Влез

View Full Version : за презервативите

01-06-2007, 23:46
Здравейте , ония ден си легнахме с приятелката ми (детствени и двамата).
Почнах да и барам путето, тя ме хвана за оная работа , лизах е , после бърках с 1 и 2 пръста , накрая сложих презерватив и се опитах да и го вкарам , но нещо неможах да уцела дупката (в стаята беше тъмно) , опитах са 5-6 пъти но така и неможах да и го наместа и се отказах, защото тя трябваше да си тръгва в 10. Та въпроса ми е следващия път как да е нацела по-лесно.
Дръгия ми въпрос е като свърша един път какво да и кажа (нещо от рода на "изчакай да смена презерватива" ли) , и като махна стария , веднага да сложа нов? Щото като махна стария цялата ми главичка е в сперма и непречи ли на новия нещо или тряя да хода да се измия.
А може ли ли като свърша да продължавам още с стария, докъто спрем секса?

shadow4e
01-07-2007, 00:37
1.ДеВствени /не идва от дете :wink:/.
2.-Всичко правилно си направил. За да я нацелиш първите пъти дупката си го държиш с ръка пениса и така го вкарваш, поне главичката и после много плавнои останалата част. Доста пъти ще излиза евентуално, но постепенно ще се оправи това.
-Когато свършиш махаш презерватива, завързваш го. Хубаво е да се поизплакнеш и после се връщаш, гушкане малко, вдигаш го пак и тогава давате втори път. Не продължаваш със стария!

ne
01-07-2007, 01:01
vij sq pi4. lqgate si. praite tam ko praite i kato svur6i6 maha6 prezarvativa i go furlq6 det ti padne. sled tova samo pluni6 vurhu huq vednuj, obursva6 go s dlan i napravo mu6ka6 bez prezarvativ 8)

01-07-2007, 05:14
Здравейте , ония ден си легнахме с приятелката ми (детствени и двамата).
Почнах да и барам путето, тя ме хвана за оная работа , лизах е , после бърках с 1 и 2 пръста , накрая сложих презерватив и се опитах да и го вкарам , но нещо неможах да уцела дупката (в стаята беше тъмно) , опитах са 5-6 пъти но така и неможах да и го наместа и се отказах, защото тя трябваше да си тръгва в 10. Та въпроса ми е следващия път как да е нацела по-лесно.
Дръгия ми въпрос е като свърша един път какво да и кажа (нещо от рода на "изчакай да смена презерватива" ли) , и като махна стария , веднага да сложа нов? Щото като махна стария цялата ми главичка е в сперма и непречи ли на новия нещо или тряя да хода да се измия.
А може ли ли като свърша да продължавам още с стария, докъто спрем секса?

Първия път с нацелването наистина е мн трудно и много смешно, после всичко си идва на мястото. Помоли я да си го намести сама. Така ще бъде и по-възбуждащо. Тва което питаш за втори рунд- да, отиваш слагаш нов, само гледай да не остане нещо върху новия че тогава ще береш грижи

dessi___
01-07-2007, 08:40
E pyrviq put s nacelvaneto e dosta trudno ama she se spraite nqkak!Dai i tq da go namesti i dvamata s ob6ti usiliq 6e se spraite :wink: a za smenqvaneto na prezervativa nz :?

Ifan4o
01-07-2007, 09:24
E pyrviq put s nacelvaneto e dosta trudno ama she se spraite nqkak!Dai i tq da go namesti i dvamata s ob6ti usiliq 6e se spraite :wink: a za smenqvaneto na prezervativa nz :?

ABSULIUTNO SUGLASEN

01-07-2007, 09:30

Да, не е задължително да пишеш това което аз пиша...

shadow4e
01-07-2007, 10:31

Да, не е задължително да пишеш това което аз пиша...
просто е по-лесно оклокто сам да седнеш и да си напънеш мозъка явно. Обаче после винаги се цититар тези мнения, които са по 1-2 реда и им се казва "Браво". Поне авторката на краткото мнение се е пострала да прочете по-дългото докато другите и това не са направили. /Из "Общи наблюдения на форумното ни съсловие"/

bulgarche
01-07-2007, 10:50
Ами не знам...попринцип лесно влиза, ама еко е сухичка ще ти е по-зор и трябва да си по-внимателен. Де да знам как да го нацелиш..той сам си влиза бе.
Като свършиш..тя ще усети. Или ще разбере като спреш. Махни стария...поипринцип е добре да се измиеш със сапун (никой път не съм го правил)

shizzle
01-07-2007, 11:33
поипринцип е добре да се измиеш със сапун (никой път не съм го правил)

В началото и аз. Ама при по-дълги сеанси, където се редува foreplay, sex, foreplay, sex, foreplay, sex.. Е добре да се измиеш със сапунка, за да не й е неприятно на дамата. Както не е лошо и тя да се подмие.

01-07-2007, 20:31
така и не разбрах какво да правя като махна стария презерватив , наораво да слагам нов ли , по главичката имам сперма , как да сложа направо новия,не пречи ли. Тъпо е да хода да са изпикавам и да са мия , особено ако няма баня наблио.

shadow4e
01-07-2007, 20:36
А ти защо реши, че задължителон ще можеш да го вдигнеш на секундата след като свършиш?

krem4et0
01-07-2007, 20:38
Пич ти като свършиш и е нормално да поспадне. почини си,тегли си 1 душ,погушкайте се-все пак ви е за първи път и тогава може,ако тя иска. малко момичета обаче искат,защото боли.

Agrr
01-07-2007, 20:41
Сихтер как го измисляте това. Преди да свършиш сваляш презерватива и на ръка върху нея. Кат се поутракате може и тя да го прави това. Така избягваш втория проблем с слагането на 2риа презерватив :P

shadow4e
01-07-2007, 20:48
Абе това ще е първият път и на момичето, нека да бъде по-...хммм романтичен. Свършванията по нея и тези неща са за 3-я път най-рано. Лично мнение :wink:

shizzle
01-07-2007, 21:59
Остави това, че е бая по-трудно да почистиш след като свършиш върху момичето!

Толкова ли е трудно да имаш мокра кърпичка под ръка? Върши идеална работа.

01-08-2007, 17:23
емм защото смятам че ще свърша за 1-2 мин и искам да продължа още, затова ми трябва 2-ри презерватив.ю
А относно дигането , тренирал съм го на чикии :oops: , изобщо не ми спада , чак след третия тек , но първия път , за 1 минутка и айдеее ):