PDA

View Full Version : ne6to stranno

niki4ka_93
01-10-2007, 12:57
abe iskam da vi pitam da 4uq i dr mneniq za6toto az sum mn oburkna i ne moga da povqrvam.
taka:edna priqtelka(16godini)xodi s edno mom4e(17godini)ot 4meseca i ne sa pravili sex.predi nqkolko dni sa se pribirali s kolata na ba6ta mu i toi po edno vreme otbil na nqkakuv parking(nqmalo drugi koli)i sprql.stoql nqkolko minuti bez da napravi ni6to i moita priqtelka naraq se iznervila i tq po4nala nali...natiskali se sublekli se i tq sleznala nadolu,duxala mu i sled tova xvanala x.q mu i iskala da go vkara v p.....a si samo 4e toi se drupnal,oblqkul se i trugnal s kolata kum doma i.ostavil q i si trugnal akto po putq ne e obelil i dumi4ka i ottogava ne sa govorili.kato mi go razkaza az mn se o4udix i i kazax 4e e po dobre da go skusa a tq kaza 4e 6te si pomisli
aide daite i viq nqkakuv suvet,pls

BorderManager
01-10-2007, 12:58
Гей! 8-[

Nadelina
01-10-2007, 13:03
Moje da mu e za pryf pyt i da e obyrkan.. da ne e znael kakvo da pravi.. Neka priatelkata ti da govori s nego.. Da se razberat.. Vse si ima nqkakva prichina.. Ama nie sys sigurnost ne mojem da kajem kakvo si e mislil toi v onq moment...

kristina_ok
01-10-2007, 13:07
Може да е девствен и затова да се е притеснил и да е реагирал така.
Вместо да къса с него,по-добре приятелката ти да поговори с него,ако го обича.Пожелавам и успех.

Cuddly
01-10-2007, 13:10
На 17 и кара кола? Интересно...

01-10-2007, 13:18
Гей! 8-[

по-скоро тя го е накарала да стане гей и то е измъчен гей

niki4ka_93
01-10-2007, 13:18
mi kara da vse pak tatko mu e policai i nqma opastnot + tva toi kara rqdko i samo na nenaseleni mesta i tva ne e v sf a v provinciqta.

BorderManager
01-10-2007, 13:38
Такива трябва да се разстрелват на място!
Дай точни координати.
Едно, ще му спестя мъките...
Второ, ще спестя мъките на останалото население като го избавя от живителните му сили...

JoeBanana
01-10-2007, 13:43
mi kara da vse pak tatko mu e policai i nqma opastnot + tva toi kara rqdko i samo na nenaseleni mesta i tva ne e v sf a v provinciqta.
и моя тати е катаджия :mrgreen: ся кво ше си ги мерим ли ?
а тоя пикльо ква кола кара ? няма значение, аз карам по-хубава :mrgreen:
по темата - момчето може да се уплашило :mrgreen: явно и в ебането е неправоспособен

ProstoAz
01-10-2007, 13:43
Голямо чудо! И къв е проблема?!
Ааа, момичето се чувства засегнато, че гаджето и не я е праснал, браво, бе...ми да го зарязва в такъв случай, какво да го прави като не иска да я праска, то ясно е, че това момиче не може да си държи краката затворени. [-X

Какво очакваш да чуеш по темата?

koalka
01-10-2007, 14:03
Може да се притеснява.Ти си тъпа, ако искаш да скъсаш веднага, след като момчето е объркано и му трябва време.Дано приятелката ти не те е послушала.А и извинявай на паркинг...може да не му е било комфортно.А приятелката ти вместо да се прави на куха лейка по-добре да говори с него.

shizzle
01-10-2007, 14:04
и моя тати е катаджия :mrgreen: ся кво ше си ги мерим ли ?
а тоя пикльо ква кола кара ? няма значение, аз карам по-хубава :mrgreen:
по темата - момчето може да се уплашило :mrgreen: явно и в ебането е неправоспособен
A ти откъде имаш парички за по-хубава кола, а? *благородно завижда, не се е качвал зад кормило от половин година*

Момчето, за съжаление, е темерут. Тати му дава колата, прави се на големия мъж, ама като яйцето опре до дупето..

Или това поне е вариант 1.

Може да не е искал първият ви път да е в кола. А може да се е разочаровал от момичето. (което се включва като част от характеристиките на темерута) Да си е помислил, че щом тя е поела инициативата, значи е кyрвичка. Някои момчета биха възприели това като непристойно поведение и/или като накърняване на тяхното самочувствие.

А, ве, не мога да разбера, как все си падате по идиоти. И в същото време толкова свестни момчета покрай мен си стоят самотни. Ама.. краставите магарета..

01-10-2007, 22:47
Тоя е някъв побъркан... ама тя като е достатъчно проста да се хване с него...

DjBaloon
01-11-2007, 05:17
abe iskam da vi pitam da 4uq i dr mneniq za6toto az sum mn oburkna i ne moga da povqrvam.
taka:edna priqtelka(16godini)xodi s edno mom4e(17godini)ot 4meseca i ne sa pravili sex.predi nqkolko dni sa se pribirali s kolata na ba6ta mu i toi po edno vreme otbil na nqkakuv parking(nqmalo drugi koli)i sprql.stoql nqkolko minuti bez da napravi ni6to i moita priqtelka naraq se iznervila i tq po4nala nali...natiskali se sublekli se i tq sleznala nadolu,duxala mu i sled tova xvanala x.q mu i iskala da go vkara v p.....a si samo 4e toi se drupnal,oblqkul se i trugnal s kolata kum doma i.ostavil q i si trugnal akto po putq ne e obelil i dumi4ka i ottogava ne sa govorili.kato mi go razkaza az mn se o4udix i i kazax 4e e po dobre da go skusa a tq kaza 4e 6te si pomisli
aide daite i viq nqkakuv suvet,pls
Imam chustvoto che postoqno puskash nekvi temi izvadeni ot purvite stranici na nqkoi jult vestnik,tolkova nerealni i tupi;]
Ili imash preklano razvinteno vuobrajenie ili naistina pribqgvash do jultite vesnici.
Ochakvam da pusnehs i tema kak nqkoi tvoi priqtel e ebal koza i tq e zabremenqla

SwEeTSsSnake
01-11-2007, 10:54
Може да се притеснява.Ти си тъпа, ако искаш да скъсаш веднага, след като момчето е объркано и му трябва време.Дано приятелката ти не те е послушала.А и извинявай на паркинг...може да не му е било комфортно.А приятелката ти вместо да се прави на куха лейка по-добре да говори с него.
Много точно казано :!:

atanakata
01-11-2007, 13:41
аз мисля че не трябва да го зарязва... кво като не е искал да я прасне... тя да не е с него само заради секса... да поговорят.. нали за тфа са заедно, тфа е връзката... а пък после ако се опраат нещатата, тогаа ше се праскат :wink: