PDA

View Full Version : проблем

01-06-2007, 18:17
Не мога да танцувам - като дъска съм, а когато почна да танцувам просто правя разни некординирани движения с рацете и се получава много смешно...бихте ли ми помогнали да се науча :)

Undying
01-06-2007, 18:19
Момче ли си,момиче ли си?

koalka
01-06-2007, 18:19
Ми запиши се на танци.Предполагам това ще помогне.

01-06-2007, 18:21
Момче съм. На танци не ми се записва ... искам просто като отида на някъде с приятели да мога да си танцувам, но нещо не се получава.

Bacard1
01-06-2007, 18:24
Не мога да танцувам - като дъска съм, а когато почна да танцувам просто правя разни некординирани движения с рацете и се получава много смешно...бихте ли ми помогнали да се науча :)

начи първо тая тема не е за тука ама кат ще да е......
тва си е проблем наистина смотано е да не можеш да танцуваш, аз го нямамам тоя проблем то трябва да ти идва от вутре неможе да каи ше танцувам и аиде готов си гледаи клипове запиши се на курсове сичко може да се напраи........ :lol: :D

Undying
01-06-2007, 18:24
Боже,щом си момче какво ти пука,момчетата нямат нещо определено,по което да се определи дали могат или не могат да танцуват,даже фактът че танцуваш си е похвален,много момчета не обичат да го правят.А иначе я ми кажи кой ти каза че не можеш да танцуваш или че си смешен?Или ти си си го втълпил в главата,както става много често.

koalka
01-06-2007, 18:26
Момче съм. На танци не ми се записва ... искам просто като отида на някъде с приятели да мога да си танцувам, но нещо не се получава.Ами упражнявай се в къщи най-добре и с времето ще придобиеш умения. :wink: Така никой няма да те гледа, а като отидеш да танцуваш някъде ще си машина. :wink:

JoeBanana
01-06-2007, 18:26
кво ти дреме е :mrgreen: аз кат си пийна ми е през чура, мога ли, не мога ли
мятам са кат метла и толкоз :mrgreen:

01-06-2007, 18:28
Може и аз да съм си го втълпил, но е факт, че правя разни некординирани движения с ръцете и краката.
А за клиповете - кажете някой клип, където да се показват някакви момчетата да танцуват...аз гледах над 20 клипа (чалга и денс) и то само момичетата танцуват навсякъде, момчетата все на маса някъде и правят рази движения пак с ръцете...

01-06-2007, 18:29
Момче съм. На танци не ми се записва ... искам просто като отида на някъде с приятели да мога да си танцувам, но нещо не се получава.Ами упражнявай се в къщи най-добре и с времето ще придобиеш умения. :wink: Така никой няма да те гледа, а като отидеш да танцуваш някъде ще си машина. :wink:

Ами как ... то не ми идва от вътре... трябва да видя някъде как се танцува и да се понауча :?

koalka
01-06-2007, 18:38

Ами как ... то не ми идва от вътре... трябва да видя някъде как се танцува и да се понауча :?Не е задължително да ти идва отвътре.Просто се упражнявай.Не танцувай по определен стреотип, а както на теб ти харесва.И трябва по-малко да ти пука как танцуваш, а да се забавляваш.

bulgarche
01-06-2007, 18:50
2 неща ти трябват...да можеш да пиеш и да държиш в погото ;)
К'ви танци повече? За другото се притеснявай като си на състезание по танци. Там ще те гледат и оценяват...а попринцип..еми к'во лошо? Най-много да си център на внимание..повечето това искате ;)

01-06-2007, 19:35
2 неща ти трябват...да можеш да пиеш и да държиш в погото ;)
К'ви танци повече? За другото се притеснявай като си на състезание по танци. Там ще те гледат и оценяват...а попринцип..еми к'во лошо? Най-много да си център на внимание..повечето това искате ;)

Погото му е майката !