View Full Version : Mirc lubov
с мом4ето се запознахме в 4ата изпратихме си снимки и аз и той и се харесахме оба4е проблема е 4е аз съм от асеновград а той от в.търново :shock: :shock: :shock: в 4ата си пращаме целувки и такива някви мили текст4ета оба4е аз по4нах да го харесвам :smt007 :smt007 :smt007 и той на снимките ме харесал
Имал приятели в плд и 6те дойде в асгрд да се видим евентуално
оба4е неска осъзнах 4е го хар и нз как да му го кажа плс даите савет :-k :-k :-k
Glezanka
01-09-2007, 20:11
Twa e tbpo i lisheno ot wsqkakuw smisul ... lubow ot razstoqnie nqma .. (pone za men) ... oshte poweche ako e zapochnala w IRC ... nqma kwo poweche da kaja ...
smily_data_bg
01-09-2007, 20:15
Edit
пффф - нямаш повече от 10 години - а той накрая някав педофил :mrgreen:
Я бегай - ти чуваш ли се !
точно по чатовете се въртят най големите педофили - отдавна спрях да се занимавам с това ВЪПРЕки че съм момче !
GLUPOSTI TOI E NA 18 A AZ NA 17 NE E PEDOFIL !!!!
smily_data_bg
01-09-2007, 20:28
Edit
добре де само не ми викай !!!
Ne ti vikam!! [-X
пффф - нямаш повече от 10 години - а той накрая някав педофил :mrgreen:
Я бегай - ти чуваш ли се !
точно по чатовете се въртят най големите педофили - отдавна спрях да се занимавам с това ВЪПРЕки че съм момче !
GLUPOSTI TOI E NA 18 A AZ NA 17 NE E PEDOFIL !!!!
ti kak razbra 4e ne e pedofi :roll: ? po mirc li :lol:
JoeBanana
01-09-2007, 20:54
е, дори да не се получи поне ше има на кво да пере чекии :mrgreen: една консумирана чат любов еееехххх
BOJEEEE KOLKO PROSTI HORA IMA V TOQ FORYM BOJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Juicy_Lucy
01-09-2007, 21:40
амии щом казваш,че искал да се видите и евентуално тва ще стане,значи и той те харесва и то не малко,за да дойде и да те види,при положение и че градовете ви са толкова отдалечени..
сама си прецени обаче дали си струва да почваш изобщо такава 'връзка',защото в доста моменти няма да ти е леко,гарантирам от личен опит..
Щом си видяла негови снимки е възможно да има привличане към него.Добре, че не споменаваш любов. :wink:
FiRe_LaDy
01-10-2007, 14:05
Raztoqnieto e prekaleno golqmo.I da mu kajesh che go haresvash :arrow: ne mislq che imate bydeshte .... pyk az v lubovta po chata ne vqrvam ... typu e. [-X
чат --> любов --> гаджета = невазможна враска и лажа още повече и от различни градове
linkin_park_fenka
01-10-2007, 16:33
чат --> любов --> гаджета = невазможна враска и лажа още повече и от различни градове
За първото съм съгласна с теб че е невъзможна врАСка,но за втората мога да поспоря с теб.Според мен ако любовта е истинска не може разстоянието да е пречка :wink:
По темата:Не мисля,че връзка в чата може да процъфти.Има някои случаи но те са 1 на 100.И откъде разбра че не е педофил.Винаги може да те излъже и да прати чужди снимки.Чата не е безопасен :!:
i az imah podoben slu4ai predi 2 godini ima6e mn golqmo privli4ane(ot 2te strani) i estestveno bqhme ot razli4ni gradove....razmenihme si telefonite...toi mi se obajda6e,pi6e6e mi sms-i,pra6ta6e mi mail-i vseki den...no s te4enie na vrememto si ostanahme prosto mn dobri priqteli,zaradi razstoqnieto..taka 4e nedei da mu kazva6 ni6to ostanete si taka kakto ste sega :wink:
D1v`Petel
01-13-2007, 00:17
Око да види , ръка да пипне. Такова животно като "любов по мирк или по скъкпе или мсн " няма! Само не ми ясно за какво въобще някои хора си въобразяват , че Mirc и другите чат клиенти са развъдник на гаджета...стига стегнете се малко...затъпява се с тоя чат хването го разберете тва...
ПС: На срещата си носи ламаринени гащи (за всеки случай :wink: )
Spored men e po dobre da ne mi kazvash ... 1 vryzkatat vi nqma nikakvo budeshte spored men takiva vryzki nosqt samo neshtastie i izmuchvane zashtoto shte si lipsvate i shte iskate da se vidite. E da moje da ima nqkqkvo haresvane i privlichane no tova shte da e po dobre si potarsi nqkoi ot tvoq grad... a pak i drugite sa pravi ne go znaesh kakav e taiche po dobre ne mu kazvai nishtu zashtoto moje da pomisli che neshto po lichno osvn sreshta shte ima kato doide da te vidi.
Addicted`f`
01-13-2007, 23:43
Абе нерабрах те ли ,че връзки започна ли в чата нямат бъдеще?Просто в irc ги има всякви тъй че умната...и любов и разтояние как ти се струваt???Тъпо нали?
Щом си видяла негови снимки е възможно да има привличане към него.Добре, че не споменаваш любов. :wink:
Мда то тва остана :smt017
Мда то тва остана :smt017
Мдам..туй бях аз :mrgreen:
Do gostenkata: koi e toq pich e? Shtoto i az sym ot Tyrnovo i moga da go znam. Kak se kazva ? :)
SAmo da ne sam az XaaXXA SLuchAIno
:P) )))