View Full Version : анкета към момичетата и момчета
Vluben`v`Neq
01-09-2007, 19:21
Здравейте като заначало:) имам едно въпросче на което бих желал да получа отговор:) значи въпроса е следния колко от вас съжеляват за първия път когато са били с момче(момиче) не е бил точния човек, не е станало както трябва и така нататък ... ако можехте да върнете времето назад бихте ли променили това ???
ProstoAz
01-09-2007, 19:22
За нищо не съжалявам, включително и за това. :)
Пише се съжАлявам,а не съжЕлявам. Поправям те не, за да се заяждам, а за да не ти се смеят хората...
Ииии не..не съжалявам за първия си път. Всичко си беше както трябва и с точния човек.
Vluben`v`Neq
01-09-2007, 19:25
Пише се съжАлявам,а не съжЕлявам. Поправям те не, за да се заяждам, а за да не ти се смеят хората...
Ииии не..не съжалявам за първия си път. Всичко си беше както трябва и с точния човек.
Хаха ем.. мерс за забележката ! ма в бързината .... случва се :) нали се разбира :-D
А ти Влюбен в нея съжаляваш ли ? ;)
Vluben`v`Neq
01-09-2007, 19:33
А ти Влюбен в нея съжаляваш ли ? ;)
Ем ... много !
ами аз лично първия път бях леко пиян....даже кат са замисля хич не беше леко но както и да е... поне не се притеснявах че може да згафя
mi az ne bih kazala 4e sajalqvam v smi ne smqtam 4e e ot zna4enie ma ne6to malko poizbarzah s okolo mesec 6toto ako bqh iz4akala 6tqh da go napravq s maximalno jelanie(ma koi da ti kaje 4e 6te stane taka ](*,) ) a ne kakto stana are davai da varvi se nqkoga trqbva da stane haha i ne bih varnala vremeto vapreki tova mn vajno ednotto mu 4ukane :smt012
Vluben`v`Neq
01-09-2007, 20:11
mi az ne bih kazala 4e sajalqvam v smi ne smqtam 4e e ot zna4enie ma ne6to malko poizbarzah s okolo mesec 6toto ako bqh iz4akala 6tqh da go napravq s maximalno jelanie(ma koi da ti kaje 4e 6te stane taka ](*,) ) a ne kakto stana are davai da varvi se nqkoga trqbva da stane haha i ne bih varnala vremeto vapreki tova mn vajno ednotto mu 4ukane :smt012
em... ima ne6to verno i v tova oba4e .... si mi e gadno kato se setq 4e moje6e da iz4akam i da namerq podhodq6toto momi4e !
em... ima ne6to verno i v tova oba4e .... si mi e gadno kato se setq 4e moje6e da iz4akam i da namerq podhodq6toto momi4e !
ne smqtam 4e 4ovek trqbva da sajalqva za postapkite si , za6toto ne moje da varne vremeto nazad a smao 6te se qdosva za minali sabitiq i za tova li4no az jiveq za miga ne me interesuva nito v4era nito utre ... \:D/
miloto_girl_4e
01-09-2007, 20:53
Не, не съжалявам, даже се радвам, че първият ми път беше с въпросното момче :wink:
eternity
01-09-2007, 20:59
v nikakav slu4ai ne sujalqvam za ni6to,daje o6te sum s tozi 4ovek i use6taneto e idealno :)
Маджик-Мамалига
01-09-2007, 21:30
em... ima ne6to verno i v tova oba4e .... si mi e gadno kato se setq 4e moje6e da iz4akam i da namerq podhodq6toto momi4e ! Ти си момче и съжаляваш ,че не си бил с подходящото момиче ?! Къде живееш бе браточка ? Повечето момчета гледат да се отърват от девствеността си колкото може по-рано а ти си седнал да се притесняваш ,че не била подходящата.Тва да ти е проблема...Женските може да ги е яд за тия неща ама момче :smt017 Ти кат си спал с нея няма да се жените баси...
em... ima ne6to verno i v tova oba4e .... si mi e gadno kato se setq 4e moje6e da iz4akam i da namerq podhodq6toto momi4e ! Ти си момче и съжаляваш ,че не си бил с подходящото момиче ?! Къде живееш бе браточка ? Повечето момчета гледат да се отърват от девствеността си колкото може по-рано а ти си седнал да се притесняваш ,че не била подходящата.Тва да ти е проблема...Женските може да ги е яд за тия неща ама момче :smt017 Ти кат си спал с нея няма да се жените баси...
vseki ima sobstveno vijdane po vaprosa ne vsi4ki mom4eta mislqt samo s onaq si rabota ima i takiva koito sa po 4uvstvitelni i az li4no gi predpo4itam :smt018
Маджик-Мамалига
01-09-2007, 21:50
И все пак готино ли ти се струва на 25 да е девствен защото не е намерил "подходящата".Момчетата спят на поразия с квото им падне ( първия път ) само и само да не останат девствени.Може да си чувствителен и след първия си път , какво пречи?И все пак , за какво трябва да се чака "перфектната" :-s ?! За даден момент двама души се харесват , може да се каже ,че се обичат и защо да не спят заедно...какво като с това момиче може да се разделите след 1седмица , момента е важен.Айде сега няма да правиме секс до първата си брачна нощ защото по тоя начин ще сме сигурни ,че сме си намерили подходящата...простотии :smt012
И все пак готино ли ти се струва на 25 да е девствен защото не е намерил "подходящата".Момчетата спят на поразия с квото им падне ( първия път ) само и само да не останат девствени.Може да си чувствителен и след първия си път , какво пречи?И все пак , за какво трябва да се чака "перфектната" :-s ?! За даден момент двама души се харесват , може да се каже ,че се обичат и защо да не спят заедно...какво като с това момиче може да се разделите след 1седмица , момента е важен.Айде сега няма да правиме секс до първата си брачна нощ защото по тоя начин ще сме сигурни ,че сме си намерили подходящата...простотии :smt012
az nqmah predvid da se pazi6 za uj nai podhodq6tata az samata ne vqrvam v tova no vse pak ne e nujno da se prasne6 s parvata koqto ti padne samo zaradi 1to mu 4ukane ](*,)
malkata_
01-09-2007, 21:53
Не съжалявам за нищо досега.....така съм решила направила съм го и това е!!! 8-[
Маджик-Мамалига
01-09-2007, 21:56
az nqmah predvid da se pazi6 za uj nai podhodq6tata az samata ne vqrvam v tova no vse pak ne e nujno da se prasne6 s parvata koqto ti padne samo zaradi 1to mu 4ukane ](*,)
много ясно ,че е нужно , особено ако е и некоя сгодна женица кво ме грее ако ще да е гадже на най-добрия ми прятел :mrgreen: Ако тя го иска и аз го искам после хич няма да ме е яд , ще си свиркам с кеф :::
Scarabey
01-09-2007, 22:09
Не съжалявам за първия си път,защото го направих с човек който познавам изключително добре и който много обичам
много ясно ,че е нужно , особено ако е и некоя сгодна женица кво ме грее ако ще да е гадже на най-добрия ми прятел :mrgreen: Ако тя го иска и аз го искам после хич няма да ме е яд , ще си свиркам с кеф :::
si4ko to4no samo tfa s priqtela e kofti :/ ma re6enieto e izcqlo tvoe
alkobalko
01-10-2007, 04:33
Не съжалявам, защото го направих с човек, който обичам страшно много и който ме обича по същия начин.
Ха! Трябва да си голям идиот да легнеш с гадже на приятел и то заради едното чyкане! И не смятам, че само, защото си момче, ти се прощава да си тъпанар и да легнеш с първата срещната. Това си е просто кървелък.
Но какво съм тръгнал да разправям, всичко си е до акъл.
malka_sladuranka
01-10-2007, 10:01
Малко съжалявам, човека с който го направих не ме заслужаваше ](*,) .
MIM4ETO SEXA
01-10-2007, 10:06
HORA SPE6NO ISKAM SERIOZEN OTGOVOR NA KOLKO STE BILI KOGATO PRAVIHTE ZA PRUV PUT I MOLQ POQSNQVAITE DALI STE (MOMI4E) ILI (MOM4E) :smt009
ne, makar 4e ne mi haresa...no az obichah tozi 4ovek puk i mi beshe vreme :mrgreen:
IKisseDAGirL
01-10-2007, 11:03
не съжалявам - ако не беше той, щеше да е някой друг :wink:
JoeBanana
01-10-2007, 11:08
HORA SPE6NO ISKAM SERIOZEN OTGOVOR NA KOLKO STE BILI KOGATO PRAVIHTE ZA PRUV PUT I MOLQ POQSNQVAITE DALI STE (MOMI4E) ILI (MOM4E) :smt009
ето ти един спешен съвет :mrgreen: смени си ника на MIM4ETO CIPATA
malka_sladuranka
01-10-2007, 11:09
ето ти един спешен съвет :mrgreen: смени си ника на MIM4ETO CIPATA
ахах и аз си помислих че това секса не е много на място :smt005
Има много теми. Най-скорошната е http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=73750
Не съжалявам по никакъв начин. Вярно,след по малко от месец се разделихме. В началото бях със смесени чувства,но после осъзнах че не беше грешка,а едно хубаво изживяване.Ако можех да върна времето, пак бих го направила с него ;)
kristina_ok
01-10-2007, 13:26
Не,не съжалявам,защото беше с човека,когото истински обичам
и все още сме заедно.Живот и здраве и занапред да е така.
Не съжалявам, беше прекрасно.Обичам го.
Vluben`v`Neq
01-10-2007, 15:15
хаха братле ко да ти кажа и аз бех на тоя принцип исках да не съм девствен, ебеше ми се мн здраво и ко почнах ебах тая ебах оная, курви колко щеш на тоя свят но ... като се замислиш нямаше ли да ти е по добре да го направиш с точното момиче, което държиш на нея, съответно тя на теб? м/у др. това за приятела къде го каза е мн тъпо! аз съм правил г/д такава грешка и повярвай и за това ще съжеляваш!!!
ThePainIsReaL
01-10-2007, 17:24
Твърдо не .. и определено бих дала всичко , за да се върна на този етап от живота си :D
hamilcar
01-10-2007, 17:26
НЕ.
kornslipknot
01-10-2007, 18:51
az puk sajalqvam za purviq si put.prosto osaznah kolko podul i glupav e bil 4oveka do men,vapreki,4e misleh vremeto,koeto hodim za dostatu4no #-o
az puk sajalqvam za purviq si put.prosto osaznah kolko podul i glupav e bil 4oveka do men,vapreki,4e misleh vremeto,koeto hodim za dostatu4no #-o
Типично. :smt011
shadow4e
01-10-2007, 20:23
Не съжалявам, беше добре обмислено и даже след един период се надявах колкото може по-бързо да дойде този момент, ама бая си почаках :)
krem4et0
01-11-2007, 08:43
Не-беше си супер с,когото искам. Единственото,да което ми е малко гадно е,че чакахме година и половина,а можехме по-раничко.
psiHopaT4o
02-03-2007, 15:08
shallqlqlql osven ako ne sa te iznasilili pyrviq pyt kak da syjalish za pyrviq si tek? 8)
NeVeN4o`f
02-05-2007, 18:45
Не !Каквото станало ,станало и без т`ва не мога да върна времето назад... :-k
ми аз като не съм имал 1-ви път как да съжалявам? дреме ми \:D/