PDA

View Full Version : Какво си фантазирате...

01-08-2007, 08:21
Какво си фантазирате ако въобще си фантазирате докато правите секс или любов за да се възбудите повече? :-k

bulgarche
01-08-2007, 08:24
Просто се наслаждавма на момента ;)
Освен ако не си мисля за умрели магарета, захвърлена на площадка за подхранване на лешояди ;)

mnogomili4kata-sf
01-08-2007, 08:45
Освен ако не си мисля за умрели магарета, захвърлена на площадка за подхранване на лешояди ;)

Хахахаха...е така някой като ми каже за тия неща, които мисли, почвам и аз да си ги мисля и всичко умира :lol: :lol: :lol:

Иначе мен не ми трябват фантазии,за да се възбудя повече,достатъчно ми е да видя перверзната муцуна на момчето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: а така като ме погледне простооо нямам нужда от нищо друго

Stefityyy
01-08-2007, 09:32

HAHAHHAHAHHAHAHAHAH
super ;)) :smt016

malka_sladuranka
01-08-2007, 11:29
Мисля си за приятеля ми, за момента, колко ми е хубаво.Но ми се е случвало с предишни приятели да си мисля и за други мъже, малко е грубо...ама какво да направя :-k

ражур
01-08-2007, 11:34
М....Фантазирам си как се изсирам върху Умния-Дъ Ретърн.Аман от мазни Чикиджий

01-10-2007, 04:06
М....Фантазирам си как се изсирам върху Умния-Дъ Ретърн.Аман от мазни Чикиджий

странно е че си мислиш за мен докато оправяш приятелката си, или приятеля си ако трябва да бъда по точен ако съдя по нещата които си писал. Обвинението за чикиджията не е основателно при никакви условия - момче, отдавна съм я минал твоята възраст на чикийте, време е да порастнеш

koalka
01-10-2007, 14:12
Нищо не фантазирам, просто много ми харесва и мисля колко ми е хубаво.Това е.