View Full Version : smetana?
angel`in`love
01-09-2007, 18:47
Mislite li 4e eroti4en masaj i malko igra sys smetana bi bil interesen podaryk za RD-to na edno mom4e?
Grubiqnin
01-09-2007, 18:56
Kategori4no ne osven ako ne e nqkoi pederast!edna svirka 6a oprai ne6tata i posle edna turska 4ekiq i da varvi rd-to
az mislq,4e e stra6no gotina ideq!tova mnogo se xaresva na mom4etata,za6toto e mnogo vabuja6to.no moje i da mu vzeme6 i nqkakvo podara4e kato za o6te edna iznenada!
smacky_f
01-09-2007, 19:02
i spored men e mnogo qka ideq,naistina se haresva,na moq pr be6e podarak za imen den i se izkefi s o6te malko podrobnosti.Kasmet! \:D/
...ako i go zasnemete - togava da! :smt016 ama ina4e samo tova... :-k
мммммм, да добро е като идея, за моя вкус е малко прекалено, но все пак...да кажа само - от сметаната кожата смърди на гадно и лепне, ако сте на купон ще трябва да има къде да се изкъпете след това :wink:
мммммм, да добро е като идея, за моя вкус е малко прекалено, но все пак...да кажа само - от сметаната кожата смърди на гадно и лепне, ако сте на купон ще трябва да има къде да се изкъпете след това :wink:
abe da! sq i shte se kypqt!... [-X
Glezanka
01-09-2007, 19:23
Za mene e tbpa ideqta ..
JoeBanana
01-09-2007, 19:57
играйте си на зайче и морков :mrgreen:
Glezanka
01-09-2007, 19:58
Мда или на кака вади ряпа ...
ам идеята ти не е лоша... на мен ми го напрайха тоя номер и не беше зле но само с една сметана няма да се отарвеш от сега да ти кажа
поздравявам те за идеята, НО
внимавайте къде я пъхате тая сметана, защото ако попадне на някои места стават лоши инфекции
П.С. Сметаната е прекрасна биологична среда за растеж на повечето микроорганизми за които се сещам.Тоест ако попадне тук таме се измии качествено...
и му вземи и подарък!
mmmmm,mnogo mi dopada,i az sum go pravila-prosto be6e za6emeten :roll:
Mislite li 4e eroti4en masaj i malko igra sys smetana bi bil interesen podaryk za RD-to na edno mom4e?
Включи и стриптийз и повече недей да ми говориш... :P :P :P :P само ми ела...
opredeleno e dobre kato ideq ,vklu4i i qgodi no gi izstudi dobre predvaritelno.... i ako e okosmen dori i malko gledai da ne slaga6 smetana tam 4e posle milo i drago 6te mu e da se izmie!
otdelno si prigotvi edna havliq nablizo 4e ako e mnogo pregrql smetanata se vte4nqva mnogo barzo i trqbva ili mnogo barzo da blije6 ili da byr6e6!
:D :-D
И мокри кърпички под ръка. Горе-долу, каквото и да правите в леглото, гледай да имаш кърпички под ръка - обикновени и мокри. А и чаша студена вода - хладни, влажни устни, ммм...
kristina_ok
01-10-2007, 13:29
Аз също смятам,че това е страхотна идея.Определено никой няма да го зарадва повече,отколкото ти.Е поне така смятам аз.
qko e da az mnogo bih se iskefil :P
Определно, това е класика.
Пробвала съм със сметана - беше ужасно! Тя се втечни върху телата ни и се разтече на всякъде, изгуби хубавия си вкус (следствие от втечняването). Гррр, не искам да си спомням! Определено не е като по филмите... :?
Пробвала съм със сметана - беше ужасно! Тя се втечни върху телата ни и се разтече на всякъде, изгуби хубавия си вкус (следствие от втечняването). Гррр, не искам да си спомням! Определено не е като по филмите... :?
Toва през лятото ли се е случило? Лично съм пробвал с току-що разбита сметана (купих от магазина и с миксера) - нямаше никакви проблеми през пролетта. А с готова сметана (във флакон и се пръска) също съм пробвал, но не съм я оставял много-много. Пръскам, малко размазвам и облизвам (идеята беше, че тя беше студена, а езикът ми - топъл). Това зимата.
Satanata ot grobi6teto
01-10-2007, 20:20
Mislq,4e ako me namaje6 sas smetana-i az moje da ti dam malko :-D :smt005
Toва през лятото ли се е случило? Лично съм пробвал с току-що разбита сметана (купих от магазина и с миксера) - нямаше никакви проблеми през пролетта. А с готова сметана (във флакон и се пръска) също съм пробвал, но не съм я оставял много-много. Пръскам, малко размазвам и облизвам (идеята беше, че тя беше студена, а езикът ми - топъл). Това зимата.
Вече не си спомням кога беше, но явно е било топло... То малко акъл се иска, ама в такива моменти кой ли мисли?! :D А сметаната беше във флакон. :smt016
Вече не си спомням кога беше, но явно е било топло... То малко акъл се иска, ама в такива моменти кой ли мисли?! :D А сметаната беше във флакон. :smt016
То във флакон си е и по-рядка.
Между другото, не съм голям фен на foodplay. Най-многото да използвам някоя ягодка вместо ледче или нещо от сорта. Ако ще облизвам, го правя просто така - хем после не лепнеш целия.
krem4et0
01-11-2007, 08:35
Разбира се,а даже по-еротично е сметаната по теб и той да те оближе.Айде успех и дано се зарадва на изненадата. Аз лично предпочитам секс преди или след празниците,а не на самия празник. това е време за купон!!!!
То във флакон си е и по-рядка.
Между другото, не съм голям фен на foodplay. Най-многото да използвам някоя ягодка вместо ледче или нещо от сорта. Ако ще облизвам, го правя просто така - хем после не лепнеш целия.
Подкрепям! :D