Влез

View Full Version : Изрусяване на косъмчета - с какво?

_sladka_
01-12-2007, 11:37
Можете ли да ми кажете някакъв ефикасен начин за изрусяване на косъмчетата по мустачките. Казаха ми, че става с кислородна вода и аз пробвах обаче нямаше никакъв ефект. Благодаря ви предварително!!!

01-12-2007, 13:36
откажи се от изрусяването,освен че най-често изобщо няма ефект,то ако случайно има някакъв е краткотраен и с лоши последици-поникват нови косъмчета;става още по-гадно,щото стават повече,по-черни,изобщо не е оферта.не знам как е за мустачките,аз пробвах по ръцете тая година и точно така се случи.моят съвет е да си събереш малко парички и да отидеш на козметик да ти ги махнат перманентно с лазерна епилация примерно и повече да нямаш грижи,вместо да влошаваш нещата със скубане,изрусяване и т.н :)

krisinkata`1`
01-12-2007, 18:30
Emi na men lichno pyk mi pomaga kislorodnata voda i nqmam nikakvi oplakvaniq osven che ne se zadyrjat dylgo vreme rusi.Ama veche hodq na kozmetichka s el. pinceta mi gi maha.

01-12-2007, 19:46
Най-добре ги махни с бик-чето.А ако наистина държиш да ги изрусиш земи жълта блажна боя(може и автобоя) и се боядисай с малка четчица!

01-15-2007, 13:22
Ми и на мен ми помага кислородната вода. Може твоята да е изветряла или нещо такова. Отиди до аптеката и попитай за продукт за изрусяване. :-k

BunnYY_f
01-15-2007, 13:46
И аз съм чула за кислородна вода, обаче когато съм виждала ефекта е много ужасен и по добре да не се прави, но това е само мое мнение :wink:

[m!s$_k@pr!$]
01-15-2007, 18:51
Най-добре ги махни с бик-чето.А ако наистина държиш да ги изрусиш земи жълта блажна боя(може и автобоя) и се боядисай с малка четчица!
:shock: ти нормален ли си бе? Тва е момиче, извинявай :!:

koalka
01-15-2007, 19:03
Използвай най-добре пинсетка.

Lorraine
01-16-2007, 06:26
Можете ли да ми кажете някакъв ефикасен начин за изрусяване на косъмчетата по мустачките. Казаха ми, че става с кислородна вода и аз пробвах обаче нямаше никакъв ефект. Благодаря ви предварително!!!пинсета,мож е и кола маска,може и лентички..на мен лично ми излизат пъпчици след като ги махна с пинсета,с кола маска ме боли..за лентичките-мисля ся да си зимам и дано не боли :lol:

Петя
01-17-2007, 11:15
какви са тия лентички

Mimka_sweet
01-17-2007, 11:33
перхидрол 8)

Qnchety
01-17-2007, 11:38
откажи се от изрусяването,освен че най-често изобщо няма ефект,то ако случайно има някакъв е краткотраен и с лоши последици-поникват нови косъмчета;става още по-гадно,щото стават повече,по-черни,изобщо не е оферта.не знам как е за мустачките,аз пробвах по ръцете тая година и точно така се случи.моят съвет е да си събереш малко парички и да отидеш на козметик да ти ги махнат перманентно с лазерна епилация примерно и повече да нямаш грижи,вместо да влошаваш нещата със скубане,изрусяване и т.н :)

Колко струва тая лазерна епилация???

Гостr
02-22-2007, 15:37
Е, кво като е момиче. нали вече момчетата и момичетата са равни. Или за жените еманципация означава запазване на сегашните приоритети, без губене на старите?

kukli4kata_anastasia
02-23-2007, 06:47
Izrusqvat se s kislorodna voda!
Popitai v aptekata za pove4e info! :)

mani_f4e
03-07-2008, 04:55
абе хора я ми кажете вий че много се притеснявам. Снощи за пръв път си махнах мустаците ( не бяха потресаващи ама ме дразнеха ) и сега ме е страх да не порастнат по големи по гъсти и по черни :( :( майками ми винаги ми е казвала че ако ги ускубя ще стане по лошо ...а аз си ги ускубах . даже не бях го замисляла :shock: . Много се притеснявам и искам някой да ми даде съвет :-)
Сега виждам че може и с кислородна вода тя ефикасна ли е ?

teenage_drama_queen
03-07-2008, 16:58
абе хора я ми кажете вий че много се притеснявам. Снощи за пръв път си махнах мустаците ( не бяха потресаващи ама ме дразнеха ) и сега ме е страх да не порастнат по големи по гъсти и по черни :( :( майками ми винаги ми е казвала че ако ги ускубя ще стане по лошо ...а аз си ги ускубах . даже не бях го замисляла :shock: . Много се притеснявам и искам някой да ми даде съвет :-)
Сега виждам че може и с кислородна вода тя ефикасна ли е ?

няма да станат нито повече нито по тъмни спокс, не си единствената която ги маха.. просто продължавай и тва е ..
а иначе с тая кислородна вода малко ме съмнява да стане нещо а и на светлина пак се виждат въпреки че са руси и е доста смешно

guesswho
03-16-2008, 17:11
:-o

amphetaminkb
03-22-2008, 14:56
Аз съм мн доволна от лентичките Taky ;)

AnIcHkAtA
03-22-2008, 17:04
Ако сте мургави в никакъв случай не пробвайте изрусяването.Става адски смешно и грозно.И специално за мустачките иди на козметичка не е скъпо а и ако ги махаш в продължение на година-две САМО при козметичка едва ли ще порастнат отново.

Qnchety
03-22-2008, 18:01
Използвай най-добре пинсетка.

И аз съм на това мнение!

avaderm
11-18-2008, 19:18
a tova kato gi uskube6 s pincetata polu4ava li se hubav rezultat i kolko dylgo trae??? :) :) :) :)

UFOs
11-18-2008, 19:49
Трае 3-4 дни.По добре е една епилация ;)

mimsssssss
11-18-2008, 19:55
ми с блондор що не пробваш :-o аз ръцете си правех преди и стават бели косъмчетата.ама според мен е най добре премахването със кола маска ама ти си решаваш

sisityy
11-21-2008, 18:20
ami za6to ne otide6 na kozmetik ?! ili probvai sas etilov spirt - mislq 4e be6e ?!

sisityy
11-21-2008, 18:22
ami za6to ne otide6 na kozmetik ?! ili probvai sas etilov spirt - mislq 4e be6e ?!

yozito
11-21-2008, 19:41
]
Не виждаш ли , че се шегува? :)

echkaa
05-05-2011, 13:15
По-добре не опитвай с кислородна вода, защото само като блесне нещо към теб и се виждат... много е неприятно!
Аз преди си минавах краката с кислородна вода и не само че се виждаха- въпреки, че бяха руси, а и мисля, че станаха и повече :(

Pamaa
05-05-2011, 18:07
Махни ги!

juj1
05-07-2011, 18:52
аз си ги изрусявам с изсветлител,става много добре и държи около 1 месец и после пак :) опитаи !