- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изрусяване на косъмчета - с какво?
Можете ли да ми кажете някакъв ефикасен начин за изрусяване на косъмчетата по мустачките. Казаха ми, че става с кислородна вода и аз пробвах обаче нямаше никакъв ефект. Благодаря ви предварително!!!
откажи се от изрусяването,освен че най-често изобщо няма ефект,то ако случайно има някакъв е краткотраен и с лоши последици-поникват нови косъмчета;става още по-гадно,щото стават повече,по-черни,изобщо не е оферта.не знам как е за мустачките,аз пробвах по ръцете тая година и точно така се случи.моят съвет е да си събереш малко парички и да отидеш на козметик да ти ги махнат перманентно с лазерна епилация примерно и повече да нямаш грижи,вместо да влошаваш нещата със скубане,изрусяване и т.н![]()
Emi na men lichno pyk mi pomaga kislorodnata voda i nqmam nikakvi oplakvaniq osven che ne se zadyrjat dylgo vreme rusi.Ama veche hodq na kozmetichka s el. pinceta mi gi maha.
Най-добре ги махни с бик-чето.А ако наистина държиш да ги изрусиш земи жълта блажна боя(може и автобоя) и се боядисай с малка четчица!
Ми и на мен ми помага кислородната вода. Може твоята да е изветряла или нещо такова. Отиди до аптеката и попитай за продукт за изрусяване.![]()
И аз съм чула за кислородна вода, обаче когато съм виждала ефекта е много ужасен и по добре да не се прави, но това е само мое мнение![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Първоначално написано от No\/\/allZ
ти нормален ли си бе? Тва е момиче, извинявай
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
пинсета,може и кола маска,може и лентички..на мен лично ми излизат пъпчици след като ги махна с пинсета,с кола маска ме боли..за лентичките-мисля ся да си зимам и дано не болиПървоначално написано от _sladka_
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
какви са тия лентички
перхидрол![]()
Колко струва тая лазерна епилация???Първоначално написано от Анонимко
Е, кво като е момиче. нали вече момчетата и момичетата са равни. Или за жените еманципация означава запазване на сегашните приоритети, без губене на старите?Първоначално написано от barbie_†
Izrusqvat se s kislorodna voda!
Popitai v aptekata za pove4e info!![]()
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
абе хора я ми кажете вий че много се притеснявам. Снощи за пръв път си махнах мустаците ( не бяха потресаващи ама ме дразнеха ) и сега ме е страх да не порастнат по големи по гъсти и по черни![]()
майками ми винаги ми е казвала че ако ги ускубя ще стане по лошо ...а аз си ги ускубах . даже не бях го замисляла
. Много се притеснявам и искам някой да ми даде съвет
![]()
Сега виждам че може и с кислородна вода тя ефикасна ли е ?
Първоначално написано от mani_f4e
няма да станат нито повече нито по тъмни спокс, не си единствената която ги маха.. просто продължавай и тва е ..
а иначе с тая кислородна вода малко ме съмнява да стане нещо а и на светлина пак се виждат въпреки че са руси и е доста смешно
Аз съм мн доволна от лентичките Taky![]()
Ако не опиташ все едно не си живял ..
Ако сте мургави в никакъв случай не пробвайте изрусяването.Става адски смешно и грозно.И специално за мустачките иди на козметичка не е скъпо а и ако ги махаш в продължение на година-две САМО при козметичка едва ли ще порастнат отново.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
И аз съм на това мнение!Първоначално написано от koalka
a tova kato gi uskube6 s pincetata polu4ava li se hubav rezultat i kolko dylgo trae???![]()
![]()
![]()
![]()
ми с блондор що не пробвашаз ръцете си правех преди и стават бели косъмчетата.ама според мен е най добре премахването със кола маска ама ти си решаваш
ami za6to ne otide6 na kozmetik ?! ili probvai sas etilov spirt - mislq 4e be6e ?!
ami za6to ne otide6 na kozmetik ?! ili probvai sas etilov spirt - mislq 4e be6e ?!