.

Виж резултатите на анкетата: Съжелявате ли за първия си път?

Гласували
94. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

17 18,09%
  • НЕ

77 81,91%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

анкета към момичетата и момчета

Здравейте като заначало имам едно въпросче на което бих желал да получа отговор значи въпроса е следния колко от вас съжеляват за първия път когато са били с момче(момиче) не е бил точния човек, не е станало както трябва и така нататък ... ако можехте да върнете времето назад бихте ли променили това ???
    Той я обичаше тя него не, той я сънуваше тя него не, тои я ревнуваше тя него не, тои я забрави тя него не!!!

За нищо не съжалявам, включително и за това.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Пише се съжАлявам,а не съжЕлявам. Поправям те не, за да се заяждам, а за да не ти се смеят хората...

Ииии не..не съжалявам за първия си път. Всичко си беше както трябва и с точния човек.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Пише се съжАлявам,а не съжЕлявам. Поправям те не, за да се заяждам, а за да не ти се смеят хората...

Ииии не..не съжалявам за първия си път. Всичко си беше както трябва и с точния човек.
    Хаха ем.. мерс за забележката ! ма в бързината .... случва се нали се разбира
    Той я обичаше тя него не, той я сънуваше тя него не, тои я ревнуваше тя него не, тои я забрави тя него не!!!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    А ти Влюбен в нея съжаляваш ли ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от bungle
    А ти Влюбен в нея съжаляваш ли ?
    Ем ... много !

Град
    Varna
    ами аз лично първия път бях леко пиян....даже кат са замисля хич не беше леко но както и да е... поне не се притеснявах че може да згафя
    There's no holding me back,
    I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
    And you're under attack,
    I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...

mi az ne bih kazala 4e sajalqvam v smi ne smqtam 4e e ot zna4enie ma ne6to malko poizbarzah s okolo mesec 6toto ako bqh iz4akala 6tqh da go napravq s maximalno jelanie(ma koi da ti kaje 4e 6te stane taka ) a ne kakto stana are davai da varvi se nqkoga trqbva da stane haha i ne bih varnala vremeto vapreki tova mn vajno ednotto mu 4ukane
    f*ck off!

Цитирай Първоначално написано от yuHku
    mi az ne bih kazala 4e sajalqvam v smi ne smqtam 4e e ot zna4enie ma ne6to malko poizbarzah s okolo mesec 6toto ako bqh iz4akala 6tqh da go napravq s maximalno jelanie(ma koi da ti kaje 4e 6te stane taka ) a ne kakto stana are davai da varvi se nqkoga trqbva da stane haha i ne bih varnala vremeto vapreki tova mn vajno ednotto mu 4ukane
    em... ima ne6to verno i v tova oba4e .... si mi e gadno kato se setq 4e moje6e da iz4akam i da namerq podhodq6toto momi4e !

Цитирай Първоначално написано от Vluben`v`Neq
    em... ima ne6to verno i v tova oba4e .... si mi e gadno kato se setq 4e moje6e da iz4akam i da namerq podhodq6toto momi4e !
    ne smqtam 4e 4ovek trqbva da sajalqva za postapkite si , za6toto ne moje da varne vremeto nazad a smao 6te se qdosva za minali sabitiq i za tova li4no az jiveq za miga ne me interesuva nito v4era nito utre ... \/
    f*ck off!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, не съжалявам, даже се радвам, че първият ми път беше с въпросното момче
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    v ku6ti
    v nikakav slu4ai ne sujalqvam za ni6to,daje o6te sum s tozi 4ovek i use6taneto e idealno
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Ти си момче и съжаляваш ,че не си бил с подходящото момиче ?! Къде живееш бе браточка ? Повечето момчета гледат да се отърват от девствеността си колкото може по-рано а ти си седнал да се притесняваш ,че не била подходящата.Тва да ти е проблема...Женските може да ги е яд за тия неща ама момче Ти кат си спал с нея няма да се жените баси...
    Невниматенлата герунтофилия може да доведе но некрофилия !!!]
    2000 цигани се заселили на адрес "Суходол" №3

Цитирай Първоначално написано от Маджик-Мамалига
    Ти си момче и съжаляваш ,че не си бил с подходящото момиче ?! Къде живееш бе браточка ? Повечето момчета гледат да се отърват от девствеността си колкото може по-рано а ти си седнал да се притесняваш ,че не била подходящата.Тва да ти е проблема...Женските може да ги е яд за тия неща ама момче Ти кат си спал с нея няма да се жените баси...
    vseki ima sobstveno vijdane po vaprosa ne vsi4ki mom4eta mislqt samo s onaq si rabota ima i takiva koito sa po 4uvstvitelni i az li4no gi predpo4itam
    f*ck off!

И все пак готино ли ти се струва на 25 да е девствен защото не е намерил "подходящата".Момчетата спят на поразия с квото им падне ( първия път ) само и само да не останат девствени.Може да си чувствителен и след първия си път , какво пречи?И все пак , за какво трябва да се чака "перфектната" ?! За даден момент двама души се харесват , може да се каже ,че се обичат и защо да не спят заедно...какво като с това момиче може да се разделите след 1седмица , момента е важен.Айде сега няма да правиме секс до първата си брачна нощ защото по тоя начин ще сме сигурни ,че сме си намерили подходящата...простотии

И все пак готино ли ти се струва на 25 да е девствен защото не е намерил "подходящата".Момчетата спят на поразия с квото им падне ( първия път ) само и само да не останат девствени.Може да си чувствителен и след първия си път , какво пречи?И все пак , за какво трябва да се чака "перфектната" ?! За даден момент двама души се харесват , може да се каже ,че се обичат и защо да не спят заедно...какво като с това момиче може да се разделите след 1седмица , момента е важен.Айде сега няма да правиме секс до първата си брачна нощ защото по тоя начин ще сме сигурни ,че сме си намерили подходящата...простотии
    az nqmah predvid da se pazi6 za uj nai podhodq6tata az samata ne vqrvam v tova no vse pak ne e nujno da se prasne6 s parvata koqto ti padne samo zaradi 1to mu 4ukane
    f*ck off!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Не съжалявам за нищо досега.....така съм решила направила съм го и това е!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

az nqmah predvid da se pazi6 za uj nai podhodq6tata az samata ne vqrvam v tova no vse pak ne e nujno da se prasne6 s parvata koqto ti padne samo zaradi 1to mu 4ukane
    много ясно ,че е нужно , особено ако е и некоя сгодна женица кво ме грее ако ще да е гадже на най-добрия ми прятел Ако тя го иска и аз го искам после хич няма да ме е яд , ще си свиркам с кеф

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Не съжалявам за първия си път,защото го направих с човек който познавам изключително добре и който много обичам
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

много ясно ,че е нужно , особено ако е и некоя сгодна женица кво ме грее ако ще да е гадже на най-добрия ми прятел Ако тя го иска и аз го искам после хич няма да ме е яд , ще си свиркам с кеф
    si4ko to4no samo tfa s priqtela e kofti :/ ma re6enieto e izcqlo tvoe
    f*ck off!

Не съжалявам, защото го направих с човек, който обичам страшно много и който ме обича по същия начин.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ха! Трябва да си голям идиот да легнеш с гадже на приятел и то заради едното чyкане! И не смятам, че само, защото си момче, ти се прощава да си тъпанар и да легнеш с първата срещната. Това си е просто кървелък.

Но какво съм тръгнал да разправям, всичко си е до акъл.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Малко съжалявам, човека с който го направих не ме заслужаваше .

HORA SPE6NO ISKAM SERIOZEN OTGOVOR

HORA SPE6NO ISKAM SERIOZEN OTGOVOR NA KOLKO STE BILI KOGATO PRAVIHTE ZA PRUV PUT I MOLQ POQSNQVAITE DALI STE (MOMI4E) ILI (MOM4E)

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ne, makar 4e ne mi haresa...no az obichah tozi 4ovek puk i mi beshe vreme

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си