Влез

View Full Version : анален секс

пепи
01-09-2007, 13:50
може ли да се разбере дали човек е правил анален секс(да речем при медицински преглед)

koalka
01-09-2007, 13:53
Ами за това незнам, но един съученик ми каза, че са го проверявали, когато е бил на военна комисия.Не знам още дали се бъзика или не, но знам, че гейове не се пускат. :)

atanakata
01-09-2007, 14:04
Ами за това незнам, но един съученик ми каза, че са го проверявали, когато е бил на военна комисия.Не знам още дали се бъзика или не, но знам, че гейове не се пускат. :)

ахъм, вярно е...и аз знам така а не знам как разбират, ама гейове не пускат

shizzle
01-09-2007, 14:22
Aaaaaaaaaaaahahahahaahhahaahah!! Е, не, това тотално ми го вкара!

Не, няма как да се разбере дали човек е правил анален секс при медицински преглед. С детектор на лъжата може да имаш по-голям успех.

А относно военната комисия - да, събличаш се и си показваш задника. Но "разтвори бузки" е за да се види дали нямаш някакви заболявания. Кисти ли, какво ли, не ги разбирам много.

edit: Относно хомосексуалните - има психологически преглед, където те питат дали си от другия бряг. Това е. Не знам какво става, ако кажеш "да".

SINDEL
01-09-2007, 14:25

Не, няма как да се разбере дали човек е правил анален секс при медицински преглед. С детектор на лъжата може да имаш по-голям успех.

А относно военната комисия - да, събличаш се и си показваш задника. Но "разтвори бузки" е за да се види дали нямаш някакви заболявания. Кисти ли, какво ли, не ги разбирам много.

Добре де, а тогава военните кво толкова ги бърка дали имаш киста или някакво заболяване на "дупето"? :-s
Тва съвсем сериозно. Нали идеята е примерно да ходиш някъде да служиш и да се биеш :lol: , при което кистата отзад не виждам какво би им пре4ила да те вземат :?

01-09-2007, 15:26

Добре де, а тогава военните кво толкова ги бърка дали имаш киста или някакво заболяване на "дупето"? :-s
Тва съвсем сериозно. Нали идеята е примерно да ходиш някъде да служиш и да се биеш :lol: , при което кистата отзад не виждам какво би им пре4ила да те вземат :?

Абе ти не виждаш и зад гърба си, ама това не значи, че там няма нищо!
Как така за армията няма да има значение здравето на войниците? Ти малоумна ли си, че задаваш такъв глупав въпрос?

shizzle
01-09-2007, 17:07
SINDEL.. Военната комисия представлява оценка на здравословното и психологично здраве на донаборниците, за да определи дали са годни за военна служба. Има изследвания на кръв, урина, УНГ, сърце, бели дробове, моторни функции, зрение.. Има и преглед при психиатър.

Астматици, далтонисти, с висок диоптър, извън определените ръст и килограми, склонни към самоубийство, хомосексуални, генетични заболявания.. Много са възможностите, за да не те приемат.