PDA

View Full Version : Какво... За момичета!

01-07-2007, 09:41
Мисълта за какво ви възбужда момичета??? Има теми в които се пита какво ви възбужда по принцип, разликата в тази тема е - представата за какво ви възбужда?
Темата е към момичетата
Амаьо, Шницел и Кунч нямат право на мнение, освен ако не са си сменили пола пак!

azzzzzzzzzzz
01-07-2007, 10:02
hmmm zavisi pri men pone.Ponqkoga misalta za edno bqsno ''4ukane'' na zadna pra6ka-drapane,pleskane,darpane na kosi(v kraga na normalnoto vse pak :P ) ...
ne6to divoooo iii mn mn stastno,koeto da me nakara da vikam napavo ot udovolstvie...
Ot druga strana moje da me vazbudi misalta...za nejnite laski-edna golotaa,da sam po grab4e i mo4eto da me celuva,da me dokosva ot vatre6nata strana na krakata,da me vdigne s dupeto nagore i ..........
LELELELelee ne moga s dumi :mrgreen: :lol: ....
ve4e se vazbudih samo kato si go predstavq,za da go napi6a... :smt016 :oops:

01-07-2007, 10:12
..много ме възбужда това да ме вържат и да ме наебът яко

Barbie
01-07-2007, 10:20
МНОГО неща! Мисълта за приятеля ми винаги ме възбужда (особено имайки предвид колко рядко се виждаме... :( ) Мисълта дори за най-малките неща, които той прави, когато сме заедно - гледа ме в очите, гали косата ми, целува лицето, косата, врата ми...

shadow4e
01-07-2007, 10:43
hmmm zavisi pri men pone.Ponqkoga misalta za edno bqsno ''4ukane'' na zadna pra6ka-drapane,pleskane,darpane na kosi(v kraga na normalnoto vse pak :P ) ...
ne6to divoooo iii mn mn stastno,koeto da me nakara da vikam napavo ot udovolstvie...
Ot druga strana moje da me vazbudi misalta...za nejnite laski-edna golotaa,da sam po grab4e i mo4eto da me celuva,da me dokosva ot vatre6nata strana na krakata,da me vdigne s dupeto nagore i ..........
LELELELelee ne moga s dumi :mrgreen: :lol: ....
ve4e se vazbudih samo kato si go predstavq,za da go napi6a... :smt016 :oops:
Същото положение съм определено :smt016 Само ка то си го представих и .....
А да си представя просто приятеля ми и да се възбудя-не. Трябва ми по-специално представяне :-D

Kitana
01-07-2007, 11:05
офф ми зависи от слу4ая.. и колко съм "загоряла".. понякога един поглед или едно галене по дланта на ръката ме подлудява..
имало е слу4ай в които си мисля за бурен секс , а даже не ми се прави такъв :shock:
аз съм на моменти и идеи, имало е такива за задна прашка, за секс на масата, за пода и т.н. но като ги осъществиш възбуждащите идеи се превръщат в изживяване и отново идват в съзнанието ти за да се възбудиш, НО този път под формата на спомени.. , затова се стремя да измислям нови преживявания в мислите си.. :mrgreen:
последно (или по-то4но тези дни) адски мн се възбуждам от мисълта за секс в банята... мммм (душа да е силно пуснат с топла вода, която да се сти4а по телата и малките пареши капчици да следят нежните извивки и на двамата ...да сме опряни на стената един в друг,.... ох айде 4е прекалих ) :mrgreen:

XXX_f
01-07-2007, 12:50
men super mn me vuzmbujda misulta, nqkoe mom4e koeto e zabraneno za men da me pregurne i celune...sluchvalo mi se e i prosto vuzbydata e strashno golqma.Drugoto koeto me vuzbujda e misulta kak me zavurzvat za nqkoe lego i pravqt kakvoto si iskat s men ili me pritiskat do nqkoq stena

a SluT FrOm HeaVeN
01-07-2007, 14:09
Ox ImA neShta za KOito Sum Si mIslIla KAto Edin zDRav seX NA nqKoe IZrOdSkO mqSto...OpreDeLenO e MN qKY...Ii da TakiVa MIslI me doKArvat do OPredeleNa sTEpen na vuzbUda :wink:

pinK_Baby
01-07-2007, 20:13
Мисълта да правя свирка на момче , което харесвам и мисълта , че му доставям удоволствие ме възбужда...Понякога танц може да ме възбуди или музика , някой да стои зад гърба ми дори и ме докосне (ако е момче де) От ей такива дребни нещица... :) А да не говорим какво става като започна да си фантазирам , каквото и да било сексуално :wink:

bulgarche
01-07-2007, 20:36
Мисълта да правя свирка на момче , което харесвам и мисълта , че му доставям удоволствие ме възбужда...Понякога танц може да ме възбуди или музика , някой да стои зад гърба ми дори и ме докосне (ако е момче де) От ей такива дребни нещица... :) А да не говорим какво става като започна да си фантазирам , каквото и да било сексуално :wink:

::: ::: :::

Friend_witH_Benefit
01-07-2007, 21:05
Аз пък толкова обичам да ме целуват по врата и по ушето, че само при мисълта настръхвам ... иначе мисълта за брутален секс( не говоря за садо мазо) най-много ме възбужда, не говорим да се бием и гоним там из леглото и да си правим синки, ами просто както си му се вика "шибане" :) хахах :smt005 Но ушето и врата ....... мммммммммммммммммм са си запазено нещо дори в бруталния секс ....... :P

malkata_
01-07-2007, 21:10
мм да видим...не е нищо особено,но все пак...завързана на голямо легло с превръзка на очите...да усещам само допира му,аромата на кожата му,пулсиращия му..... :twisted: и така страстно и силно да ме люби(по скоро изчука)....че да крещя от удоволствие!!! ::: =P~ само като си помисля и цялата настръхвам!!! :mrgreen: :-$

Cuddly
01-07-2007, 21:21
Ей, не знам за другите, но мен страшно много ме кефи мисълта за свирка. Само като си помисля как го облизвам и лигавя се подмокрям. Страхотно е... Просто ме побърква мисълта, за удоволствието, което създавам на приятеля си. Това може да ме разтопи... И като знам колко се радва на пиърса на езика ми...ммм. Това ме възбужда! :smt016

01-07-2007, 21:39
mmm vsi4ko da e super spokoino i moje bi leko sku4no i izvednuj kakto si govorq da me sgrab4i i da me opune na stenata :oops: ili zavurzani ruce io4i i da pravi kakvoto iska s mene :-k :oops: :smt023 :smt077

eternity
01-07-2007, 21:47
amiiiiiiiii,samata misul za tova koeto moje da se slu4i kogato sme smoq 4ovek-tova 4e me dokosva nejno,celuva me i ot nejnost preminavame kam strastite i takam.... :oops: :smt049

malkata_
01-07-2007, 21:49
Ей, не знам за другите, но мен страшно много ме кефи мисълта за свирка. Само като си помисля как го облизвам и лигавя се подмокрям. Страхотно е... Просто ме побърква мисълта, за удоволствието, което създавам на приятеля си. Това може да ме разтопи... И като знам колко се радва на пиърса на езика ми...ммм. Това ме възбужда! :smt016

ейй защо ли и аз мисля горе доло така...само дето не се позмокрям чак толкова при тази мисъл и нямам пиърс на езика!!! :mrgreen:

kornslipknot
01-10-2007, 21:50
az naprimer se vuzbujdam ot mnogo ne6ta,no to zavisi i ot nastroenieto mi.ako sam mn 6tastliva se vazbujdam samo ot misalta,4e skoro 6te vidq priatelq si,ponqkoga ot celuvki...po nqkoi put stra6no se vuzbujdam,kogatto toi se pribliji do men,kogato sme s kompaniqta i pro6epne v uhoto mi kakvo smqta da pravi,kogato ostanem sami :oops:

krem4et0
01-11-2007, 08:33
може и да ви се стори странно,но ме възбужда мисълта за някой романтичен разговор с приятеля ми. Чувствам се някак си приповдигнато и ми се прави секс.