PDA

View Full Version : pitomnoto ili divoto

KamSsY
01-07-2007, 08:04
ot 2/3 meseca obi4am edno mom4e, no ot su6to tolkova vreme men me obi4a dr mom4e. Pyrvoto ne mi obry6ta nikakvo vnimanie, za razlika ot vtoroto (toi umira za men). I sega neznam koi da izbera da ostana s tozi koito e lud po men ili da se borq za drugiq...Molq vi pomognete :roll:

malkata_
01-07-2007, 08:49
е мен ако питаш...не бива да си с момче към което неизпитваш нищо...знам ли сега може и да изпитваш нещо към него!!!но все пак послушай сърцето си...щом обичаш другото момче...бори се за него... :?

Beb4e__to
01-07-2007, 08:52
Еми според мен,ако смята6 4е има6 някакви 4увства към този който е луд по теб..бъди с него! Ако няма6 ни6то към него,по добре не го лъжи...А за другия..бори се за него ако има6 силни 4увства...Но ти си знае6 най добре в кой си влюбена!
Успех :) [/url][/list]

alkobalko
01-07-2007, 10:29
Бъди с този, с който сърцето ти иска да е. Ако си с момче, към което не изпитваш нищо ще нараниш не само него, но и себе си. Изясни си чувствата и тогава вземи решение.

InFaTuAtEd^DrEaMeR
01-07-2007, 11:06
И аз скоро бях изпаднала в такава ситуация, но избрах този, който не ме обича, но в последствие се оказа, че не е така както аз си мисля и той ми предложи. Така че моят съвет е да му се обясниш в любов на този, който харесваш, а пък после трябва само да гледаш реакцията му! И после и сама се сещаш, какво говорят реакциите му. А ако нещо не става - търси трети, мацка!

Need_A_Girl
01-07-2007, 12:07
е мен ако питаш...не бива да си с момче към което неизпитваш нищо...знам ли сега може и да изпитваш нещо към него!!!но все пак послушай сърцето си...щом обичаш другото момче...бори се за него... :?

Абсолютно вярно!

koalka
01-07-2007, 17:45
Бъди с този, с който сърцето ти иска да е.Ясно, ама първото момче като не иска да е с нея?При този случай не знам...може би не трябва да си с второто момче.Все пак според мен повече ще го нараниш, ако си с него, а не изпитваш нищо.А ако можеш направи нещо, за да си с първия.

dEnIsTy
01-07-2007, 18:30
Бъди с този, с който сърцето ти иска да е. Ако си с момче, към което не изпитваш нищо ще нараниш не само него, но и себе си. Изясни си чувствата и тогава вземи решение.

jeditte
01-07-2007, 18:45
...

miloto_girl_4e
01-07-2007, 19:06
Бори се за дивото.. това за питомното .. е тъпо, щом не го обичаш само ще си губиш времето с него... Такаче.. слушай сърцето си...

sherry
01-07-2007, 19:44
Няма смисъл да ходиш с човек, когото не искаш.
Или се бори за другия, или остани сама - по - добре така, отколкото да ходиш с момчетo, към което не изпитваш нищо.

FiRe_LaDy
01-07-2007, 19:49
Ako nqmash chuvstvas kym tozi koito e lud po teb nqam smisal da bydesh s nego.Taka smao bi go naranila.Taka che poslushai syrceto si i ako trqbva se dori za ` divoto ` (kakto kaza ti samata) 8)

01-07-2007, 19:59
ot 2/3 meseca obi4am edno mom4e, no ot su6to tolkova vreme men me obi4a dr mom4e. Pyrvoto ne mi obry6ta nikakvo vnimanie, za razlika ot vtoroto (toi umira za men). I sega neznam koi da izbera da ostana s tozi koito e lud po men ili da se borq za drugiq...Molq vi pomognete :roll:

мале че си злееееееееееее

priti_kiti
01-07-2007, 20:56
Няма смисъл да ходиш с човек, когото не искаш.
Или се бори за другия, или остани сама - по - добре така, отколкото да ходиш с момчетo, към което не изпитваш нищо.