe moje razbira se! :wink:
педофилия и курвентизъм
taka taka
kristina_ok
01-07-2007, 13:53
реалист каза:
"еее дейба...как пък от никой приятел и познат не съм чул да е с някое девойче на под 18 години заради нещо друго освен малките им дупета?
айде стига бе! той човека сигурно завършил университет, работещ тя в гимназията сред дечурлигата и ще имат смислена и пълноценна връзка?
малките неосъзнати момиченца се кефят, че ходят с батковци, които ги возят с коли и ги пускат в дискотеките, а кочовете се кефят на свежото"
Изобщо не съм съгласна с това мнение.Аз и приятелят ми имаме 10 години разлика.И какво от това.Вече почти две години сме заедно.Живот и здраве и занапред да е така!Любовта няма граници!
samo kompleksiranite puberi ot majki pol sa protiv xa xa
thecat86
01-07-2007, 14:47
normalno e po-golemite imat opit!!!!
rali4ka91
01-07-2007, 15:09
е кво му е лошото.на мене ми се е случвало! :wink: бе кво те интересуват чуждите мения?! :shock: ясно е, че тука има доста ограничени, които ше започнат да ти равиват теории, че си курва и че той те иска само за секс!
Ееее шапка ти свалям!!! =D> Най-сетне някой който да мисли реално!
млада европейка
01-07-2007, 15:12
Ееее шапка ти свалям!!! =D> Най-сетне някой който да мисли реално!
те повечето комплексарчета са едни и същи и тяхното мнение едва ли е от значение :D
http://www.mature-lovers.com/thumbnails/oldfartsyoungtarts.jpg :mrgreen:
хей
нека и аз кажа нещо по въпросът
Любовта на двама души е нещо което не се интересува от ЕГН
Сексът с момче на 15 и на 25 не е еднакъв
разликата се състои предимно в това, че НЯКОИ мъже на 25 могат да доставят удоволствие и на теб, а не само на себе си
и понеже моето ЕГН явно съвпада с на колегата от мен имаш един глас да си с него :smt004