PDA

View Full Version : всичко е до ТРЕНДА май

SporteX_
01-09-2007, 18:33
Нз на вас как ви се струва това ,ама съм забелязал че деца на по 14 години масово правят секс защото техни приятелки са го правели преди тях...аз лично познавам такива момичета. малко е смешно, не казвам че трябва да се "пазят" до годежа хахаха :lol: само че на 14 даже и на 15 ,това откадето и да го погледнем са си деца особенно пък тази възраст при момчетата. Всяка година "границата" сякаш пада с няколко месеца ,вече четох няколко пъти за момичета които са го направили на 13 , нз може би аз съм от СТАРАТА шКОЛА или какво нз... ама :) и такива изрази като "живей си живота и да не ти пука за нищо" пак изпявани от същите деца ..:) Въпроса не е само до кефа (макар че той е най-важен), нещата стоят и до отговорност,която много малко осъзнават.
Вие как мислите...?

Мъгъл
01-09-2007, 18:37
аз на 13 си рожден ден правихме групов секс на вилата където се бяхме събрали.
стана много яко и всичко си беше куул.
секи с секи
момиче-момче-момиче-момиче-момче-момче-момиче и ей така на влакче
и пишка лапах и пуси близах и вкарвах и ми вкарваха
направо се разпрахме
от тогава минаха близо 3 години
но този спомен няма да забравя през живота си

lamzzzercho
01-09-2007, 18:42
на 13 групов секс!!! ооо моля те недей да говориш глупости :smt011

01-09-2007, 18:45
на 13 групов секс!!! ооо моля те недей да говориш глупости :smt011

че кво? те и 11 годишни го правят.

много е намода груповия напоследък сред младите

assd
01-09-2007, 18:52
аз на 13 си рожден ден правихме групов секс на вилата където се бяхме събрали.
стана много яко и всичко си беше куул.
секи с секи
момиче-момче-момиче-момиче-момче-момче-момиче и ей така на влакче
и пишка лапах и пуси близах и вкарвах и ми вкарваха
направо се разпрахме
от тогава минаха близо 3 години
но този спомен няма да забравя през живота си
хъхъхъ смех

sportex_
01-09-2007, 18:55
ne be seriozno po temata...tova normalno li vi se struva se pak
?

lamzzzercho
01-09-2007, 18:58
аз на 13 лъсках бастуна и спортувах и се грижих за себе си ама никога не си бях помислил да се чукам толкова рано!Камо ли пък групове
На 14 вече свирки и такива неща да ама пак не се бях ебал и не изгарях от желание и сега на 15 вече си правя
а за това момиче на 13 кадето са я разпънали само казвам =; НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!!!

lamzzzercho
01-09-2007, 18:59
не е нормално много ясно
обаче на кой му пука а и всеки си прави когато иска

assd
01-09-2007, 19:02
?
не е
но вие сте дебили младото поколение...
аз на 13 си играх с колички матчбокс, поне си изживях детството пълноценно, а за секс има цел живот - закъде да се бърза, нема да избега я? :D
представи си щото си малък и тъп нещо сбъркаш, представи си да си баща на 14 г - край на детството, край на всичко

sportex_
01-09-2007, 19:10
da be assd i az tova shtqh da pisha :) az na 13 savsem za drugi raboti misleh na 14 si blaskah 4*kite haha :D ama pak misleh za novi begachi i ei takiva ...da igraem iz maalata kakto se kazva :) ti lichno na kolko go narpavi ako mojesh da spodelish?:)

01-09-2007, 19:24
?

съвсем нормално е.
9 годишна моя приятелка се похвали че прайла свирчоци на приятеля си

Kiss_of_Fire
01-09-2007, 19:40
Ех,акселерация!Нищо друго не мога да кажа за съвременната младеж.Просто вече придобивам комплекси от сексуалните подвизи на 13-годишни пубери.Според мен това преждевременно "развитие" е в следствие на влиянието на медиите и съвременната поп-култура.

100 гайди
01-09-2007, 19:45
Ех,акселерация!Нищо друго не мога да кажа за съвременната младеж.Просто вече придобивам комплекси от сексуалните подвизи на 13-годишни пубери.Според мен това преждевременно "развитие" е в следствие на влиянието на медиите и съвременната поп-култура.

ти да не си лелка на 40 години случайно надникнала тук? :roll:

JoeBanana
01-09-2007, 19:47

а ти сигурно си 13 годишния/та :mrgreen:

Tokio_Hotelkata
01-09-2007, 19:53
Mi na men i na 15 mi se struva rano,puk da ne govorim za kurvite kudeto se zapo4nali na 11:-&

sportex_
01-09-2007, 20:01
mi moje i ot mediite da e tova vliqnie...dea znam . Pak inache az qko sam si zariben po rapa i hip hop-a sabirame se s fr piem si ot predi vreme ...pushIM zeleno ponqkoga (NE SAM NARKOMAN I NE MISLQ DA STAVAM,IZPADAM V TAKIVA PODROBNOSTI ZA DA VI KAJA 4E NE MUZIKATA MOJE DA TI PROMIE MOZAKA I NA 14 DA PO4VASH DA SE IZJIVQVASH ZA ZRQL), spored mene e do vazpitanieto ili do lipsata mu, i "liberalnite semeini otnosheniq =pravi kakvoto znaesh"

xblade
01-09-2007, 20:33
вярно е, че има цял живот за секс
ама кво пък
аз бих ударил една тринайстка
просто така щото не ми се е случвало от 10 години
а който разправя, че жените едно време са били различни....хмммм
незнам за кое време говорят, във всеки случай не за времето преди десет, петнайсет години :smt004

assd
01-09-2007, 21:20
da be assd i az tova shtqh da pisha :) az na 13 savsem za drugi raboti misleh na 14 si blaskah 4*kite haha :D ama pak misleh za novi begachi i ei takiva ...da igraem iz maalata kakto se kazva :) ti lichno na kolko go narpavi ako mojesh da spodelish?:)
на 17 и съм доволен че не е било на 13-14, поне беше с човек който значеше много за мен (любовта, която върви в повечето случаи със секса не е спорт, въпреки че в последно време любовта взе да отсъства все повече и повече, а секса е човешка потребност...) с две думи първия път се помни за цял живот и е много специален момент за всеки, и едва ли трябва да се прави с всеки, защото някой си бил го направил на 13 години, глупаво е

Kiss_of_Fire
01-09-2007, 21:24

Ами ако си на 12-13,определено ще съм лелка за теб,тъй като съм на 18,и самочувствието на такива като теб е стигнало дотам,че един път в дискотеката едва не нарекоха компанията ми "дъртаци".

xblade
01-09-2007, 21:30
Ами ако си на 12-13,определено ще съм лелка за теб,тъй като съм на 18,и самочувствието на такива като теб е стигнало дотам,че един път в дискотеката едва не нарекоха компанията ми "дъртаци".[/quote]

а ти в коя дискотека ходиш? :smt004

01-10-2007, 05:00
Нз на вас как ви се струва това ,ама съм забелязал че деца на по 14 години масово правят секс защото техни приятелки са го правели преди тях...аз лично познавам такива момичета. малко е смешно, не казвам че трябва да се "пазят" до годежа хахаха :lol: само че на 14 даже и на 15 ,това откадето и да го погледнем са си деца особенно пък тази възраст при момчетата. Всяка година "границата" сякаш пада с няколко месеца ,вече четох няколко пъти за момичета които са го направили на 13 , нз може би аз съм от СТАРАТА шКОЛА или какво нз... ама :) и такива изрази като "живей си живота и да не ти пука за нищо" пак изпявани от същите деца ..:) Въпроса не е само до кефа (макар че той е най-важен), нещата стоят и до отговорност,която много малко осъзнават.
Вие как мислите...?

Мисля че да пишеш и да не пишеш на лапетиите им е все тая...

gotinam
01-10-2007, 09:39
Всеки човек има право на избор. Нека не съдим децата. Все пак това че правят секс на 12-13 години не е най-страшното нещо в живота. Пък където са 13 там са и 14 - 15. Две години разлика за около 70 годишен средна продължителност живот са нищо. Подобно на 10 години в историята, примерно ;-)

shizzle
01-10-2007, 09:47
Всеки човек има право на избор. Нека не съдим децата. Все пак това че правят секс на 12-13 години не е най-страшното нещо в живота. Пък където са 13 там са и 14 - 15. Две години разлика за около 70 годишен средна продължителност живот са нищо. Подобно на 10 години в историята, примерно ;-)

Не можеш да кажеш, че разликата между 13 и 15 е същата, като между 33 и 35. В началото всичко тече на много големи обороти, особено по време на пуберитета. Хората се променят с месеци, а две години е времето между две цели епохи.

gotinam
01-10-2007, 09:51

Не можеш да кажеш, че разликата между 13 и 15 е същата, като между 33 и 35. В началото всичко тече на много големи обороти, особено по време на пуберитета. Хората се променят с месеци, а две години е времето между две цели епохи.

До някъде се прав ;-) Все пак едни съзряват през този период по-бързо от другите. Предполага се, че след като вместо да си играят с кукли и автомобилчета, са минали на секс, явно са напред в развитието. Който както иска да го коментира въпроса с "първия път" но съм убедена, че много е нисък процента, особено на момичетата, които са го направили без да са се почувствали самите те готови за това.А за да се почувства един човек готов за секс, той не го прави автоматично и първосигнално. Това е ход, който се обмисля и за едни решението идва на 13, за други на 23.... всеки човек е различен ;-)

shizzle
01-10-2007, 10:49
Точно моментът с обмислянето и ненасилственото (не говоря физически, а психологически) дефлориране ме притесняват.

gotinam
01-10-2007, 10:59
Точно моментът с обмислянето и ненасилственото (не говоря физически, а психологически) дефлориране ме притесняват.

Ако за теб убеждаването на една тийнейджърка от опитен батко да направи секс с него е насилие, за мен не е. Дори 5 годишни деца е доказано, че могат да разсъждават и знаят кое Да и кое Не. Още повече, че дори самата личност на около 13 години да не е озряла достатъчно, за да взема самостоятелни решения, то тя би трябвало да има съответното възпитание. Семейството е много важно и примера който дават родителите. Личността и характера се оформят точно в тази възрасти и ако това дете има такъв пример или не е работено върху него, то избира да направи секс и на 11 години. И какво от това? Щом майка му и баща му, учителите му не са успели да окажат влияние, нито ние от форума ще успеем, нито някоя организация и т.н. Има процеси в развитието на всяко общество. Възрастовата разлика пада не само по нашите ширини, но и по целия свят. И този процес не може да бъде спрян. Факторите са обективни за това - цялата масова култура е насочена към поощряване, на един такъв избор, а не обратното.
След като не можем да се преборим с дадено нещо, дори и да не ни харесва, е най-добре да го приемем като факт. Това ми е идеята ;-)

XXX_f
01-10-2007, 11:23
Не смятам, че е нормално и съм супер възмутена от днешното поколение.
По този начин те си пропиляват детството и съм сигурна ,че след няколко годинки ще съжаляват адски много!
Защо го правят?!Според мен е виновна чалгата...погледайте малко планета тв и какво ще видите -> фолк певиците облечени в къси поли и с големи деколтета, с руса коса , 1 тон грим и с надути устни...а момиченцата като ги видят искат да приличат на тях и започват да се носят като тях...след време някои батко ги прекарва и те си мислят , 4е това е нещо велико и разпратят на приятелките си какво са направили , а приятелките им (може би добри момичета) се комплексират и искат и те да станат „готино“ и преспиват с някои мъж.
Може логиката ми да ви се струва малко странна , но според мен е вярва има и друго няма достатъчно родителски контрол! Преди известно време едно момиченце ми каза, че когато била на 11 години преспала с мъж на 23 години и баща и незнайно от къде разбрал и не и казал нищо лошо ами само и дал съвети...не мога аз да проумея това...също така пускалия до по късно и и давали да излиза извън града да ходи сама. Може да е поокрасила нещата но като цяло е така и аз съм склонна да вярвам на думите и , защото е твърде възможно...

и нещо за финал на поста ми

НЕКА МАЛКОТЕ МОМИЧЕТА ДА СИ ПОМИСЛЯТ ДОБРЕ ИСКАТ ЛИ ДА ПРОПИЛЯЕЯТ НАЙ-ВАЖНИЯ ПЕРИОД В ЖИВОТА СИ

Nitrous
01-10-2007, 11:46
ем аз се сефтосах на 12 и хич не съжалявам защото всичко опита до самия момент...единствено обстоятелствата са от значение и така, но не мисля че има някаква възраст за това кога ще ти е първия път ... просто е много глупаво да се влияеш от другите.... когато решиш че си готов действаш и толкова....

shizzle
01-10-2007, 12:04
готина мацка, ако си мислиш, че да те убедя, използвайки по-големите си познания, да инвестираш парите си в губещ проект, от който мога да ги източа и да си замина, не е нещо лошо - тогава добре. Същата работа е. Нито досега съм виждал девойчета, произхождащи от добри семейства, да правят секс на 13 или 14. Виновни са много фактори, несъмнено. Но защо изобщо обсъждаме това? Мисля, че прекалено избягахме от първоначалната ми забележка - че не е едно и също 2 години разлика в пуберитета и при възрастните. А че това е така, си е несъмнено.

Причината? В началото на пуберитета, усещайки първите промени в тялото си, човек започва да се себеосъзнава като социално същество, да изяснява сам за себе си връзките аз-свят. Преди това дори най-умното и съобразително дете е малко или много егоцентрично, светогледът му е ограничен върху обозримото. В този момент се достига и до идеята за сексуална зрялост (първо течение, първа сперма, такива неща). Естествено е, че подрастващият си прави веднага извод, че е готов за секс (или най-малкото, че сексът вече е вариант!) Но този първи извод не е изчерпателен. Той е по-скоро инстинктивен, отколкото рационален, изхожда от много по-малко факти, отколкото при зрелия човек. И, най-вече, ако индивидът НАПРАВИ секс, базирайки се на този първи извод, то най-вероятно ще сметне, че е бил верен. Което е грешно - има много повече в истината, отколкото грубата идея, подтикнала момчето или момичето към леглото. И това се превръща в основа на неоправдано самочувствие, взимане на погрешни решения, базирайки се на интуиция, умиране на желанието за търсене на обективност (субективното на индивида се възприема като обективно) и т.н. и т.н.

Няма акселерация в новите поколения. Има освобождаване на обществените задръжки (поради засилването на нихилизма, кариеризма, индивидуализма, свободията на личността), които разрешават на все повече млади хора да достигнат до секса още при първия си извод. Няма я преградата, която да накара все още неосъзналия се тийнейджър да обмисли действията си. Напротив - нароявят се все повече хора, които да ги подтикват към това. Затова, тъй като възприемам нещата като обективно зло, ще се съпротивлявам на тенденцията, вместо да вдигам ръце и да не се интересувам.

sportex_
01-10-2007, 13:03
pone me uspokoqva che ima hora koito mislqt kato mene... :)
prekaleno rano zapochvame da jiveem jivota ,koito bi trqbvalo da jiveem sled godini (ne govorq samo za sexa)..

ХайдуТуН
01-10-2007, 14:13
?

съвсем нормално е.
9 годишна моя приятелка се похвали че прайла свирчоци на приятеля си тва незнам дали е вярно обаче на мене ми се струва мм......м бфффффффф глупост :smt011 малко рано във 3 клас свирки :Д нещо много се връзваш на глупости :Д

gangbang
01-10-2007, 14:37
А бе има и такива :D

koalka
01-10-2007, 14:41
Прав си за повечето неща, но за едно не съм съгласна.Как можеш да ми кажеш, че на 15 съм била дете и едва ли не съм знаела какво правя-направих го с човек, който безумно много обичам и ценя и исках да е точно с него.Не сбърках.А това, че някои заблудени момичета го правянт на 13 си е техен проблем.

gangbang
01-10-2007, 14:44
Пък където са 13 там са и 14 - 15.

Това е точно! Разликите се смятат през поколенията към 5 години.
5 - 10 - 15 - 20 - 25 - 30 и т.н. 8)

deidiy
01-10-2007, 16:38
абе оставето всеки сам да си решава на колко да го направи ся като са решили да се правят на курвички и са почнали от 11 годишни да правят секс тяхна си работа според мене възраста е 16 години но всеки сам си решава :-D

XXX_f
01-10-2007, 16:41
nqma vuzrast za tova....
nemoje da se kaje , 4e na 16 trqbva da go napravish...moje tova da e priemlivata vuzrast , no ne i zaduljitelnata

express girl
01-10-2007, 17:25
razbira se 4e nqma vazrast seki go prai ga e gotov ue! az sym go praila ot 12,5 godi6na i sa si imam i opit na 14 ve4e s 3 partnoira \:D/

xblade
01-10-2007, 20:22
razbira se 4e nqma vazrast seki go prai ga e gotov ue! az sym go praila ot 12,5 godi6na i sa si imam i opit na 14 ve4e s 3 partnoira \:D/

Даааам.
Ти си вече голяма зряла жена!
Браво! :smt004

Редко
01-11-2007, 11:09
Чшш а бе остайте момиченцата да са ебат ний ко ша прайм инак ако се пазат до бракъ?