- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога се влюбихте за първи път ?
Вапросчето ми е на колко години срешнахте първата си любов?
Помните ли я/го ?
Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
Леле, да ти имам здравите нерви.. 5 години да го чакаш..евалата![]()
Бях на 15 години.. разбира се, че го помня.. винаги ще го помня..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi bqh na 4 godinki kogato se vliubih za parvi pat
kazva6e se Ivo poznavah go ot moito selo ina4e be6e ot SF razlikata ni e kam 5 godini , taka i ne razbrah na kolko espomnqm si 4e kogato toi razbra 4e go haresvam me be6e sram da go pogledan 3 godini po kasno tancuvah s nego na 1 rd i bqh v oblacite i g/d ot 3-4 godini ne sam go vijdala no ako go vidq sigurno bih mu se metnala na vrata togava bqh mn malka i ne opitna i sramejliva no segaa nqma da mu se razmineeeee vse o6te si go obi4kam mn
![]()
f*ck off!
За първи път захаресвах момче в забавачката. Мартинчо се казваше, мноого ме кефеше това момче, отидох и го целунах, ама най-добрата ми приятелка тогава като разбра отиде и тя го целуна![]()
![]()
А ако говорим за истинско влюбване, любов и тн на 16. Тогава разбрах, че предишните са били нищо и половина, аз си го знаех и тогава, де, не съм се залъгвала... Но просто на 16 разбрах наистина какво е чувството![]()
Какво е това "за първи път"? Това да не ти е някоя сапънка? Влюбваш се и се разлюбваш по 5 пъти на ден! Това нещо "любов" не се среща толкова често колкото си мислите. Май още ен правите любов между любов, харесване, привличане (във всякаквия му вид), приятна компания...
Охх на 8 мноо се влюбих ма ме беше срам да си призная. После на 18 пак ама тогава се улях.![]()
Ейй никога няма да забравя таз истинска любов, баххххти къв глопак съм бил....
![]()
2т. системно
moiata parva liubov.....biax v vtori klas kato go sre6na.kazva6e se mitko i be6e v sasednia klas.stanaxme si gadjeta sa6tata godina na lagera.{dedska lubo}no vse pak si biaxme gadjeta 5 godini.sled kato zaminax za atina se vijdahme vsiaka vakancia;ili toi idva6e da me vidi[lelia mu jivee sa6to tam]ili az idvax i vsi4ko varve6e dobre i daje 6te6e da doide da jivee s maika si.i sled kato se pribrax liatoto biax mnogo radosna 4e sme s nego postoiano zaedno(daje biaxme dvamata s o6te niakolko fr na more).biax na sedmoto nebe>nakrai toi mi zaiavi 4e niama da doide v garcia a otival v portugalia.i mi razbi sarceto.poniakoga o6te se se6tam za nego i mi se nasaziavat o4ite
![]()
![]()
tova sam az ama zabravix da vlezaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
veroqtno pravim razlika no vinagi ima 1 parva liubov v detskite godini i kogato poprastnem malko 15 16 + se vliubvame istinski i obiknovenno boli ako si4ko se razbie na par4enca i otnovo me4taem da sme sa6tite malki vliubeni de4ic kogato liubovta ne ni naranqva nezavisimo spodelena ili nespodelena e tq![]()
![]()
f*ck off!
Влюбвала съм се веднъж. Бях на 18. Още го обичам. Заедно сме и съм щастлива.![]()
Извинянай, ама на 15-16 години са доста малко момичета, които обичат истински, а само си въобразяват. Спорила съм с приятелки, които са били хлътнали по някое момче, но след 2-3 месеца след раздялата като мине тъгата признават, че съм била праваПървоначално написано от yuHku
![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Същото като тебе..![]()
mi i az sam se zamislqla na sa6tata tema za taf 4e na 15 16 sei to4no kogato se "vlubva6" seki den no ponqkoga se polu4ava taka 4e ne e prosto iliuziq ami ne6to mn pove4e , a pak za tav4e na nqkoi im minava za 1 2 meseca lo6o nqma jivota prodaljava i ne smqtam 4e 4ovek trqbva da se sduhva 4ak tolko zaradi podobni rabotiПървоначално написано от shadow4e
![]()
f*ck off!
В детската градина, още си спомням как се целувахме на върха на парзалката еееееехПървоначално написано от KOI
Късничко беше-мисля че на 16 се влюбих. Обаче така си мислех тогава. Сега знам,че влюбването е нещо по-силно като усещане.
ami pomnq be6e predi 3 godiniseriozno se vlubih v edno mom4e...be6e strahotno
predi tova su6to sam imala nqkakvi takiva ama nemoga za tqh da kaja 4e sam bila istinski vlubena...
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
охоо в детската градина имах гаджене го помня особено ама ми беше първата любов.. Марти се казваше
и помня че се цункахме по устичките
абе сериозна работа си беше
Аз в детската градина бях пич! Изобщо не ми пукаше за любови и глупости! С всички момиченца се пипах, по време на следобедния сън все между две момичета падах и как играеха ръчичкитеееее.. Като порастнах почнах да се сдухвам, да започвам да търся чувства и глупости..
Първото голямо увлечение, обаче, (дори любовно писмо й писах) беше 7ми клас!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
УиНки... мн готин аватари аз си я имам тая картинка :P
та... мойта първа любов, и то голяма, беше в 6клас... беше едно момиче с което седях на един чин... написах й любовно писмо, говорих й супер мило, а тя ме отрязаама тфа не ми пречеше да си я харесвам още поне година и нещо... сега ми е мн добро приятелче и даже малко се дърлим... ква любов, кви 5 лева
![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
никога не съм се влюбвала..![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.