View Full Version : Имам Питане
знам че въпроса ми може да ви се стори тъп ама сега сам мн притеснена и не мога да търся сигурно има вече такива теми
та въпроса ми е следния
снощи приятеля ми искаше да му направя свирка и аз му направих обаче той ми се изпразни в устата и понеже ми държеше главата ми се наложи да гълтам и искам да попитам има ли опасност да забременея знам че този въпрос е тъм но моля ви кажете ми има ли опаснот и ако има кво да правя?мерси предварително и моля без подигравки
nqma takava veroqtnost :wink:
malka_sladuranka
01-08-2007, 11:31
няма опасност [-X спермата отива в стомаха ти, а не в матката :mrgreen:
Тръгнала да прави секс овцата а още незнае как се забременява =D> да бременна си са се гръмни
mmrammstein
01-08-2007, 11:42
Е помисли малко, логично е, че отива в стомаха, от там в червата, след това (което е ненужно) - в тоалетната... Според теб как спермата ще стигне до матката?
100 000% не си бременна.
atanakata
01-08-2007, 14:06
еми маце, много ше ти е трудно :mrgreen: не естествено... ама нз как така насила те е държал :-s стрейндж :mrgreen: както и да е, нямаш проблем, най много да ти е било неприятно да гълташ... а искам да отбележа, че спермата съдържа полезни съставки(примерно протеини) които даже е доказано че помагат за намаляването на риска от рак на гърдата... така че дами... да знаете :wink:
Ilianka_14
01-08-2007, 14:08
да ама за рака на гърдата не трябва ли да се маже като кремче, а не да се приема вътрешно? бляяях... :smt009
BorderManager
01-08-2007, 14:11
Точно така.
И срещу рак на матката пак се маже! =D>
atanakata
01-08-2007, 14:13
аз пък ви казах кво съм чел... помага при тест на 700 жени при 100% от жените, поглъшали сперма редовно риска е намалял с около 65%, при останалите, риска си е останал статичен :wink:
Хахах, тъпа си, споко, няма да забременееш.
BorderManager
01-08-2007, 14:14
Само да уточня...
Срещу рак на матката се маже със сперма матката, а не пак гърдите! :smt019
знам че въпроса ми може да ви се стори тъп ама сега сам мн притеснена и не мога да търся сигурно има вече такива теми
та въпроса ми е следния
снощи приятеля ми искаше да му направя свирка и аз му направих обаче той ми се изпразни в устата и понеже ми държеше главата ми се наложи да гълтам и искам да попитам има ли опасност да забременея знам че този въпрос е тъм но моля ви кажете ми има ли опаснот и ако има кво да правя?мерси предварително и моля без подигравки
Ако си я поела до последната капка значи вече си бременна. Тъй като ти беше за първи път я сподели как беше
malka_sladuranka
01-08-2007, 14:33
Ако си я поела до последната капка значи вече си бременна. Тъй като ти беше за първи път я сподели как беше
ама възмутена съм от теб, хората се притесняват, а ти на всички викаш че са бременни, даже и на мъжете :-s някой ще получи инфаркт заради тебе :mrgreen:
BorderManager
01-08-2007, 14:36
Да получат, бе!
На това му се казва "естествен подбор".
Идиоти, които не са наясно кое как става и не си учат биологията в училище, нямат място сред човешките редици! :smt019
olive_oil
01-08-2007, 14:44
Къде си тръгнала,като незнаеш как се забременява?!?
nqma veroqtmost da si bremenna ama spored men dr pat ne gledai pak da glatash tva otvratitelno e [-X
malka_sladuranka
01-08-2007, 15:05
nqma veroqtmost da si bremenna ama spored men dr pat ne gledai pak da glatash tva otvratitelno e [-X
Лично мнение. :shock:
ама възмутена съм от теб, хората се притесняват, а ти на всички викаш че са бременни, даже и на мъжете :-s някой ще получи инфаркт заради тебе :mrgreen:
Как им стига акъла да пишат в тоя форум а не им стига акъла да бягат за тестове за бременност? Откога половите органи на жените са част от храносмилателната система?
alkobalko
01-10-2007, 04:18
Няма опасност да забременнееш.
И вземете прочетете малко преди да почнете да правите секс.
Според мен трябва да отправиш въпроса си към гинеколог ](*,) ](*,) ](*,)
niki4ka_93
01-10-2007, 12:42
nevuzmojno e da se zabremenee ot gultane na sperma za6toto kato q glutne6 tq ne otiva vuv vaginata a za da zabremenee6 trqbva da stigne do tam.
budi spokoina ;)
не си бременна 100% спокс
zdr ako pogulne6 spermata moje li da se zabremenee az li4no ne vqrvam no mi kazaha 4e mojelo vqrno li e? :-k :-k
аз пък ви казах кво съм чел... помага при тест на 700 жени при 100% от жените, поглъшали сперма редовно риска е намалял с около 65%, при останалите, риска си е останал статичен :wink:
Ти само кажи как се изчислява риск. :-D ... че и в проценти го изнесе!
OMFG АБЕ ХОРА...СЪБУДЕТЕ СЕ МАЛКО!!! :!: :!: :!: КЪДЕ ЖИВЕЕТЕ?????БАСИ ВЕЕЕ 21 ВЕК...МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ПОЛОВ АКТ.... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
samo edno moga da vi kaja mn si e qku da si pravi6 svirki daje i dori sam gyltala mn si e got nqma te si i na ideq koito ne probva gubi mn jestoko e prosto ... mn qku koito kazva 4e go e gnus ili ne6to ot roda e tap mn ! bez da se ubijdate ama si e tai
Пуснато на: Пон Яну 08, 2007 6:13 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Хахах, тъпа си, споко, няма да забременееш.
malkoto_sladur4e
05-13-2007, 19:26
Nqma nikakva ama NIKAKVA veroqtnost da se zabremenee taka! :-({|=
Escarina
05-13-2007, 19:34
samo edno moga da vi kaja mn si e qku da si pravi6 svirki daje i dori sam gyltala mn si e got nqma te si i na ideq koito ne probva gubi mn jestoko e prosto ... mn qku koito kazva 4e go e gnus ili ne6to ot roda e tap mn ! bez da se ubijdate ama si e tai
Мразя да духам...и са кво,тъпа ли съм?
Не можеш да забременееш ако гълташ,не можеш да занременееш и от анален полов акт.Има само 1 естествен начин и всички знаем кой е той.
Образовайте се!
4estito 6te ima6 edno golqmo debelo laino
radityyyy
06-13-2010, 18:46
da wi kaja s prawo mimichety si pita zashtoto sam chywala smisal ne wqrwam ama chyx che f t1rgowishte edno momiche e zabremenqlo ot towa,, az ne wqrwam.. ama taka kazwat..
alonedark
06-13-2010, 19:31
Абе..момичета преди да почнете да се ебете...прочетете малко как става ... аа...не възможно ли е да не знаеш , че няма начин да забремнееш при гълтане на сперма през устата...тоест има ако си достатъччно тъпа , че да си мислиш , че устата е свързана с матката...!!!! Абе чуда се дали имаш 10 години...че питаш такива простотии...!?!?!
CuteBaby
06-13-2010, 19:57
Добре де,ти преди да си започнала да правиш секс не си ли се замисляла,че трябва поне малко да се информираш за тези неща... :-x
И не-не си бременна,спокойно !
stupid0boy
06-13-2010, 20:18
http://i537.photobucket.com/albums/ff336/BigPapaDorf/doubleFacepalm.jpg
BiGBaDWolF
06-16-2010, 14:36
Сама каза въпроса е ТЪП !
stelSs21
06-16-2010, 15:00
Тръгнала да прави секс овцата а още незнае как се забременява =D> да бременна си са се гръмни
+ :D
SkylineDrift
06-16-2010, 16:40
Е не...Това ме разби.Толкова неграмотни хора да правях секс...Давай те давай те България се нуждае от такива като вас по на 15 години с 10 аборта или по 2 деца...
dPa3HuTeJl
06-16-2010, 17:00
Добре де , не че нещо ама как е възможно да си толкова тъпа ? То бива бива да не знаеш ама да питаш такава тъпотия... :?
Gr0zDan0v
06-16-2010, 17:03
гълтам===>забременявам? мила ти си уникално тъпа :-o :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Да можеш да забременееш и да родиш дете урод с едно око като циклоп или кентавър
гълтай яко е поне на мене ми харесва когато путката глътне всичко ....
slun4evka
06-17-2010, 06:58
http://i537.photobucket.com/albums/ff336/BigPapaDorf/doubleFacepalm.jpg