.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68
    KOI
    Guest

Кога се влюбихте за първи път ?

Вапросчето ми е на колко години срешнахте първата си любов?
    Помните ли я/го ?

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    ami bqh zavur6ila 4 klas kogato se vlubih istinski za purvi put...ii 5 godini si go haresvam..i tova lqto se subrahme i ve4e 6 meseca sme mn 6tastlivi zaedno
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    ami bqh zavur6ila 4 klas kogato se vlubih istinski za purvi put...ii 5 godini si go haresvam..i tova lqto se subrahme i ve4e 6 meseca sme mn 6tastlivi zaedno

Леле, да ти имам здравите нерви.. 5 години да го чакаш..евалата
    Бях на 15 години.. разбира се, че го помня.. винаги ще го помня..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

mi bqh na 4 godinki kogato se vliubih za parvi pat
    kazva6e se Ivo poznavah go ot moito selo ina4e be6e ot SF razlikata ni e kam 5 godini , taka i ne razbrah na kolko e spomnqm si 4e kogato toi razbra 4e go haresvam me be6e sram da go pogledan 3 godini po kasno tancuvah s nego na 1 rd i bqh v oblacite i g/d ot 3-4 godini ne sam go vijdala no ako go vidq sigurno bih mu se metnala na vrata togava bqh mn malka i ne opitna i sramejliva no segaa nqma da mu se razmineeeee vse o6te si go obi4kam mn
    f*ck off!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Истинско влюбване или харесване?

Град
    София
    За първи път захаресвах момче в забавачката. Мартинчо се казваше, мноого ме кефеше това момче, отидох и го целунах, ама най-добрата ми приятелка тогава като разбра отиде и тя го целуна
    А ако говорим за истинско влюбване, любов и тн на 16. Тогава разбрах, че предишните са били нищо и половина, аз си го знаех и тогава, де, не съм се залъгвала... Но просто на 16 разбрах наистина какво е чувството

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Какво е това "за първи път"? Това да не ти е някоя сапънка? Влюбваш се и се разлюбваш по 5 пъти на ден! Това нещо "любов" не се среща толкова често колкото си мислите. Май още ен правите любов между любов, харесване, привличане (във всякаквия му вид), приятна компания...

Супер фен
    Охх на 8 мноо се влюбих ма ме беше срам да си призная. После на 18 пак ама тогава се улях. Ейй никога няма да забравя таз истинска любов, баххххти къв глопак съм бил....
    2т. системно

Guest
    moiata parva liubov.....biax v vtori klas kato go sre6na.kazva6e se mitko i be6e v sasednia klas.stanaxme si gadjeta sa6tata godina na lagera.{dedska lubo}no vse pak si biaxme gadjeta 5 godini.sled kato zaminax za atina se vijdahme vsiaka vakancia;ili toi idva6e da me vidi[lelia mu jivee sa6to tam]ili az idvax i vsi4ko varve6e dobre i daje 6te6e da doide da jivee s maika si.i sled kato se pribrax liatoto biax mnogo radosna 4e sme s nego postoiano zaedno(daje biaxme dvamata s o6te niakolko fr na more).biax na sedmoto nebe> nakrai toi mi zaiavi 4e niama da doide v garcia a otival v portugalia.i mi razbi sarceto.poniakoga o6te se se6tam za nego i mi se nasaziavat o4ite

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    moiata parva liubov.....biax v vtori klas kato go sre6na.kazva6e se mitko i be6e v sasednia klas.stanaxme si gadjeta sa6tata godina na lagera.{dedska lubo}no vse pak si biaxme gadjeta 5 godini.sled kato zaminax za atina se vijdahme vsiaka vakancia;ili toi idva6e da me vidi[lelia mu jivee sa6to tam]ili az idvax i vsi4ko varve6e dobre i daje 6te6e da doide da jivee s maika si.i sled kato se pribrax liatoto biax mnogo radosna 4e sme s nego postoiano zaedno(daje biaxme dvamata s o6te niakolko fr na more).biax na sedmoto nebe> nakrai toi mi zaiavi 4e niama da doide v garcia a otival v portugalia.i mi razbi sarceto.poniakoga o6te se se6tam za nego i mi se nasaziavat o4ite
    tova sam az ama zabravix da vleza

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Какво е това "за първи път"? Това да не ти е някоя сапънка? Влюбваш се и се разлюбваш по 5 пъти на ден! Това нещо "любов" не се среща толкова често колкото си мислите. Май още ен правите любов между любов, харесване, привличане (във всякаквия му вид), приятна компания...

veroqtno pravim razlika no vinagi ima 1 parva liubov v detskite godini i kogato poprastnem malko 15 16 + se vliubvame istinski i obiknovenno boli ako si4ko se razbie na par4enca i otnovo me4taem da sme sa6tite malki vliubeni de4ic kogato liubovta ne ni naranqva nezavisimo spodelena ili nespodelena e tq
    f*ck off!

Супер фен Аватара на Barbie
    Влюбвала съм се веднъж. Бях на 18. Още го обичам. Заедно сме и съм щастлива.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от yuHku
    veroqtno pravim razlika no vinagi ima 1 parva liubov v detskite godini i kogato poprastnem malko 15 16 + se vliubvame istinski i obiknovenno boli ako si4ko se razbie na par4enca i otnovo me4taem da sme sa6tite malki vliubeni de4ic kogato liubovta ne ni naranqva nezavisimo spodelena ili nespodelena e tq
    Извинянай, ама на 15-16 години са доста малко момичета, които обичат истински, а само си въобразяват. Спорила съм с приятелки, които са били хлътнали по някое момче, но след 2-3 месеца след раздялата като мине тъгата признават, че съм била права

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe

Леле, да ти имам здравите нерви.. 5 години да го чакаш..евалата
    Бях на 15 години.. разбира се, че го помня.. винаги ще го помня..

Същото като тебе..

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Цитирай Първоначално написано от yuHku
    Извинянай, ама на 15-16 години са доста малко момичета, които обичат истински, а само си въобразяват. Спорила съм с приятелки, които са били хлътнали по някое момче, но след 2-3 месеца след раздялата като мине тъгата признават, че съм била права
    mi i az sam se zamislqla na sa6tata tema za taf 4e na 15 16 sei to4no kogato se "vlubva6" seki den no ponqkoga se polu4ava taka 4e ne e prosto iliuziq ami ne6to mn pove4e , a pak za tav4e na nqkoi im minava za 1 2 meseca lo6o nqma jivota prodaljava i ne smqtam 4e 4ovek trqbva da se sduhva 4ak tolko zaradi podobni raboti
    f*ck off!

Guest

Re: Кога се влюбихте за първи път ?

Цитирай Първоначално написано от KOI
    Вапросчето ми е на колко години срешнахте първата си любов?
    Помните ли я/го ?
    В детската градина, още си спомням как се целувахме на върха на парзалката еееееех

Фен
    Град
    На далече

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Късничко беше-мисля че на 16 се влюбих. Обаче така си мислех тогава. Сега знам,че влюбването е нещо по-силно като усещане.

ami pomnq be6e predi 3 godini seriozno se vlubih v edno mom4e...be6e strahotno predi tova su6to sam imala nqkakvi takiva ama nemoga za tqh da kaja 4e sam bila istinski vlubena...
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    охоо в детската градина имах гадже не го помня особено ама ми беше първата любов.. Марти се казваше и помня че се цункахме по устичките абе сериозна работа си беше

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Аз в детската градина бях пич! Изобщо не ми пукаше за любови и глупости! С всички момиченца се пипах, по време на следобедния сън все между две момичета падах и как играеха ръчичкитеееее.. Като порастнах почнах да се сдухвам, да започвам да търся чувства и глупости..

Първото голямо увлечение, обаче, (дори любовно писмо й писах) беше 7ми клас!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    УиНки... мн готин аватар и аз си я имам тая картинка :P
    та... мойта първа любов, и то голяма, беше в 6клас... беше едно момиче с което седях на един чин... написах й любовно писмо, говорих й супер мило, а тя ме отряза ама тфа не ми пречеше да си я харесвам още поне година и нещо... сега ми е мн добро приятелче и даже малко се дърлим... ква любов, кви 5 лева
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Мега фен Аватара на koalka
    1 път съм се влюбвала на 15 и все още съм влюбена.

Супер фен
    никога не съм се влюбвала..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Еми на 15 години....и как мога да го забравя,след като още съм с него!!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си