View Full Version : Кога се влюбихте за първи път ?
Вапросчето ми е на колко години срешнахте първата си любов?
Помните ли я/го ?
Sasha2k8
01-07-2007, 22:14
ami bqh zavur6ila 4 klas kogato se vlubih istinski za purvi put...ii 5 godini si go haresvam..i tova lqto se subrahme i ve4e 6 meseca sme mn 6tastlivi zaedno :smt008
miloto_girl_4e
01-07-2007, 22:16
ami bqh zavur6ila 4 klas kogato se vlubih istinski za purvi put...ii 5 godini si go haresvam..i tova lqto se subrahme i ve4e 6 meseca sme mn 6tastlivi zaedno :smt008
Леле, да ти имам здравите нерви.. 5 години да го чакаш..евалата :!:
Бях на 15 години.. разбира се, че го помня.. винаги ще го помня..
mi bqh na 4 godinki kogato se vliubih za parvi pat
kazva6e se Ivo poznavah go ot moito selo ina4e be6e ot SF razlikata ni e kam 5 godini , taka i ne razbrah na kolko e :) spomnqm si 4e kogato toi razbra 4e go haresvam me be6e sram da go pogledan 3 godini po kasno tancuvah s nego na 1 rd i bqh v oblacite i g/d ot 3-4 godini ne sam go vijdala no ako go vidq sigurno bih mu se metnala na vrata togava bqh mn malka i ne opitna i sramejliva no segaa nqma da mu se razmineeeee vse o6te si go obi4kam mn :)
shadow4e
01-07-2007, 23:00
Истинско влюбване или харесване?
shadow4e
01-07-2007, 23:02
За първи път захаресвах момче в забавачката. Мартинчо се казваше, мноого ме кефеше това момче, отидох и го целунах, ама най-добрата ми приятелка тогава като разбра отиде и тя го целуна :lol: :lol:
А ако говорим за истинско влюбване, любов и тн на 16. Тогава разбрах, че предишните са били нищо и половина, аз си го знаех и тогава, де, не съм се залъгвала... Но просто на 16 разбрах наистина какво е чувството :)
bulgarche
01-07-2007, 23:02
Какво е това "за първи път"? Това да не ти е някоя сапънка? Влюбваш се и се разлюбваш по 5 пъти на ден! Това нещо "любов" не се среща толкова често колкото си мислите. Май още ен правите любов между любов, харесване, привличане (във всякаквия му вид), приятна компания...
Охх на 8 мноо се влюбих ма ме беше срам да си призная. После на 18 пак ама тогава се улях. :lol: :mrgreen: Ейй никога няма да забравя таз истинска любов, баххххти къв глопак съм бил.... #-o
moiata parva liubov.....biax v vtori klas kato go sre6na.kazva6e se mitko i be6e v sasednia klas.stanaxme si gadjeta sa6tata godina na lagera.{dedska lubo}no vse pak si biaxme gadjeta 5 godini.sled kato zaminax za atina se vijdahme vsiaka vakancia;ili toi idva6e da me vidi[lelia mu jivee sa6to tam]ili az idvax i vsi4ko varve6e dobre i daje 6te6e da doide da jivee s maika si.i sled kato se pribrax liatoto biax mnogo radosna 4e sme s nego postoiano zaedno(daje biaxme dvamata s o6te niakolko fr na more).biax na sedmoto nebe> :smt050 nakrai toi mi zaiavi 4e niama da doide v garcia a otival v portugalia.i mi razbi sarceto.poniakoga o6te se se6tam za nego i mi se nasaziavat o4ite :cry: :cry:
sexy_mafia
01-07-2007, 23:39
moiata parva liubov.....biax v vtori klas kato go sre6na.kazva6e se mitko i be6e v sasednia klas.stanaxme si gadjeta sa6tata godina na lagera.{dedska lubo}no vse pak si biaxme gadjeta 5 godini.sled kato zaminax za atina se vijdahme vsiaka vakancia;ili toi idva6e da me vidi[lelia mu jivee sa6to tam]ili az idvax i vsi4ko varve6e dobre i daje 6te6e da doide da jivee s maika si.i sled kato se pribrax liatoto biax mnogo radosna 4e sme s nego postoiano zaedno(daje biaxme dvamata s o6te niakolko fr na more).biax na sedmoto nebe> :smt050 nakrai toi mi zaiavi 4e niama da doide v garcia a otival v portugalia.i mi razbi sarceto.poniakoga o6te se se6tam za nego i mi se nasaziavat o4ite :cry: :cry:
tova sam az ama zabravix da vleza :oops: :oops:
Какво е това "за първи път"? Това да не ти е някоя сапънка? Влюбваш се и се разлюбваш по 5 пъти на ден! Това нещо "любов" не се среща толкова често колкото си мислите. Май още ен правите любов между любов, харесване, привличане (във всякаквия му вид), приятна компания...
veroqtno pravim razlika no vinagi ima 1 parva liubov v detskite godini i kogato poprastnem malko 15 16 + se vliubvame istinski i obiknovenno boli ako si4ko se razbie na par4enca i otnovo me4taem da sme sa6tite malki vliubeni de4ic kogato liubovta ne ni naranqva nezavisimo spodelena ili nespodelena e tq :? :(
Влюбвала съм се веднъж. Бях на 18. Още го обичам. Заедно сме и съм щастлива. :-)
shadow4e
01-08-2007, 00:02
veroqtno pravim razlika no vinagi ima 1 parva liubov v detskite godini i kogato poprastnem malko 15 16 + se vliubvame istinski i obiknovenno boli ako si4ko se razbie na par4enca i otnovo me4taem da sme sa6tite malki vliubeni de4ic kogato liubovta ne ni naranqva nezavisimo spodelena ili nespodelena e tq :? :(
Извинянай, ама на 15-16 години са доста малко момичета, които обичат истински, а само си въобразяват. Спорила съм с приятелки, които са били хлътнали по някое момче, но след 2-3 месеца след раздялата като мине тъгата признават, че съм била права :wink:
theworldleader
01-08-2007, 00:06
Същото като тебе.. ;)
Извинянай, ама на 15-16 години са доста малко момичета, които обичат истински, а само си въобразяват. Спорила съм с приятелки, които са били хлътнали по някое момче, но след 2-3 месеца след раздялата като мине тъгата признават, че съм била права :wink:
mi i az sam se zamislqla na sa6tata tema za taf 4e na 15 16 sei to4no kogato se "vlubva6" seki den no ponqkoga se polu4ava taka 4e ne e prosto iliuziq ami ne6to mn pove4e , a pak za tav4e na nqkoi im minava za 1 2 meseca lo6o nqma jivota prodaljava i ne smqtam 4e 4ovek trqbva da se sduhva 4ak tolko zaradi podobni raboti :?
Помните ли я/го ?
В детската градина, още си спомням как се целувахме на върха на парзалката еееееех
Cherkeza
01-08-2007, 03:49
Любов (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=68298&highlight=1) :smt007 :smt008 :smt008 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :D :-D
krem4et0
01-08-2007, 10:05
Късничко беше-мисля че на 16 се влюбих. Обаче така си мислех тогава. Сега знам,че влюбването е нещо по-силно като усещане.
dessi___
01-08-2007, 10:19
ami pomnq be6e predi 3 godini :lol: seriozno se vlubih v edno mom4e...be6e strahotno :lol: predi tova su6to sam imala nqkakvi takiva ama nemoga za tqh da kaja 4e sam bila istinski vlubena...
malka_sladuranka
01-08-2007, 11:27
охоо в детската градина имах гадже :oops: не го помня особено ама ми беше първата любов.. Марти се казваше :oops: и помня че се цункахме по устичките :smt008 абе сериозна работа си беше
Аз в детската градина бях пич! Изобщо не ми пукаше за любови и глупости! С всички момиченца се пипах, по време на следобедния сън все между две момичета падах и как играеха ръчичкитеееее.. Като порастнах почнах да се сдухвам, да започвам да търся чувства и глупости..
Първото голямо увлечение, обаче, (дори любовно писмо й писах) беше 7ми клас!
atanakata
01-08-2007, 13:20
УиНки... мн готин аватар :smt007 и аз си я имам тая картинка :P
та... мойта първа любов, и то голяма, беше в 6клас... беше едно момиче с което седях на един чин... написах й любовно писмо, говорих й супер мило, а тя ме отряза :cry: ама тфа не ми пречеше да си я харесвам още поне година и нещо... сега ми е мн добро приятелче и даже малко се дърлим... ква любов, кви 5 лева :wink:
1 път съм се влюбвала на 15 и все още съм влюбена. :wink:
IlLuSi0nS`
01-08-2007, 16:42
никога не съм се влюбвала.. :-k
malkata_
01-08-2007, 18:02
Еми на 15 години....и как мога да го забравя,след като още съм с него!!!! :mrgreen:
Friend_witH_Benefit
01-08-2007, 18:18
Аз пък тъкмо почвах осми клас ... влюбих се адски много ... и до днес това момче си м върти главата ... след като се разделихме след време пак бяхме заедно и и до сега вече две години продължавам да го обичам малко или много, приятели сме, но вече всеки си има отделен живот ... разбира се, че помня ... то първото влюбване винаги се помни :)
КРИСТИНА ИВАНОВА
01-08-2007, 18:20
14
e ima razlika m/du haresvane i vlubvane ma kakto i da e -----> za 1vi put si haresah edno momchence v 4ti klas kazvashe se Sasho i togava toi beshe 8mi :oops: a za istinsko vlubvane se vlubih na 17 i oshte sum si vlubena :smt007 \:D/ :smt008
Първи път харесван едно момченце в 3 група на детската!Той си ме люлееше иии така.А за влюбване на 13!Тоя човек беше и още е адски много за мен,макар че отдавна се разделихме аз още го обичам!Нооо конкуренция... :smt012
ox,kakva tema!emi parvoto mi vliubvane be6e na 14 i vse o6te sam si vliubena v nego i si xodim :smt007 !!edna godina sled kato si go xaresax i tragnaxme i taka!neiskam nikoga da se razdelqm s nego-znam kakvo 4uvstvam i znam 4e e istinsko!
Помните ли я/го ?
Силно увлечение - може би
Любов - изключено ;(
xmmm ami za prav pat se vlubix na 14 godini v mom4eto s koeto xodex ot 3-4 meseca...ve4e xodim po4ti 2 godini i naistina mn go obi4am predi nego sam xaresvala drygi mom4eta,no nikoe ot tqx ne sam obi4ala za6toto ima golqma razlika mejdu obi4,privli4ane,xaresvane i t.n ot edna strana e hubavo da si vluben i o6te pove4e lubovta ti da e spodelena ot druga strana se mrazq ](*,) za tva 4e xlatnax tolkova mn,za6toto sega sam mn zavisima ot nego kogato sme skarani (koeto se slu4va naposledak mn 4esto) se 4yvstvam mn ne6tastna i vsi4ko mi e nekvo super smotano ...i tai de nqmam nikvi samneniq 4e tva e istinsko vlubvane :D
Аз пък на 3 дена бях като се влюбих за първи път... !
™bLaCk`RoSe™
01-09-2007, 19:03
Може би едно.Бях на 15.И до сега като го видя нещо трепка в мен и ми е приятно с него.
ами да имам някакви симпатии към някой ..да имала съм ... но да съм се влюбвала ..определено не !!
на 14 год. се влюбих за първи път :smt007
mmrammstein
01-13-2007, 18:55
Бях 5-ти клас и изведнъж забелязах едно момче по коридорите... И преди го бях виждала, естествено, но изведнъж усетих нещо. Не спирах да го зяпам. Почнах да го дебна по коридорите и се пръсвах от радост, когато минеше покрай мен. Казваше се Петър (за тва не съм сигурна вече) и беше от 10-ти клас. Обаче си имаше гадже - негова съученичка. Тя адски наподобяваше курва, ама какво да правя. Бях влюбена в него една година и той така и не разбра. Това е единственото момче (засега), в което съм била влюбена.
Само искам да кажа, че различавам "любовта" и "влюбването".
LoRinSeR
01-13-2007, 19:07
Същото като тебе.. ;)
Баце поршето твое ли е ? Отдавна си търся някой за гонка ?!? А иначе по темата на 16
Viktoriq_
01-15-2007, 21:31
на 15 и разбира се , че го помня ... и то мн добре !
ууу пак ли ще се питаме едно и също, ще получа мазоли на пръстите
Lorraine
01-16-2007, 06:12
Помните ли я/го ?темата не е за тук :D ама ок..преди няколко месеца(говоря за истинско влюбване),на 14г демек :wink: ..бяхме заедно за кратко и се разделихме(по моя вина) ..и не мисля че някога ще ми прости за това,колкото и да се надявам :smt089 ..защо живота е толко гаден?????? :smt022
teenkopele
01-16-2007, 06:37
Помните ли я/го ?
Истинската не съм я срещнал още. :wink:
Krum4o18
01-16-2007, 08:08
НЕ всеки прави разлкиката между влюбване,харесване,привлич ане,силни чувства и се бъркат някой хора иначе за пръв път се влюбих на 16 така мисля де :wink:
Krum4o18
01-16-2007, 08:10
А за истинската любов още не съм я срещал катко и много хора които са писали тука :wink:
blabla_bla
01-16-2007, 13:27
mi ako govorim za vlibvane mislq 4e v momenta sum vliubena i to za 1vi put tova koeto 4uvstavam kum tova mom4e ne sum go izpitvala kum drugo nqkvo stranno e,a ina4e za parvi pat taka malko pove4e hlatnah po mom4e v 6ti klas
He3HauKa
01-16-2007, 13:29
na 13 .... pomnq go i oshte go obi4am .. ( ili pone se opitvam ) ...
P.S.Sega sym na 17
hahavteen
01-17-2007, 18:30
Emi mai na 13.Toi be6e 5 godini po-goliam.Daje ne sme se celyvali ama karahme N.G. zaedno vednuj i tancyvahme(biah na sedmoto nebe togava) i si pi6ehme sms kogato ne biah v bg.Tva "yvle4enie" produlji 3 godini dokato ne sre6tnah sega6nia is priatel i razbrah kakvo e da si vliyben i da obi4a6 niakogo naistina. :roll:
TupacFena
01-17-2007, 18:36
Шшшш ало на 7 години изнасилх комшийката па вие за любов ми говорите :-D :-D :-D :-D :-D
nejna_salza
01-17-2007, 19:22
Ami bqh na 14-v 7 klas, i vse o6te si go spomnqm mn , mn dobre, vse edno be6e v4era!!! Kakto se kazva Parvata lubov nikoga, ama nikoga ne se zabravq!!!
Помните ли я/го ?
темата не е за тук
~darkness_lady~
01-18-2007, 16:12
Ей, и аз така! Само, че не го харесвам от пет години, а от две... И се набутах много здраво, но... все още си го харесвам. :? Въпреки, че не е тук и не го виждам. :?
ludata_deiZ
01-18-2007, 18:11
tazi godina 6te pravq 17 i si kazvam otkrovenno 4e nikoga ne sam se vliubvala! I mi e mnogo inetresno da vidq kakvo e
emi bqh na 13, sega sam po4ti na 15 mn go obi4ax i nai xubavoto e 4e sega i toi meobi4a zaedno sme ot godina i 3 meseca :smt050 :smt049
v momenta sym na 15 i hodq s edno mom4e ot okolo 2 meseca i dori da ne zvu4i pravdopodbno za tolkova maklo vreme adskiiiiii mnogo si go obi4kammm super qki4ak eee mn mn mn si go loveeee :) iii toi seki den mi povtarq 4e mn me love ii 4e nikoga nqma da me zareje.... samo 1 6te kaja ... danoo :){}{}{~~~
Logopeddd
01-19-2007, 16:05
http://store4.data.bg/mdanov/untitled.jpeg (http://data.bg)
Eй, мърльо! Как можеш да сложиш тоя мазния мангал до ТРИБАГРЕНИКА?
Тцтцтц,другарю,комунистиче ската идея отхвърля разделението между бели,черни и жълти! Всички са равни пред Партията!
Logopeddd
01-19-2007, 16:16
В случая този негър на снимката е проводник на капиталистически упадък! Трябва да бъде заменен с снимка на Левски, а защо не на другаря Брежнев!
malko mace
01-21-2007, 09:36
никога не съм се влюбвала.. :-k
Еми и аз така,ама имам още доста време-поне така се надявам-определено не съм много голяма! :lol:
BloodSoul
01-21-2007, 09:59
Помните ли я/го ? Бях на 15 :)
kAdrOkoSkA
01-21-2007, 12:05
:arrow: Темата не е за тук!
не мисля че съм се влюбвала... но сега изпитвам едни чувства, които не мога да определя ... може би съм влюбена , но не съм сигурна на 16 съм
moje da mi se smeete ama na 13 i malko otgore.sled 5 meseca 6tastie se razdelihme.dale4 sam ot misulta 4e tova e bila edinstvenate mi i nai-golqma liubov.prosto be6e nai-silnoto i nai-krasivoto 4uvstvo,koeto dosega sam izpitvala.i zatova me boli tolkova 4e vs svur6i.no ni6to :cry: -dano toi e 6tastliv s nqkoq dr-zaslujava go!
Mi za vlubvane ako govorim na 13 godini se vlubih za prav pat,predi tova sam haresvala sashto mom4eta no ni6to seriozno.Za pomneneto - da pomnq go,vapreki che si imam seriozna vrazka pove4e ot godina i vinagi shte go pomnq...Parvata lubov rajda ne hvashta :)
ThePainIsReaL
01-22-2007, 14:18
Няма как да не го помня - виждам го всеки ден .. и виждайки го част от мен се губи , но както и да е . Бях на 14 години и г/д 11 месеца , когато се събрах с него .
ABSOLUTme
01-22-2007, 14:41
За първи път захаресвах момче в забавачката. Мартинчо се казваше, мноого ме кефеше това момче, отидох и го целунах, ама най-добрата ми приятелка тогава като разбра отиде и тя го целуна :lol: :lol:
А ако говорим за истинско влюбване, любов и тн на 16. Тогава разбрах, че предишните са били нищо и половина, аз си го знаех и тогава, де, не съм се залъгвала... Но просто на 16 разбрах наистина какво е чувството :)
почти същата история,ама тоя в забавачката се казваше Христо и от тогава не съм го виждала :lol:
и аз май като бях на 15-16 осъзнах за кво иде реч,и оттогава сме си заедно с говедцето :-D
сръвнение със сегащната ми любов децките влюбвания нямат нищо общо
FikyScHetOo
01-22-2007, 15:58
Честно казано си харесвах едно момче по-сериозно (преди това беше за по седмица хаха - до едно втори клас) в 6ти клас :) хах Той беше седми хах, когато разбра смених тона на бузките към по-розов. Не бях от тези сега, които в 6ти клас пият и пушат и въртят кючеци по градинките. Успех беше, когето веднъж се бутна в мен без д аиска, когато на екскурзия седеше близо до мен (съседни седалки), когато един от неговия клас разбра ми беше гадно. Не го бях виждала целият 7ми клас, но мислех за него и ...след това не го бях виждала до оня ден, когато се нахилих като го видях в рейса. Някак милите мисли пак станаха хубави. :)
do sega mai ne sam se vlubvala no predi nqkolko meseca se zapoznah s edno mom4e izliza li sme 2-3 pati nz dali toi oshte me pomni no az go pomnq zashtoto mi haresa oshte shtom go vidqh i dosta vreme si mislih za nego i sqkash izpitvah nqkakvi 4ustva nz vse oshte ne sam razbrala dali sam bila vlubena :roll: