View Full Version : хаиде ад ви видим "PLAYBOY"
искам да ми дадете савет как да преложа СЕКС на едно моми4е от моя клас нито сме гайета нито ни6ту просто сме приятели но аз искам да скасаме 4ер6афите от секс..... хаиде даваите сега
Отиваш при нея и й казваш: "Бейбии,забелязах че днес си много игрива.Искаш ли да дойдеш у нас и да се хванеш за укротителя?" :D :D :D :D :D :D :D :D :D btw. Ако има някой начин,който 100% действа,ще ми е интересно да го чуя :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ако и каа това 6те ми одере кожата бе нея само да я барне6 за красивото дупенце и запо4ва да те дере 4е пове4е не пипа6 без разре6ение
BaMBOocHa
01-06-2007, 22:59
Ти хубаво искаш...ама няма да те огрее,"пич" :smt016 :smt005 :mrgreen: :smt019
искашли един 100% начин
значи хващаш я завързваш я и към вас :lol:
shadow4e
01-07-2007, 00:22
Ще ти кажа какво да не пробваш, хахахха един съученик предложи на една съученичка по следния начин "Искаш ли да ми направиш свирка, а аз ще ти покажа боксерките ми на зайчета" :lol: :lol: :lol: Не знам как въобще си правеше илюзиите, че така ще успее.
Няма нищо, което да не можеш да постигнеш с 9милиметров. Освен сам да си го лапнеш.
искам да ми дадете савет как да преложа СЕКС на едно моми4е от моя клас нито сме гайета нито ни6ту просто сме приятели но аз искам да скасаме 4ер6афите от секс..... хаиде даваите сега
нямаш никав шанс.
Няма нищо, което да не можеш да постигнеш с 9милиметров. Освен сам да си го лапнеш.
shizzle говори за пистолет, да не се обиди някой :lol:
bulgarche
01-07-2007, 08:11
За да пускаш такава тема тук...едва ли имаш големи шансове с момичетата
dessi___
01-07-2007, 08:18
Emi otivash pri neq i i kazvash kak stoqt neshtata :smt005 pyk ako ti otkaje kakto sys sigurnost 6te stane..kofti :smt005 No poprincip razberi pyrvo dali tq ima nqkakvi 4uvstva kym teb ili pone edno leko privli4ane..ako go ima imash nqkfi shansove :wink:
JoeBanana
01-07-2007, 08:22
свали си чорапите и тя сама ше падне :mrgreen:
после вече е лесно
отиваш при нея,хващаш я за задника и и викаш със секси глас "ей кукло искаш ли да станем на кълбо?"
Плати й кафето и й кажи че е красива. Толкова са жените...
InFaTuAtEd^DrEaMeR
01-07-2007, 11:33
Плати й кафето и й кажи че е красива. Толкова са жените...
Тц,тц,тц и имаш ли успех сред жените като действаш по тоя начин?! Ако да значи не си видял истинска жена! :|
Аз ше ти кажа, че тряа да е голяма курва за да спи, с някой който не й е гадже...
di4o_fenka
01-07-2007, 11:34
[/i]Щом сте приятели покани я у вас да гледате филм,когато родителите ти ги няма на хоризонта за дълго време,докато гледате започни да я прегръщаш,целуваш и т.н тя така ще се възбуди (предполагам) и няма да устои.След което мисля,че ще се стигне до секс.НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ПРЕЗЕРВАТИВ,ЧЕ ПОСЛЕ ДА НЕ КАЖЕШ :"СЪУЧЕНИЧКАТА МИ Е БРЕМЕННА ОТ МЕН,КАКВО ДА ПРАВЯ?" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: МЕЖДУВПРОЧЕМ НА КОЛКО СИ,ЧЕ АКО СИ НА 13 ПО-ДОБРЕ ИЗЧАКАЙ ОЩЕ МАААЛКО!
atanakata
01-07-2007, 11:34
абе на 1 фр едно момиче му е казала : "айде отатъка да си сменим чорапите", той отишъл и почнал да си ги сваля, а тя очудено : " оххх боже ти на сер ли смяташе че ще си свалям чорапите...?!?!" и така... пробвай, забавно е :smt005 иначе можеш да пофлиртуваш с нея, ако тя ти отвърне, може и да станат нещата, ама според мен, пич, загубен си :wink: