.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    ЖенЯ
    Guest

Редно ли е едно момиче на 15 да излиза с момче на 24?

Има ли някакъв проблем? Как се приема от страни една такава връзка?
    10х

Супер фен
    педофилия и курвентизъм

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Голям фен
    Град
    по морето

Re: Редно ли е едно момиче на 15 да излиза с момче на 24?

zavisi kakvo razbirate pod IZLIZANE

az sam izlizala sas 25 no nishto ne e imalo samo na kafe, igraehme bilqrd sas oshte edna priqtelka i priqtel i sichko si beshe OK

taka che.. ne vijdam kakvo losho ima ako e samo izlizane

ЖенЯ
    Guest
    Аз също излизам с него на кафета на сам на там и такива неща. Обаче те големите искат и секс и нз. Да ли да му пусна ако ми предложи? Страх ме е от този момент, щото сме почти всеки ден заедно по цял ден и се натискаме и такива работи обаче до секса.. страх ме е да не ме зареже ако не му пусна и се чудя кво да права

Голям фен
    Град
    по морето
    naistina li go haresvash? ako e taka... ne znam
    apak ako e prosto ei taka nqma kvo da si blaskash glavata
    spored men

xXAxaxXAX prostotiq mn qsnu 4e mom4eto iska samo sex ni6ty dr s tolkova po malko momi4e ot nego....

ЖенЯ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Stefityyy
    spored men
    Не само го харесвам... Влюбена съм, така го усещам, просто се страхувам. Както че ако не му пусна ще ме зареже, както и че ако му пусна пак може да ме зареже. Не съм сигурна още в него, а вече сме почти месец заедно и нз.
    А и съм... девствена

Guest
    Цитирай Първоначално написано от f1s714e70
    xXAxaxXAX prostotiq mn qsnu 4e mom4eto iska samo sex ni6ty dr s tolkova po malko momi4e ot nego....
    Глупости!Не всяко момче на 25 иска секс,ае моля ти се!!!!Но пък е възможно и тва да иска...До авторката-трябва да го направиш,само ако го искаш,а не от това,че иначе ще те зареже.

първото което е че в днешно време всеки иска секс.хайде да не е всеки но е почти всеки.но щом имаш съмнения че ако не му пуснеш ще те зарежи значи тук май важи вариянта че той е с теб само заради секс което е мн тъпо.първо се усигори че не е с теб само за секса и тогава се замисляй дали да му пускаш или не.а що с еотнася до тва за годините...все повече хора има с голяма разлика.аз преди бях мн против тези различия но срещнах човек с 7 години по голям от мен когото много обичам и вече наистина съм на друго мнение.осъзнах че годините са относително нещо.

надявам се да съм помогнала с тази лекция хаха

Guest
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    първото което е че в днешно време всеки иска секс.хайде да не е всеки но е почти всеки.но щом имаш съмнения че ако не му пуснеш ще те зарежи значи тук май важи вариянта че той е с теб само заради секс което е мн тъпо.първо се усигори че не е с теб само за секса и тогава се замисляй дали да му пускаш или не.а що с еотнася до тва за годините...все повече хора има с голяма разлика.аз преди бях мн против тези различия но срещнах човек с 7 години по голям от мен когото много обичам и вече наистина съм на друго мнение.осъзнах че годините са относително нещо.

надявам се да съм помогнала с тази лекция хаха
    =D>

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    е кво му е лошото.на мене ми се е случвало! бе кво те интересуват чуждите мения?! ясно е, че тука има доста ограничени, които ше започнат да ти равиват теории, че си курва и че той те иска само за секс!
    Let The BEAT Control Your Body

Guest
    Глупости!Не всяко момче на 25 иска секс,ае моля ти се!!!!Но пък е възможно и тва да иска...До авторката-трябва да го направиш,само ако го искаш,а не от това,че иначе ще те зареже. [/quote]А кво може да иска 25 годишен от 15 годишна? Брак?!@!?@

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че не е нормално.Него може да го съдят.Тя няма 18, така че...А и не мога да приме, че той не иска секс или ти.

Голям фен
    Град
    trqvna
    еми 9 години са много но какво те интересува чуждото мнение

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    педофилия и курвентизъм
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Град
    Sofia
    emi sq kvo da ti kaja... ne e tolkova golqma razlikata ama ako tolkova iska6 davai... koi 6e te spre osven samata ti puk i nqma lo6o da mu kaje6 4e si devstvena osven ako verno ne e nqkuv det samo sex iska

Град
    from the West to the East
    Цитирай Първоначално написано от ЖенЯ
    spored men
    Не само го харесвам... Влюбена съм, така го усещам, просто се страхувам. Както че ако не му пусна ще ме зареже, както и че ако му пусна пак може да ме зареже. Не съм сигурна още в него, а вече сме почти месец заедно и нз.
    А и съм... девствена
    Сигурно няма да ме послушаш,но моят съвет е:По-добре недей!!!
    Ghita, I’ll wait for you my dear Ghita
    Tonight, at our place, do come...

kvo ti puka mnenieto na drygite,deistvai kakto si preceni6 i da ne ti dreme.

малко е подофилско ама ако има любов сигурно може

Craig David-Walking Away

Град
    BOURGAS
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    педофилия и курвентизъм
    Оф...боже!!!
    Ти в кой свят живееш бе мила?Или си на 13,14 или по малка?или просто на теб момчета на тази възраст не ти обръщат внимание?В днешно време това не е голяма разлика,и никои вече не го вълнъва ЕГН на другия освен ако не е вече над 30 отгоре.Това ,че момчетата на тази възраст искали само това не е вярно,защото всяко момче иска това от момичето и мисли само за това в първия момент като я види,ако момичето незнае как или не може да му завърти главата и да го зайнтригува с нещо друго естествено ,че ще я остави което и да е момче било то на 16 или на 24.Затова ,че рано или късно авторката трябва да го направи с някой,и дали този някой ще я зареже след това зависи само и единствено от нея.
    OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Shaly
    spored men
    А и съм... девствена
    Сигурно няма да ме послушаш,но моят съвет е:По-добре недей!!!
    И аз съм на това мнение.

Guest

Re: Редно ли е едно момиче на 15 да излиза с момче на 24?

Има ли някакъв проблем? Как се приема от страни една такава връзка?
    10х
    Като педофил си

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Нищо лошо нема, щом се обичате, вземайте се

реалист
    Guest
    еее дейба...как пък от никой приятел и познат не съм чул да е с някое девойче на под 18 години заради нещо друго освен малките им дупета?
    айде стига бе! той човека сигурно завършил университет, работещ тя в гимназията сред дечурлигата и ще имат смислена и пълноценна връзка?
    малките неосъзнати момиченца се кефят, че ходят с батковци, които ги возят с коли и ги пускат в дискотеките, а кочовете се кефят на свежото

ooo awe moje razbira se!
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си