Влез

View Full Version : kolko e lo6o sam da ne znae6 kakvo iska6 ;(

obarkano
01-06-2007, 18:58
zdraveite,eto go i moqt problem: skasah predi vreme s gadjeto si koeto e ot dr grad mn blizo do moq(15km)za6toto razbrah 4e e pisal sms na biv6ata si v koito pi6e:"obi4am te no ne kazvai na nikoi" mn me zabolq i mu se obadih,no toi nqma6e smelost da govori s men sled tova mi pisa sms v koito pi6e6e sbogom i taka natatak,no sled 2 4asa mi napisa 4e iska da se sdobrim,no taka i o6te ne e stanalo,kaza 4e tozi sms e bil maitap,no az ne vqrvam s tova maitap ne stava ei taka.Minaha nqkolko dni sled kato skasahme prez koito az ne mu zvanqh ne mu pi6eh i toi zapo4na da mi klipva sled koeto doide nova godina.Az bqh pri 1 negov fr no nego go nqma6e,po edno vreme toi doide no vikana priqtelqt si sled koeto az popitah dali e kazal ne6to za men,a toi mi kaza 4e e imalo 6ans da se sdobrim no gadjeto mi ne e imalo smelost da govori s men, na men mi stana mn gadno i me hvana cqla ve4er golqm sduh,sled kato se pribrah az mu napisah sms za da mu 4estitq novata godina a toi me popita kak taka sam se setila za nego...na drugiq den az se moleh da go vidq(tai kato bah v negoviq grad na nova god)no taka i ne go vidqh sled slu4kata v priqte li mi pomislih 4e nikoga nqma da se sdobrim no eto 4e na 1 mi napisa sms v koito me pita6e za6to kogato e kazal na priqtelq mi da izlqza az ne sam iskala a toi ne mi be6e kazal takova ne6to pisahme si sms i se razbrahme da se vidim za da se razberem i toi me popita dali 6te ima 2 6ans(ako zavise6e ot men nqma6e da kasame za6toto go obi4am no...) i taka edna sutrin az o6te spqh i polu4ih sms v koito pi6e6e:"oo taka li stana da govori6 nasam natam 4e sam bil tapanar i prostak ok togava 4ao " az sedqh kato tresnata ne sam govorila takiva ne6ta i mi varnah sms v koito pi6e6e 4e ne e iztina no toi mi kaza 4e bil v moq grad za da se zdobrim no ve4e nqma smisal 6tom sam mislila taks i az neznah kakvo da napravq i mu se obadih parvona4alno se darje6e mn studeno no posle obqsnih 4e ne e istina i 4e netrqbva da vqrva toi me popita za6to ne sam oti6la kogato me e viknal a az mu razkazah 4e ne sa mi predali i taka popitah i sega kakvo seld tova dali 6e govorim i toi kaza 4e 6te doide pak no si4ko mn se obarka govorih s priqtelq ni i toi kaza 4e ne me e vika az mu napisah sms i go popitah koi ot 2 laje no ne mi varna sega minaha 2 dni nito mi klipva nito mi pi6e a az nz kakvo da pravq moje bi se sardi no mi kaza 4e 6te doie dr den za da govorim nz kakvo da pravq dali 6te bade gre6ka ako mu s eobadq no mu pisah sms a vmesto az da se sardq 4e e pisal na biv6ata si sega toi se sardi i to za ne6to koeto ne e istina molqvi pomognete mi kajete mi kakvo da napravq :smt010 [-o< [-o< [-o<

koalka
01-06-2007, 19:10
Според мен това момче не е свястно и не е точно.Не мисля, че има смисъл да си губиш времето с такъв.Не стига, че заради него сте скъсали, а и има някакви претенции, че го наричаш тъпанар.Ти не си го нарекла, но не е ли такъв?

^`Viki`^
01-06-2007, 20:00
И според мен не си струва да тичаш след някой, който не заслужава. Не сте от един град и едва ли се виждате много често, нe знаеш какво прави като не е с теб, а щом е писал и такива SMS-и на предишната си приятелка... [-X

IKisseDAGirL
01-06-2007, 20:10
при положение, че е писал на бившата си, че още има чувства към нея, как може изобщо и да си помисляш пак да се съберете? :shock: за мен това е унизително и пълна загуба на време...

piska_
01-06-2007, 20:20
Да ама не, той не си заслужава и според мен, а е толко гадно някой да се опитва да ви раздели, поне аз така разбирам цялата мешаница :wink:

ot avtora
01-09-2007, 18:29
](*,) molq vi daite mi savet za6toto 6te se pobarkam ve4e naistina sled tazi slu4ka(v temata) stanaha o6te mn ne6ta :smt010 toi sprq da mi pi6e dori ne mi klipva az pomisih 4e se sardi i mu zvanna popitah go a toi kaza 4e nqma takova ne6to i 4e 6tql da mi napi6e sms koga da se vidim...sega minaha 3 i nqma nito sms nito klipvane ni6to zatova si pomislih 4e 6tom ne pi6e zna4i ne iska da se vijdame i ne klipva za da se setq 4e taka e re6il no togava za6to tolkova nastoqva6e da se sdobrim i za kakvo bqha vsi4koite drugi sms ](*,) ima i drugo klipva mi 1 negov mn dobar priqtel a ne toi 4udq se za6t li molq vi daite i savet kakvo da pravq :smt010 (znam 4e 6te kajete ostavi go ne si zaslujava ama az go obi4a i vapreki tova 4e me narani bih mu dala 2 6ans) molqvi daite savet [-o<

sexiiiii
01-09-2007, 18:54
Spored mene ti trqbva da napravi6 edno ne6to:
napi6i mu edin sms,4e ti ne si govorela ni6to lo6o za nego i 4e mai nqkoi se opitva da vi razdeli.Kaji mu,4e ako ne ti povqrva si e negov problem i 4e ti prosto nqma smisal da go l1je6.Nali taka?Ima li smisal da govori6 lo6o za nego i posle da mu se obajda6?Posle ne pravi ni6to dokato toi ne ti otgovori.A ako toi naistina ima 4ustva k1m teb 6te ste pak zaedno.
Pojelavam ti uspeh mili4ka i b1di vnimatelna!