View Full Version : Slu4valo li vi se e ...
blabvlabla
01-07-2007, 21:28
Жена да ви обича толкова, че чак да ви дразни ?
malkata_
01-07-2007, 21:38
не но ми се е случвало мъж да ме обича толкова че чак да ме дразни....да тича по мене като паленце...непрестанно да ми пише смс-и и да ми държи сметка къде ходя,с кого и какво правя.....без да сме гаджета и да имаме нещо общо от едното здравей как си!!!ужасно е....е незнам ти ходиш ли с тва момиче...ама пак си е задушаващо!!!просто си и кажи всичко няма как иначе!!! :-s
Nadelina
01-08-2007, 05:25
Az obicham edin taka che chak go draznq..
не но ми се е случвало мъж да ме обича толкова че чак да ме дразни....да тича по мене като паленце...непрестанно да ми пише смс-и и да ми държи сметка къде ходя,с кого и какво правя.....без да сме гаджета и да имаме нещо общо от едното здравей как си!!!ужасно е....е незнам ти ходиш ли с тва момиче...ама пак си е задушаващо!!!просто си и кажи всичко няма как иначе!!! :-s
poznato :wink:
mnogomili4kata-sf
01-08-2007, 09:06
Нормално...то обаче всяко нещо си има граници, които понякога човек не осъзнава
Да може да се каже 4е на моменти едно мом4е ме дразни с доказването на лубовта си към мен..то не бяха смс-и то не бяха лигав6тини...изоб6то даже не ме впе4атли..мн е гадно така..
обичали са ме повече от всичко на този свят и тази любов продължава дори когато вече не сме заедно, но тя никога не ме е дразнела. дори напротив - винаги ми е било приятно да знам, че някой дава всичко за мен и че за този човек аз стувам повече дори от собствения му живот!
любовта не е натрапчива - нея или я има, или я няма! търсим тази любов с цената на всичко, а накрая когато ни заобичат така силно, това не може да дразни, дори и нашите чувства да не са същите!
Не ми се е случвало.Това щом те дразни може би ти нямаш същите чувства към нея.
Minion4tEo
01-08-2007, 13:55
Mi da vi kaja tva om4e koeo haresvam sy6to si misleh 4e go draznq 6toto ve4e polovin godina sam lapnala stryvta i ne q puskam.oba4e pole leka i toi se vlubi v mene i sa sme zaedno.ne se znai kvo 6te se slu4i v jivoto moji nqkoi da te drazni ti da ne izpitva6 sy6tite 4uvstva kym nego no kogato toi dade vsi4ko ot sebe si moje da go obikne6 i da si se 4udi6 na akyla kak si mogyl da misli6 4e lubovta e dosadna-naprotif tq e nai hubavoto ne6to :smt007 na sveta i s neq idva sexa bez koito sy6tooooooo nemoji6 :smt008 garantiram vi :lol:
bawdy talk
01-08-2007, 15:05
Ако обичам някоя,тя също ме обича и то МНОГО
и се опитва да го покаже не виждам защо да ме дразни,дори ще се радвам
и това ще ме кара да я обичам още повече
стига демонстрацията да е в рамките на нормалното :lol:
Mi6leto{}
01-09-2007, 18:02
да обаче не момиче а момче мен така ме е обичало че чак ме дразнеше , само смс-и обаждания , беше ми писнало