View Full Version : Според вас правилно ли постъпвам?
едно_нещастно_момиче
01-10-2007, 19:28
Здравейте искам да ви помоля за съвет и отделно ако може да ми кажете вашето мнение,правилно ли постъпвам.
Ходех с едно момче половин година.Аз много се привързах към него и той към мен.Обаче имахме един период в който се скарахме и скъсахме за няколко дена за който той веднага си хвана друго гадже.После като го попитах защо го направи,той ми обясни,че просто много го боляло и се опитал да ме забрави..Той хиляди пъти ми е доказвал,че е държал на мен така че в това въобще не ме съмнява.След този 'период' уж всичко беше нормално няколко месеца.Но изведнъж аз от него разбрах,че това момиченце /което учи в неговото даскало/ се опитва да влезне в неговата компания.Обеждавах го,молех го да не дружи с нея.Обясних му че на него му вярвам но на нея не..обаче той ме обеждаваше че държи на мен и тя въобще не е проблем.Но 1 какво ми стана и аз незнам,но като разбрах,че ОТНОВО тя е правила опити да се сближът /пробвала се е да го прегърне и е успяла/ аз експлодирах и му казах,че неискам вече да има нищо с нея-т.е. го накрах да избира -> мен или нея...той избра мен..така уж отново всичко беше наред,но след време разбрах че тя пак е правила опити,че са ходили на кафета /само като фр уж/ и се ядосах мнгого и му казах,че искам да се разделим.Няколко дни след това той е тръгнал с нея.От тогава минаха 20 дена и днес му се обадих по телефона и му казах,че много искам пак да сме заедно и че съм готова да го чакам да се разделят и тогава да пробваме отново..той първо не искаше,но накрая се съгласи и ще се видим в петък..та въпроса ми е правилно ли постъпвам,смисъл сигурно това момиче го харесва щом толкова много го желае,но той беше мое гадже подяволите :smt010 не ме яд че те ходят,а ме боли,че тя успя да ни раздели и такава хубава връзка приключи така...а и искам съвет ако може какво да правя,да го свалям ли,да се държа норамлно с него ли /все пак той знае че аз го искам и ако и той иска той ще предприеме следващата крачка/ незнам и аз..но знам че ми липсва и че съм готова на всичко само за да се оправим...
благодаря предварително :smt008
Правилно си постъпила и продължаваш да постъпваш :!:
:arrow: Правило 1 : Фани я таз пикла на улицата и я счупи от бой, па после той нека да я съжалява и каквото ще да става.
:arrow: Правило 2 : Кажи му че ако още 1 път разбереш че е бил с нея ще скъсате и повече няма да занимаваш с неговите историйки.
П.С. Не ми е ясно как момчето ще скъса с теб , после ще тръгне с нея , втори пък сцената се повтаря ... сигурно ще има и 3ти ? :-k .Гаджето ти е голяма будала . Няма да го даваш .Той явно не те обича толкова щом с други момичета има връзки...разнообрази малко връзката,може да си му умръзнала ,затова да се занимава с други. :wink:[b]
Еми мила аз съм на мнение,че постъпваш много правилно.Трябва да се бориш за любовта си.А по въпроса ти как да се държиш повреме на срещата ви в петък - реши на момента,може би е по-добре в началото докато 'разчупите леда' да се държиш приятелски настроена и леко,закачливо да преминеш към флирт.. Твоята история ме заинтригува и стискам палци всичко да ви се нареди и отново да бъдете щастливи заедно! :smt052
Evil_ChilD_f_
01-10-2007, 20:47
хах амии и аз стискам палци да се оправите ... правилно си постъпила и съм 99% сигорна че тои ако наистина все о6те държи на теб петък 6те се съберете .... аа след това ходи и кажи на тая овца да не доближава до него шото ще е много жалко пак заради нея да се разделите ... поговорете за бъде6тето ви ... стискам палци си4ко да се оправи м/у вас пък ако не стане оти губи да си ходи при оная овца :mrgreen: КЪСМЕТ !
Durven_filosof_f
01-10-2007, 20:58
A puk az sum na mnenie,4e vruzkata vi ne e bila tolkova hubava 6tom ste se razdelili vednuj i toi vednaga si e hvanal gadje.Spored men tova ne e opravdanie 4e si e hvanal gadje za da te zabravi.Toi ako te e obi4al istinski nqma da moje tolkova burzo da preglute razdqlata vi i nqma tolkova burzo da si hvane gadje i vtoro spored men tova momi4e deto uj mu e gadje ne e vinivno,i spored men vie samite ne mojete da se izqsnite kakvo iskate!A puk i ti sama kaza 4e e zapo4nal da se zijda otnoso s neq,zna4i ti samata si pravi6 iluzii 4e mejdu vas vsi4ko e bilo super :) Puk i az ako bqh na tvoe mqsto nqma6e da mu se obajdam i da go molq 6tqh da go ostavq toi d ami se obadi a ne az da se unijavam,no vij moje bi 6tqh da se obadq samo oba4e ako sum ubedena 4e i toi izpitva su6tite 4uvstva kato men ina4e ne bih se unijavala zaradi edno mom4e i da mu povi6avam samo4uvstvieto,a 6tqh da go ostavq da izbira mejdu men i neq.Puk i 6tom e bil izbrak teb za6to pak se e vijdal s tova momi4e,spored men za6toto i toi ne znae kakvo iska,i vse pak za men onova drugoto momi4e ne e 4ak tolkova vinovno O:) Vqrno e gadno ti e 4e e bil s dr i na men 6te6e da mi bude gadno no vij ne tursi vinata v drygite a vuv vas,za6toto moje bi va6ata vruzka ne e bila stabilna e dano takova ne6to ne mi se slu4va i vse pak tova si e li4no moe mnenie :::
mi neznam ti si znae6 ama na toq mai ne mu puka za tvoito mnenie imai predvid 4e v edna vryzka sa nujni dvama
Здравейте искам да ви помоля за съвет и отделно ако може да ми кажете вашето мнение,правилно ли постъпвам.
Ходех с едно момче половин година.Аз много се привързах към него и той към мен.Обаче имахме един период в който се скарахме и скъсахме за няколко дена за който той веднага си хвана друго гадже.После като го попитах защо го направи,той ми обясни,че просто много го боляло и се опитал да ме забрави..Той хиляди пъти ми е доказвал,че е държал на мен така че в това въобще не ме съмнява.След този 'период' уж всичко беше нормално няколко месеца.Но изведнъж аз от него разбрах,че това момиченце /което учи в неговото даскало/ се опитва да влезне в неговата компания.Обеждавах го,молех го да не дружи с нея.Обясних му че на него му вярвам но на нея не..обаче той ме обеждаваше че държи на мен и тя въобще не е проблем.Но 1 какво ми стана и аз незнам,но като разбрах,че ОТНОВО тя е правила опити да се сближът /пробвала се е да го прегърне и е успяла/ аз експлодирах и му казах,че неискам вече да има нищо с нея-т.е. го накрах да избира -> мен или нея...той избра мен..така уж отново всичко беше наред,но след време разбрах че тя пак е правила опити,че са ходили на кафета /само като фр уж/ и се ядосах мнгого и му казах,че искам да се разделим.Няколко дни след това той е тръгнал с нея.От тогава минаха 20 дена и днес му се обадих по телефона и му казах,че много искам пак да сме заедно и че съм готова да го чакам да се разделят и тогава да пробваме отново..той първо не искаше,но накрая се съгласи и ще се видим в петък..та въпроса ми е правилно ли постъпвам,смисъл сигурно това момиче го харесва щом толкова много го желае,но той беше мое гадже подяволите :smt010 не ме яд че те ходят,а ме боли,че тя успя да ни раздели и такава хубава връзка приключи така...а и искам съвет ако може какво да правя,да го свалям ли,да се държа норамлно с него ли /все пак той знае че аз го искам и ако и той иска той ще предприеме следващата крачка/ незнам и аз..но знам че ми липсва и че съм готова на всичко само за да се оправим...
благодаря предварително :smt008
Що за глупост е това? Не тя ви е разделила, а твойта ревност, глупост и липса на доверие и неспособността ти да контролираш нещата... сама си си виновна, не някои друг
Що за глупост е това? Не тя ви е разделила, а твойта ревност, глупост и липса на доверие и неспособността ти да контролираш нещата... сама си си виновна, не някои друг
Хайде пак с обиди.Не е това начина [-X И защо да е виновно момичето,връзката им е била добре докато другото девойче не се намесило.То е флиртувало с гаджето на
едно_нещастно_момиче
Тя въпреки,че е знаела че Той си има гадже [-( А момчето какво да направи те са били от едно училище,нямало е начин да я избегне :smt017 Така,че стига си критикувал/а а напиши някакъв свястен съвет или по-добре въобще нищо не пиши! :smt013
A puk az sum na mnenie,4e vruzkata vi ne e bila tolkova hubava 6tom ste se razdelili vednuj i toi vednaga si e hvanal gadje.Spored men tova ne e opravdanie 4e si e hvanal gadje za da te zabravi.Toi ako te e obi4al istinski nqma da moje tolkova burzo da preglute razdqlata vi i nqma tolkova burzo da si hvane gadje i vtoro spored men tova momi4e deto uj mu e gadje ne e vinivno,i spored men vie samite ne mojete da se izqsnite kakvo iskate!A puk i ti sama kaza 4e e zapo4nal da se zijda otnoso s neq,zna4i ti samata si pravi6 iluzii 4e mejdu vas vsi4ko e bilo super :) Puk i az ako bqh na tvoe mqsto nqma6e da mu se obajdam i da go molq 6tqh da go ostavq toi d ami se obadi a ne az da se unijavam,no vij moje bi 6tqh da se obadq samo oba4e ako sum ubedena 4e i toi izpitva su6tite 4uvstva kato men ina4e ne bih se unijavala zaradi edno mom4e i da mu povi6avam samo4uvstvieto,a 6tqh da go ostavq da izbira mejdu men i neq.Puk i 6tom e bil izbrak teb za6to pak se e vijdal s tova momi4e,spored men za6toto i toi ne znae kakvo iska,i vse pak za men onova drugoto momi4e ne e 4ak tolkova vinovno O:) Vqrno e gadno ti e 4e e bil s dr i na men 6te6e da mi bude gadno no vij ne tursi vinata v drygite a vuv vas,za6toto moje bi va6ata vruzka ne e bila stabilna e dano takova ne6to ne mi se slu4va i vse pak tova si e li4no moe mnenie :::
Виж сега какво ще ти кажа и на теб.Всяка връзка,в която има чувства - има проблеми.Момичето е било огорчено от факта,че някаква друга госпожица си позволява да флиртува с нейното гадже,всеки би го направил /всеки който държи на приятелят/ката си/ :smt012 Тя ясно заяви,че тя е държала много на него и той на нея.Значи щом толкова сигурно го казва това,значи може би е основателно и може би гаджето и го е доказвал многократно.А и щом му се обадила,значи просто е решила,че така иска да постъпи.Никой не ти иска мнение Ти какво би направила в нейната ситуация,а ти иска мнение според теб това правилно ли е или не е?!А и се иска от теб и съвет как да се държи в петък на срещата им?!
Ей такива,които влизат само от 'гост' и дават някакви безсмислени коментари много ме дразнят :smt013
Мисля, че си постъпила правилно.Ако той наистина не искаше да е с нея, нямаше да тръгнат, дори и след като сте се разделили.Най -добре ги остави да правят каквото искат, не се унижавай да го сваляш.Той е постъпил гадно.По-добре го забрави.
Хайде пак с обиди.Не е това начина [-X И защо да е виновно момичето,връзката им е била добре докато другото девойче не се намесило.То е флиртувало с гаджето на
едно_нещастно_момиче
Тя въпреки,че е знаела че Той си има гадже [-( А момчето какво да направи те са били от едно училище,нямало е начин да я избегне :smt017 Така,че стига си критикувал/а а напиши някакъв свястен съвет или по-добре въобще нищо не пиши! :smt013
Тя го е зарязала, не той нея, така че си е напълно вярно. Той съвсем ясно си е казал, че за него друга няма, но тя не му е повярвала, така че вината си е нейна.
Какъв съвет да му дадеш на човек, който сам се прецаква и после реве за това? Като е искала да е с него и го е обичала е трябвало да му вярва, а не да го зарязва! Тя си е напълно безнадежден случай, все едно на умрял да давам съвет!
Ama az do kolkoto razbrah toi e bil s onova momi4e kogato ve4e ste se razdedlili s nego q po dobre ne obvinavai samo neq i toi si e vinoven puk i ot kude znae6 4e momi4eto su6to ne e jertva na pritelq ti vse pak tuk gledame i 4uvtsvata na drygite i razglejdame vsi4ki strani ne samo endna
Durven_filosof_f
01-11-2007, 12:12
Виж сега какво ще ти кажа и на теб.Всяка връзка,в която има чувства - има проблеми.Момичето е било огорчено от факта,че някаква друга госпожица си позволява да флиртува с нейното гадже,всеки би го направил /всеки който държи на приятелят/ката си/ Тя ясно заяви,че тя е държала много на него и той на нея.Значи щом толкова сигурно го казва това,значи може би е основателно и може би гаджето и го е доказвал многократно.А и щом му се обадила,значи просто е решила,че така иска да постъпи.Никой не ти иска мнение Ти какво би направила в нейната ситуация,а ти иска мнение според теб това правилно ли е или не е?!А и се иска от теб и съвет как да се държи в петък на срещата им?!
Ей такива,които влизат само от 'гост' и дават някакви безсмислени коментари много ме дразнят
Small_lady li si kakva si malka si o6te :lol: Ti ne vqrvai na vseki ne znae6 kakvo e stanalo kakto i az za da dava6 takiva suveti.Puk i az moga da si komentiram po temata kolkoto si iskam za6toto vseki moje da pi6e v neq ti ne moje6 da mi kaje6 kakvo 6te pravq.I vse pak za men tova momi4e su6to ne e 4ak tolkova vinovno,i iskam da kaja na avtorkata da ne se unijava pove4e a da iz4aka mom4eto da q potursi,su6to taka iskam da ti kaja Small_lady 4e ako q e obi4al i durjal na neq nqma da si tursi drygo momi4e,i po dobre ti spri da komentira6 4e stava6 sme6na haha
[/u]
Durven_filosof_f
01-11-2007, 12:13
Виж сега какво ще ти кажа и на теб.Всяка връзка,в която има чувства - има проблеми.Момичето е било огорчено от факта,че някаква друга госпожица си позволява да флиртува с нейното гадже,всеки би го направил /всеки който държи на приятелят/ката си/ Тя ясно заяви,че тя е държала много на него и той на нея.Значи щом толкова сигурно го казва това,значи може би е основателно и може би гаджето и го е доказвал многократно.А и щом му се обадила,значи просто е решила,че така иска да постъпи.Никой не ти иска мнение Ти какво би направила в нейната ситуация,а ти иска мнение според теб това правилно ли е или не е?!А и се иска от теб и съвет как да се държи в петък на срещата им?!
Ей такива,които влизат само от 'гост' и дават някакви безсмислени коментари много ме дразнят
Small_lady li si kakva si malka si o6te :lol: Ti ne vqrvai na vseki ne znae6 kakvo e stanalo kakto i az za da dava6 takiva suveti.Puk i az moga da si komentiram po temata kolkoto si iskam za6toto vseki moje da pi6e v neq ti ne moje6 da mi kaje6 kakvo 6te pravq.I vse pak za men tova momi4e su6to ne e 4ak tolkova vinovno,i iskam da kaja na avtorkata da ne se unijava pove4e a da iz4aka mom4eto da q potursi,su6to taka iskam da ti kaja Small_lady 4e ako q e obi4al i durjal na neq nqma da si tursi drygo momi4e,i po dobre ti spri da komentira6 4e stava6 sme6na haha
[/u]
Ama az do kolkoto razbrah toi e bil s onova momi4e kogato ve4e ste se razdedlili s nego q po dobre ne obvinavai samo neq i toi si e vinoven puk i ot kude znae6 4e momi4eto su6to ne e jertva na pritelq ti vse pak tuk gledame i 4uvtsvata na drygite i razglejdame vsi4ki strani n
Durven_folosof_f
01-11-2007, 12:25
I ne dei da znae6 mnogo
sexy_small_lady Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 7:13 am Заглавие: Re: Според вас правилно ли постъпвам?
--------------------------------------------------------------------------------
Анонимко написа:
Хайде пак с обиди.Не е това начина И защо да е виновно момичето,връзката им е била добре докато другото девойче не се намесило.То е флиртувало с гаджето на Цитат:
едно_нещастно_момиче
Тя въпреки,че е знаела че Той си има гадже А момчето какво да направи те са били от едно училище,нямало е начин да я избегне Така,че стига си критикувал/а а напиши някакъв свястен съвет или по-добре въобще нищо не пиши!
Durven_folosof_f
01-11-2007, 12:32
I ne dei da znae6 mnogo
sexy_small_lady Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 7:13 am Заглавие: Re: Според вас правилно ли постъпвам?
--------------------------------------------------------------------------------
Анонимко написа:
Хайде пак с обиди.Не е това начина И защо да е виновно момичето,връзката им е била добре докато другото девойче не се намесило.То е флиртувало с гаджето на Цитат:
едно_нещастно_момиче
Тя въпреки,че е знаела че Той си има гадже А момчето какво да направи те са били от едно училище,нямало е начин да я избегне Така,че стига си критикувал/а а напиши някакъв свястен съвет или по-добре въобще нищо не пиши!
perky_girl
01-11-2007, 12:53
Moля?! :smt093 Какви са тези глупости?! Durven_filosof_f вие познавате ли въобще sexy_small_lady за да определяте кой е малък и кой не е?!По начина по който се изразявате и пишете не ви давам повече от 14години :smt017 Тази тема не е да давате мнението си към sexy_small_lady а към авторката на темата.Така,че можехте да си спестите 'оригиналното' мнение :smt019 Ако имате нещо да казвате на някой форумец се регистрирай и му пиши на лично :!: Темата не е мястото да се правиш на много умна! :smt092 А и не Тя изглежда смеяшна, [-X а вие!
По темата :arrow: ако наистина много държиш на него опитай да оправиш нещата.Да ревнувала си доста,но е било основателно.Поговорете си и се изяснете кой с кого иска да е.
Успех!
Durven_filosof_f
01-11-2007, 15:24
Abe mi ti koq si dami kazva6 kakvo 6te pravq i kakvo ne zemi se hvurli ot nqkoi most,obesi se,zakoli se abe samoubii se.I AKO iska6 d aznae6 moje da sum po golqma ot teb 6toto az na teb ne ti dvam pove4e ot 10 godini tupa4ka!A do kolkoto se otnasq do avtorkarta na temata az sum i napisala kakvo imam da i kazvam,
Abe mi ti koq si dami kazva6 kakvo 6te pravq i kakvo ne zemi se hvurli ot nqkoi most,obesi se,zakoli se abe samoubii se.I AKO iska6 d aznae6 moje da sum po golqma ot teb 6toto az na teb ne ti dvam pove4e ot 10 godini tupa4ka!A do kolkoto se otnasq do avtorkarta na temata az sum i napisala kakvo imam da i kazvam,
аахахаха, ако някой не е виждал пример за комплексарщина... да гледа ;)
IKisseDAGirL
01-11-2007, 15:34
тя ви била разделила? :shock: дано не си вярваш наистина :-#
нали ти си скъсала с него, кой ти е виновен сега
кви са тия ревниви истории, кво е тва чудо... като че ли ти ако беше на мястото на това момиче и харесваше някого, нямаше да се опиташ да се сближиш с него, а? като ограничаваш свободата на приятеля си (вече бивш), така е, ти сама си си го направила... поне се радвай, че се е съгласил да излезе пак с теб след изпълненията ти заради някаква си глупост :roll:
Durven_filosof_f
01-11-2007, 16:13
аахахаха, ако някой не е виждал пример за комплексарщина... да гледа ;)
Abe tupo ti ne mi kazvai kakvo e kompleksar6tnina!Sigurno i ti si kato onaq xaxa zemi i ti se samoubii :lol:
CrIsTiaNo_
01-11-2007, 18:06
mi po dobre ne izlizai s nego za6toto 6tom go e napravil dva pyti taka 4e da hodi s drugoto momi4e dokato uj te e obi4al qvno ne te obi4a tolkova mn ...................
mnogomili4kata-sf
01-11-2007, 18:34
Ц,ц-ц-ц-ц-ц-ц....тази ревност!!! Докога бе хора!?!? Кви са тия психопатщини...не разбрахте ли,че така само може да убиете всичко у даден човек...що така е избрал все пак да се сближи с това момче,ясно е,че и той е виновен...но според мен също и ти не си подходила точно като си го карала да избира м/у теб и нея... [-(
FiRe_LaDy
01-11-2007, 19:48
Az ako bqh na tebe typro otivam pri taq i q prebivam qko za da razbere,che moito si e moe i nqma pravo da mi go buta nikoi.POsle shte izlqza is hte pogovorq s nego.Shte se borq do krai ... zatova te syvetvam i ti da se borish do krai za nego i da ne ti puka za taq det e s nego.Uspeh i dano se syberete otnovo.I ne mislq che si sgreshila akto si napravila taka,samo deto nz shto oshte ne si prebila onaq ... :mrgreen:
Хайде успех днес на срещата,дръж се естествено и мисля,че ако е писано всичко ще се оправи. :wink:
кви са тия ревниви истории, кво е тва чудо... като че ли ти ако беше на мястото на това момиче и харесваше някого, нямаше да се опиташ да се сближиш с него, а? като ограничаваш свободата на приятеля си (вече бивш), така е, ти сама си си го направила... поне се радвай, че се е съгласил да излезе пак с теб след изпълненията ти заради някаква си глупост :roll:
И аз така казвам, ама некви пикли тука ми противоречат.
И аз така казвам, ама некви пикли тука ми противоречат.
Ama mi ti koq si ma ovco kva si ti a?Ako si avtorkata na temata,moql te spri da se unijava6 jalka si mili4ka :lol: A.ako ne si nqma zna4enie pak si nqkoq tupa ovca