View Full Version : Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
summer16
11-04-2008, 07:17
ne bih iskala :D :D
sunchouz
11-12-2008, 17:04
Ау.. аз съм ги чувала ... :( Беше преди около 8-9 години обаче скоро пак ги чух ](*,) ](*,) ](*,) .
Много ми е гандо и си слагам възглавницата на главата да не чувам.
И аз така,ама моите са разведени,чувала съм мама с гаджето. :D :D :D
6o6kotooo
11-12-2008, 17:24
a illl Ne :D
sunchouz
11-12-2008, 17:40
чувала съм майка си и гаджето и :x :x :x :x
Дааа,два пъти! :lol: :lol: :lol:
Една вечер чувам някакви скърцикания и си викам "опааа!Тя път ги спипах".И влизам аз,поне бяха покрити,и мама вика"КВо става що не спиш,късно е вече"И се правя на удрямала и викам"Забравих си парите за утре" и така.След това се покрих с възглавницата и одеалото и заспах. :P
ВТория път,се наложи да спя при тях/поне бях на друго легло/и пак чувам скърцик,скърцик,скърцик,об че тоя път и нещо подобно на фъскане.И няква много ми се спеше и се опулих на приятеля на мама"Еййй,не спря да пърдиш вее!" :D :D :D И след време това се повтаря и повтаря,и повтаря...И аз по едното време се изнервих и викам"Иии,ама...не се спряхте ве мамичката ви!" и те вече се попикават от смях.Аз се раздрадних още повече като не го приеха на сериозно, хванах партакешите и ядосана и с някво адското темпо тръгнах към кухнята,обаче УВИ-люмнах се на теракота. :razz: Адски ме заболя обаче мама после се извини и ме ставиха да си доспя. :P
summerlove66
11-12-2008, 20:24
И съм ги виждала оше кат малка и сега наскоро .. пък и тяхната спалня е до мойта детска .. И ги чувам .. Яко се изнервям :D :D :D
m3talmania
11-13-2008, 11:45
Чувала съм ги много пъти, но детската ми не е до тяхната и понякога нз дали това не е съседката :D Ся си спомних колко се чудех като малка защо мама става в 2-3 часа да се къпе :-D
uMnePaToPa
11-14-2008, 12:11
НЕ
ne nqmam i takova jelanie
Да.И все пак това е нормално.
huligankata
11-17-2008, 19:59
Не съм .
Случвало се е 1-2 пъти,малко неудобно...ама нека се обичат все пак ... 8-)
blackrider91
11-17-2008, 22:45
Не съм ги виждала, но съм ги чувала.
+1
+1
Страшно неудобно ми става и гледам да се кача на горния етаж по възможно най-бързия и тих начин...
m3ch3ncee
11-18-2008, 12:54
Ооо че и питаш! :razz: Доста кофти се получи..после ми се извиняваха горките :lol: :lol:
sladka__droga
12-04-2008, 19:32
Боже ,, ужасен спомен ... лягаме си на морето аз ,, брат ми ,, мама и тати.След около два часа вече аз и брат ми би трябвало да сме заспали.Ии онея се почват на съседното легло :shock: :shock:.Ебаси пъшканията бяха ... брат ми отдавна беше заспал ,, но аз ги чувах през цялото време.Идеше ми се да се издрайфам ,, завивах се с одеалото .. с възглавницата си натисках главата само и само да не ги чувам ... амаа не ми се получи.
sweet_nothings
12-12-2008, 18:31
Хаха, да... и супер кофти ми беше и на тях естесвено :razz: :razz: :razz:
untouched9
12-13-2008, 14:03
чувала съм ги не съм ги виждала и не искам :-D :? снощи даже ... :-D :?
sweet_nothings
12-14-2008, 07:20
Снощи ги чух :D
iYiWhitePoweriYi
12-14-2008, 08:17
И аз както почти всички :D Не съм ги виждал но съм ги чувал 8-)
не съм и нямам това желание :)
gabri3lla
12-15-2008, 19:27
Не съм ги виждала, но като по-малка съм ги чувала :D
ми да бе, и аз само съм ги чувал :D
Glorious
12-15-2008, 21:54
Не.
00o0o0o0o0 da daje gi 4uh..teq mrusnici :x :-x :x :D
Jumbie483
12-17-2008, 00:08
аз тях..те мен..вече не правя разлика :razz: :razz:
pandelka
12-17-2008, 07:43
Не съм ... :-D
YourPoison
04-03-2009, 13:04
Olee imashe period predi okolo godina sqka vecher v produljenie na 2 sedmici gi chuvah.ujas #-o I snoshti pak gi chuh,shtoto bqh stanala do toaletna i se dolepih do vratata shtoto chuvam nqkvi zvuci puk ne zagrqvam :smt005 i slusham
mama:dali ni e chula
tati:edva li,ai da produljavame
mama:stiga de,mai e v koridora...oleee
tati:off...krasiii,ai da poduljavame li?
i poale pak nqkvi zvuci i.....ae... :smt078 basi gadnoto posle ne mojah da zaspq cqla nosht samo si predstavqh razni raoti...iiiuuuu...
ееее тва ма разби :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt044 :smt044 :smt044 :smt043 :smt043 :smt043
:D :D :D
Мойте родители са разведени,но тати там се занимава с скайпа и сега наскоро преди 1,2 месеца уж беше излязал,и вечерта си лягам и чувам скърцане на леглото на тати в стаята и си викам той го няма,какво стаа тука и отварям вратата и само виждам тати на колене и 2 крака зад гърба му и юргана закриваше др и веднага се усъзнах и нали тръгвам назад и тати вика ай ай излизаи и аз на др ден съм на даскало но мн ми е кофти и се прибирам в дома и го гледам прай се на заспал пък баба и дядо обядват и дядо ми вика ти вчера кви крака си видял е :D и вика то ти си се объркал и тати иде и ми вика ти що влизаш бе и се смей, и аз ем чух скърцане и сички леш и тати вика няя ме откраднат споко и аз викам ама незнаех че си в дома и ми вика и ти ще почнеш да ги водиш ще видиш тогаз с бастуна като лопам и аз си викам да аз няя ги водя в дома като стана на 30 :D :D
ThisIsMe
04-04-2009, 19:39
Чувала съм едно охкане,чак и аз се възбуждам.. :D :D :D
като се има впредвид ,че сме на 3/4 коридор разстояние ..чувала съм ги..а като бях малка съм ги и виждала.. :-D
Irenchety
04-04-2009, 20:02
не, не съм мама и тате, но съм чувала вуйна и вуйчо :-D :-D :-D
хах! :lol: :lol: :lol: ..не съм ...
amfata666
04-04-2009, 20:19
да когато бях на 12 :D...
SummerLoff
04-05-2009, 13:02
:razz: :razz:
Не съм ! 8)
Не май трабваше да го направиш като анкета, че не ми се чете всичко ..
rustynail1
04-05-2009, 18:15
samo sum gi 4yvala :D no brat mi gi hvana vednuj togava my s4ypiha tela :D :D
ами преди 1-2 години гледах нещо по тв-то и видях нещо, дет мн му се възрадвах и щастлива отивам да кажа на мама и тати. Ама кой да ти почука ...
И нахълтвам - райбера ме спря, слава богу, обаче отвътре се чу шумолене на чаршафи и майка ми се обади: Какво?
Аз: Ъмиии :-& нищо, нищо!!!
И се оттеглих тихо в покоите на кенефа да си повърна, ама не повърнах.
kitty9410
04-06-2009, 00:15
ми родителите не ама съседите да 8-) сега ще разкажа
е сега преди около месец то нали беше по студено,излизам си на балокна и гледам си нагоре-надолу и както поглеждам надолу кво да видя :lol: то нали балкона им беше остъклен и се падаше под моя по диагонал беше ми толкова смешнооо просто :razz: сега като се засека с тях в асансъора и ми идва да кажа а не аз съм по стълбите :lol: :lol:
ef4etyYy
04-06-2009, 01:34
Мойте родители са разведени,но тати там се занимава с скайпа и сега наскоро преди 1,2 месеца уж беше излязал,и вечерта си лягам и чувам скърцане на леглото на тати в стаята и си викам той го няма,какво стаа тука и отварям вратата и само виждам тати на колене и 2 крака зад гърба му и юргана закриваше др и веднага се усъзнах и нали тръгвам назад и тати вика ай ай излизаи и аз на др ден съм на даскало но мн ми е кофти и се прибирам в дома и го гледам прай се на заспал пък баба и дядо обядват и дядо ми вика ти вчера кви крака си видял е :D и вика то ти си се объркал и тати иде и ми вика ти що влизаш бе и се смей, и аз ем чух скърцане и сички леш и тати вика няя ме откраднат споко и аз викам ама незнаех че си в дома и ми вика и ти ще почнеш да ги водиш ще видиш тогаз с бастуна като лопам и аз си викам да аз няя ги водя в дома като стана на 30 :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
по темата ни съм ги виждала .. ни чувала... и добре че не съм 8-)
хаххх еми не .... за което супер много се радвам :smt047 :shock: :shock:
neznaesh
04-07-2009, 22:18
Аз моите родители не съм виждала, но съм хващала тези на един приятел :D Как стана - много добре си спомням, че беше в трети клас и в края на всеки месец се организираше празник, на който учениците играеха сценки или имитираха групи, после се черпехме и така.. Та, точно преди едно такова представление се бяхме събрали да репетираме у един съученик. Апартаментът им беше много голям и по едно време започнахме да играем на криеница.. И търся аз, търся къде са се дянали останалите деца и отварям една врата :D То пък се оказа спалнята на родителите, където татито беше върху мамата :lol: :lol: Олелеле, умрях от срам, затворих и избягах. Като ме изпращаха, нямах смелост да ги погледна в очите, а те само се подсмихваха нещо :D
true00000girl
04-08-2009, 17:30
Да виждала съм ги 2 пъти и един път ги чух мале ужас е :( Значи 1-ви път :D Аз (бях на 11) и брат ми на 16 гледахме ужаси цяла вечер майка ми и баща ми си мислят че спим :-) и по едно време аз отивам до кенефа :D после се отбивам до спалнята да видя дали са заспали отварям вратата като гледам да не ги събудя беше тъмно навсякъде и въобще не подозирах когато отворих вратата видях опаковки от презервативи на земята и завивките се мърдаха аз веднага затворих вратата и бързо отидох в другата стая при брат ми те не ме видяха после брат ми ме пита спят ли и аз се чудя кво да кажа и му викам не той ме пита а телевезия ли гледат и аз пак му вакам не и оттагава ме е страх да вляза в спалнята за да не намеря или видя нещо :oops:
kotetokateto
04-08-2009, 19:54
НЕ !!! И дано не ги видя :lol: ....
+1 :lol: :lol: :lol:
kotetokateto
04-08-2009, 19:55
Аз моите родители не съм виждала, но съм хващала тези на един приятел :D Как стана - много добре си спомням, че беше в трети клас и в края на всеки месец се организираше празник, на който учениците играеха сценки или имитираха групи, после се черпехме и така.. Та, точно преди едно такова представление се бяхме събрали да репетираме у един съученик. Апартаментът им беше много голям и по едно време започнахме да играем на криеница.. И търся аз, търся къде са се дянали останалите деца и отварям една врата :D То пък се оказа спалнята на родителите, където татито беше върху мамата :lol: :lol: Олелеле, умрях от срам, затворих и избягах. Като ме изпращаха, нямах смелост да ги погледна в очите, а те само се подсмихваха нещо :D
:razz: :razz: :razz:
mrazqkindergarten
04-08-2009, 23:10
Като бях малка само. :)
Не,само съм ги виждал голи :oops:
ThePowerOfLove
04-09-2009, 15:34
Вчера отивам да си лягам и си пускам нощната лампа да се глася..По едно време чувам майка ми да издава някви звуци и си викам нещо сънува кошмари и не се осещам, дори мислех да отида да видя лошо ли й е кво е :Д ..Е да ама не..след малко чувам и баща ми да кашля и да си говорят неща, които предпочитам да не чуя никога повече... а той по принцип спи в кухнята и аз само седя ей така :shock: Стаите ни са една до друга и огасих, даже си легнах с дрехите и 10мин осмислям нещата :D Наистина ми беше много странно :-o :-o
shmurkam
04-09-2009, 20:13
Не, баси, да ме убиете ли искате? :lol:
egois74e
04-09-2009, 21:39
мм адската тема...прочетох вс коментари, а по темата не съм виждала нито чувала нещо подобно но имах една приятелка и когато веднъж бяхме у тях [тоест у леля] и тя разправяше че често подслушвала леля и и дядо и [тя вика 'лельо' на жената на дядо си понеже е доста по млада от него пък и му е втора съпруга] междудругото дядо и беше 'завидно' едър и си мислех 'няма начин..леля и е отгоре' :grin:
eveto_xx
04-09-2009, 23:16
Нашите не правят секс :D
sweetkiss74
04-10-2009, 07:41
Не и слава богу,защото иначе нямаше да мога да заспя 8-)
FreeDom9
04-10-2009, 12:19
лол, доста не-та има в отговорите... аз пък съм ги виждал само че преди доста време :oops:
ами преди 1-2 години гледах нещо по тв-то и видях нещо, дет мн му се възрадвах и щастлива отивам да кажа на мама и тати. Ама кой да ти почука ...
И нахълтвам - райбера ме спря, слава богу, обаче отвътре се чу шумолене на чаршафи и майка ми се обади: Какво?
Аз: Ъмиии :-& нищо, нищо!!!
И се оттеглих тихо в покоите на кенефа да си повърна, ама не повърнах.
:D :D :D :-D :lol:
lqlqlqqqqqqqq
04-20-2009, 08:39
0охх нее ! и не искам :D
voidwalker
05-21-2009, 14:28
ем 1 път съм отварял вратата. слава богу бяха завити :D иначе се е случвало и да ги чуя като са по шумни :(
vampirekiss
05-21-2009, 18:34
Не не съм и много се радвам за това.Ако ми се случи сигурно удар ще получа,а после ще се скрия в дън земя за около месец-два.
XTREMEFREERIDE
05-22-2009, 07:49
Не.
teenmenie
06-05-2009, 14:27
не и не горя от желание
П.С:няя да им светя я :? :?
Не съм.Обаче когато бях малка съм ги чувала често,понеже спяхме в една стая....
радвайте се, че родителите ви се обичат или поне че обичат да правят секс един с друг! а ако не искате да знаете или да ставате свидетели - не тършувайте, не надничайте през ключалките и чукайте на вратата, преди да влезете в стаята им.
pepsinka
06-05-2009, 23:15
бях ги хванала под юргана в позиция. Тогава беше "Свети Валентин" и аз незнайно защо се сетих да си търся учебника по география :D
Ммм... веднъж се събудам от главоболие към 1 2 през ноща, и отивам да си зема некфо хапче от хола... отварям ии :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: кфо да видя :D наще се скрили под леглото и се друсат :D :D :D :D :lol: стана ми супер неудобно и гадно :D сммиии някфо такова не мога да си представя че баща ми лупка мамка :D :D
майко мила ужас, добре, че не съм била свидетел на подобни извращения, просто няма да мога да го приема :x :-x :-x :-x
Beautyful
06-06-2009, 18:39
само разни звуци :oops:
Love_Boy
06-08-2009, 09:16
Az syshto!
kofti_nick
06-08-2009, 12:09
Не
Pepincetyy
06-08-2009, 17:52
den4eto0o
06-08-2009, 20:15
малее аз само съм ги чувала
Бях на около 10 и така се бях изплашила, че около 2 седмици всяка вечер ги чувах и ревях. :D Даже майка ми искаше да ме води на някъв психоаналитик, защото не знаеше защо рева. Ама после и казах малко беше неловно ама получих една лекция за секса, че било нормално и т.н. ама с детския акъл си ревях :D
Сега от време на време пак ги чувам (ама то стаите са ни една до друга и как няма да се чува) ама вече не ми пука осовено увеличавам тв и готово
TheNewReligion
06-08-2009, 22:45
Не съм виждала, нито чувала, радвам се за което. :-D Но един път чух някакво скърцане на легло и пъшкане от съседния апартамент (той е наш и го дадохме под наем;). Стана ми супер кофти, защото лежах на дивана, който е отделен от това легло с една тънка стеничка. :?
gia_sena_mono
06-12-2009, 09:21
Ъъъ, не..но снощи ми искаха касетофона и след много молби им го дадох. След това вътре намерих диск на Камасутра - echoes of the underworld .. Може пък и само да са го слушали, знам ли 8-)
:-D
Snuffles
06-12-2009, 09:34
Мне, наще са разведени от мн време, но и преди това не съм ги виждла...опазил Бог :D
TheBeliever
06-12-2009, 09:40
майко мила ужас, добре, че не съм била свидетел на подобни извращения, просто няма да мога да го приема :x :-x :-x :-x
Извращения?!?!? Извинявай, теб щъркел ли те е донесъл? Кое му е извратеното да правиш секс със съпруга/та си?
По темата: не съм ги виждала, но съм ги чувала. Даже миналата седмица пак ги чух :-D
XTREMEFREERIDE
06-12-2009, 10:52
Само баща ми съм хващала как рови в шкавчето да намери презерватив. :D
мамка му да... вчера за първи път ги хванах....ама тия хора що не си заключиха проклетата стая мамка му.... исках да покажа на баща ми една програма на компа и аз нахлувам в спалнята (верно си беше късничко, ама щото го знам че не си ляга по-рано от 1 през нощта) и хоп.....ужас казвам ви тая гледка не ми излзиа от главата вече 2ри ден...искаше ми се да не бях отваряла проклетата врата
пп:знам, че е нормално двама души да правят секс, ама е мн копфти тръпка да завариш собствените си родители
Аз съм ги чувала.
Лично според мен никой здравомислещ родител не би правил секс пред детето си, независимо дали е малко или голямо, дали е заспало или се е събудило.
Представете си ако е някое 7 годишно момиченце как ще му се отрази на психиката.
Не го смятам за нормално.
Всяко нещо си има граници.
Ами аз бях някаде на толкова когато ги видях :D
Отивам в стаята и ги гледам се строполиха на земята до леглото майка ми се усмихва и вика да ида в другата стая,тогава разбира се незнаех какво правят
Иначе и аз имам такива избледнели спомени как са ми казвал че се борят :D :-&
Преди 4-5 години бях втора смяна на училище и трябваше да се прибера към 7:30, ноо имахме 2 свободни часа и се прибирам към 6, ама наще не са ме чули като влизам и да отида до тях да им кажа, че съм си вкъщи, получих слънчев удар.. :booooomb:
А някога наскоро(2-3 години) наще си "лежат" в хола на дивана, а аз си цъкам на компа и се звъни на врата, отварян - един стар приятел на бащи ми го търси, отивам в хола и се върнах набързо до кенефа с наведена глава. :booooomb: 8-)
elle_123
06-18-2009, 13:21
yes, :lol:
Roninkaa
06-18-2009, 15:47
Ъъъ не. 8-) Ама ги чувааам редовноо! :D
не защото се разделиха когато бях 1ви клас
toni_nemezis
06-18-2009, 18:59
НЕ а и не бих искал ужас :-& :-& :-& :smt078 :smt078 :smt078
your_secret
06-19-2009, 11:16
^
Точно http://www.teenproblem.net/f/images/smiles/078.gif
NotMyEmergency
06-19-2009, 13:04
Не, но съм ги чувала
:D :)
AlMiNaToRa
06-19-2009, 13:22
веднаж влязох в стаята им вечерта да взема нещо :) и ги видях :shock: .много се засрамих :oops: ,ама те ме повикаха при тях :D и ся сяка вечер са чукаме кат луди! :P :grin:
веднаж влязох в стаята им вечерта да взема нещо :) и ги видях :shock: .много се засрамих :oops: ,ама те ме повикаха при тях :D и ся сяка вечер са чукаме кат луди! :P :grin:
:razz: :razz: ти добре ли си...или не :D
мм иначе аз не съм ги виждала и дано не ги видя! 8-)
неееееееееееееееееее :? :?
Не...но съм сънувала кошмар по тая тема...беше ужасно 8-[
:smt104 ox lele ne sym..ama ako gi vidq..posle 6te synuvam ko6mati...egati gadnoto..e zatva e po-dobre nas da ni gledat kak praim s*x otkolkoto nie tqh :D :P
Много сте прости , бе ! К'во .. вашите да не са безполови .................................................. .................................................. .................................................. ......
Гнусно било.. Еми не се е*ете и вие бе .. като е гнусно.
Гнусно , гнусно , ама се е*ете на 14 , нали ? :?
:smt104 ox lele ne sym..ama ako gi vidq..posle 6te synuvam ko6mati...egati gadnoto..e zatva e po-dobre nas da ni gledat kak praim s*x otkolkoto nie tqh :D :P
Много сте прости , бе ! К'во .. вашите да не са безполови .................................................. .................................................. .................................................. ......
Гнусно било.. Еми не се е*ете и вие бе .. като е гнусно.
Гнусно , гнусно , ама се е*ете на 14 , нали ? :?
Кажи ми колко точно си тъп? Човека ти казва, че би било доста кофти да видиш вашите да правят секс. Не ти е казал, че му е гнусен самия акт. Ай сиктир от тука :-x
cookie_master
06-23-2009, 18:58
не съм,но съм ги виждала да се целуват и гледката не беше много приятна... 8-)
виждала съм снимки на наще
ще се изповръщам
kinkygirl
06-26-2009, 20:15
не съм но съм ги чувала цяла вечер не спах само хлопа-тропа е как да се спи кажете ми?! :D:D:D
Преди да направят етажа ни,с брат ми спахме на техния и веднъж се връщаме от дискотека заедно с брат ми и влизаме и чухме някакви странни звуци от спалнята им и брат ми беше много пиян и ми вика - ся ще ида да проверя кво правят а аз му викам - не не недей ама той .. :D И влиза и вика - О тате жребецооо :razz: :razz: :razz: а тате :shock: и аз го дръпнах във мойта стая и на сутринта тате - Друг път не правете така,не е културно а брат ми - вие пък казвайте като ще се ебете .. :razz: :razz: брат ми си е такъв 8-)
ZaGadKkAa
07-01-2009, 15:04
Не съм ги чувала,нито виждала..!Но,като бях на 7 годинки видях еидн презерватиш и питах мам -КАКВО Е ТОВА?! ,а тя ми отговори - ДА НЕ СЕ ПУКАТ ГУМИТЕ НА КОЛАТА..и аз и повярвах,но преди 3-4 години видях цял плик с презервативи и редовно си има в нас :D
YakUZa777
07-01-2009, 16:48
Да, но излязох веднага и те са хора. Лично аз не виждам нищо нередно.
Converse333
07-01-2009, 20:22
Не съм ги виждала,но съм ги чувала.
А като бях по-малка докато разглеждах какво има в гардероба им :-D намерих една кутийка с презервативи.И майка ми влезе и аз да се чудя какво да кажа:-Ааа мамооо тати е взел от тези яките бонбонки Sportex :D .Майка ми само ме изгледа странно и каза:Остави ги където си бяха. :-D
Да, но излязох веднага и те са хора. Лично аз не виждам нищо нередно.
Еми дам.Виждала съм ги и аз преди няколко години ама и аз веднага излязох.Иначе си ги чувам често. :D
JustYourDr3am
07-05-2009, 19:33
само съм ги чувал преди няколко месеца :D :D
DollLyyY
07-06-2009, 23:52
Не , опазил ме Господ :)
northernice
07-07-2009, 10:03
Последно преди 3 дни влизам в спалнята им към 23:30 да ги питам дали са ми виждали зарядното за телефона. Не бяха започнали, ама мама се стресна и в същия момент гледам до на татко възглавницата кутиика DUREX :D
dimeto007
07-07-2009, 17:49
Мнее :-P
Да,редовно правим сексоргии с тях
Да :D като малък :D :booooomb: 8-)
xcomplicatedx
07-09-2009, 18:03
.........
да беше много неудобно :D
LqlQLqQxD
07-24-2009, 03:00
Не, и се надявам никога да не се случи! :?
За жалост да.Един път без да искам.
Да,но бях 4 годишен някаде :D
xHARDCANDYx
07-29-2009, 10:19
Извратеняци :D
dimitar123
07-30-2009, 19:32
ми виждала съм ги и то мн пъти #-o
и аз така :razz: :oops:
muhkata3
07-31-2009, 21:39
Ми малко е неудобно и кво от това? Нали и ние правим секс, не виждам нищо нередно. 8)
И аз така, но скоро не съм. Като бях по-малка се случваше 1 път месечно да ги чуя.
+1 :grin: :grin:
Ами баща си не познавам,но живеем около 4 години с приятеля на мама .. И 1вата година някъде (бях на 12) чух няк'ви шумове от стаята им и влизам и кво да видя .. 8-) Абе беше си гадничко,после не можех да ги гледам .. Все пак съм момиче и не съм свикнала да живеем с мъж .. Но ако тва се повтори не вярвам,че ще ми направи впечатление пак .. Все пак всеки си има нужди .. А се е случвало и обратното - майка ми да ме хване да се натискам с гаджето :D Ох .. беше ужасноо .. Той беше у нас и понеже живеем в къща и тя слизаше от 2рия етаж и сигурно вратата е била открехната .. Таа по-лошото беше ,че после ме извика и ми каза да не съм правела глупости .. Нищо ,че нямах намерение да правя секс ,не съм готова :D
Scr3amerka
08-13-2009, 18:05
Преди да направят етажа ни,с брат ми спахме на техния и веднъж се връщаме от дискотека заедно с брат ми и влизаме и чухме някакви странни звуци от спалнята им и брат ми беше много пиян и ми вика - ся ще ида да проверя кво правят а аз му викам - не не недей ама той .. :D И влиза и вика - О тате жребецооо :razz: :razz: :razz: а тате :shock: и аз го дръпнах във мойта стая и на сутринта тате - Друг път не правете така,не е културно а брат ми - вие пък казвайте като ще се ебете .. :razz: :razz: брат ми си е такъв 8-)
:D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:
dan40123
08-13-2009, 18:15
не съм ги виждал ама съм търгувал с техните презервативи бях ги намерил преди 2-3 години и ги продадох не сички де...
NeverTheSame
08-13-2009, 18:30
За щастие - НЕ! :?
loveUpeps4o
08-13-2009, 19:56
Малии аз пък вчера вечерта към 12 слизам долу до тоалетна и минавам през стаята на наще и ги чух :D .В първия момент си викам "тоя тате братче ли ми прави, сестриче ли ? :razz: " и днес като ги видях и 2мата и се залях от смях. Мисля да се избазикам с тате и да го питам кво е правил, ама не знам той как ше реагира и може да ми направи бомбата на Батиста :D
ми не сам ги виждал .. ама сам ги чувал преди да сменим вратите в нас .. беше чудо :shock: :shock: :shock:
graceless
08-14-2009, 22:01
аз пък един път си пиша домашното,беше петък преди 4-5 месеца и пиша,за да не уча събота и то към 11 часа и по едно време чувам от някоя стая стенене и яко охкане направо като от групов секс и по едно време влизам у стаята на сестрата и гледам.....ъъъъъъъъъ такова нашта извратенячка паднала от леглото и некво седи и продължава да охх-ка и направо се спуках от смях :razz: 8-)
НЕ и слава богу,
не ми се сънуват кошмари!! :shock:
TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 12:42
Нееее и слава бого иначе би станало много неловко :-D
BaBsYyY_SeXyYy
08-30-2009, 13:00
Не съм и се радвам :lol:
И аз така ...
stefeto0o
09-04-2009, 19:45
аз да :oops: бях в 1ви клас ... и разказах на всички ... на приятели , роднини :D ужасно беше ... а и до днес си ги чувам ... защото заспивам много късно ... добре че спрях да обръщам внимание :-D
Аз съм ги виждал :D Бях много малак,но още помня.Олеле ужас не искам пак да виждам :? :D
Не съм ги виждал, но ако ги видя ще ги заснема с камерата и ще ги пусна в Youtube.
И btw, кво всичките толкова се гнусите, като тва си е нещо нормално... Все пак и вие сте заплодени по тоя начин, така че...
Beautyful
09-05-2009, 15:29
Чувала съм...нямам добре спомени 8-)
еми те наще се заключват и после отключват и отварят вратата,ама се опитват да не бъдат мн шумни че стаята ми е до тяхната :lol: :lol:
наще само затварят вратата,щото не се заключва.. :D и гледат да легна бая време преди тях,за да съм заспала,когато те почнат :D
Dimana99
09-05-2009, 15:58
не
ivanstef
09-05-2009, 16:24
да
evalongoria
09-05-2009, 18:56
да
разкажиии :D
unf0rgIvabLe
09-05-2009, 19:25
.. не искам да си спомням 8-) даже бяхме в една стая и те си мислеха,че спя ама ... беше кофти ,поне за мене де .. :?
DarinCetYy
09-05-2009, 19:30
неее :D
LoveRetroMusic
09-06-2009, 07:38
Не съм ги виждал, но ако ги видя ще ги заснема с камерата и ще ги пусна в Youtube.
:razz:
Та, аз не съм. 8-)
maybeline
09-13-2009, 10:48
не съм и се радвам за това! :D
не съм
пък и те май вече не са ебът :-D
ама кой знае кат са замисля в кутийката с презервативи има се по малко
ама то мой брат ми да си зема
деазнам не съм и неща :D
courtney
09-13-2009, 15:57
Хахахах, не съм, ама веднъж ги чух. :lol: Нещо много исках да ми разрешат и тичам до стаята, стоя като гръмната около 30 секунди и беж в мойта стая обратно. :lol: Беше отдавна, преди поне 3 години, може и 4, оттогава слава богу не ми се е случвало.
leko_otkachena
09-13-2009, 16:16
за щастие не съм ги виждала,но ги чувам като ходят да се къпят в 4 сутринта :lol: то е близко до акъла какво са правили
за щастие не съм ги виждала,но ги чувам като ходят да се къпят в 4 сутринта :lol: то е близко до акъла какво са правили
И аз така :-D
sunity06
09-13-2009, 17:39
ДА НЕ ДАВА ГОСПОД!!! [-X Добре, че не работят в Сф, та ги виждам 1 седмично за по няколко часа и не ме се налага вечер да ги чувам :shock: щях да се изселя сиг...
хаххаа радвам се че не.сигурно проверяват дали сме заспали и тогава действат.(със сестра ми спим като заклани) :D
не , но един път ме изгониха за да правят секс :?
Avangard
09-14-2009, 14:08
Ох не ....и по-добре :D
Нашите се разведени. Иначе пази боже! :shock:
kidwestern
09-19-2009, 17:22
ама те .. те.. правят секс :shock: :shock: :shock: ?!
alwaysnforever
09-19-2009, 17:32
НЕ :shock: :lol:
swidinka93
09-20-2009, 08:42
не
На мене пък ми е чудно дали имат време :lol:
HanopkaH
09-20-2009, 10:02
Не :D
Animalistic
09-20-2009, 16:30
Да и?
lolichkazdro4oholichka
09-21-2009, 11:30
даа ... и не самоо веднъж... те са си хора ... :D ама са... некфоо неловко е
DeteNaDiavola
09-21-2009, 11:38
да съм ги виждала не, ама съм ги чувала (спалнята е до моята стая).. :lol:
Sladurchoo
09-21-2009, 12:23
не :lol:
;-) ;-) ;-)
а по темата... нашите съм ги чувала само... а баба ми и дядо ми съм ги виждала обаче те не разбраха :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz:
Neopitom3na
01-26-2010, 11:13
не :shock:
vesinka899
01-27-2010, 08:13
и аз
vesinka899
01-27-2010, 08:14
;-) ;-) ;-)
а по темата... нашите съм ги чувала само... а баба ми и дядо ми съм ги виждала обаче те не разбраха :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz:
баба ти и дядо ти правят секс :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :shock: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Converse333
01-27-2010, 12:03
Да, и аз съм виждала моите баба и дядо като правят секс. Потресаваща картинка! :D После се чудят защо ги е хванала дисковата... :? 8-)
Ne!Ne mi i trqa .... nqa im svetq ...
Точно тъй :mrgreen: и АЗ :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Не съм ги виждала, но съм ги чувала. и аз :D
danibebi
01-31-2010, 20:02
Не 8-)
billytalent
01-31-2010, 20:03
Като по-малка да :D
+1
pussucetka
04-04-2010, 18:18
Не, но от време на време чувам как затварят вратата и после ходят до тоалетнааа :D . .
BluesCat
04-04-2010, 18:19
Не. :D
nEwiDimkaTa
04-04-2010, 18:45
не сам ги виждала .. н0 стаиите ни са саседни и п0 някои пътт д0ста чест0 де :-D се чува ... :? н0 аз не им обръщам внимание :smt104
sian4eto
04-04-2010, 18:53
НЕ НЕ НЕ НЕ :D :D
YouDontKnowMe
04-04-2010, 19:22
Родителите ми не правят секс :D От както съм се родила :D Спят в различни стаи, мама спи при мен. Просто нямат такива отношения.
Unendlich
04-04-2010, 19:59
YouDontKnowMe, т'ва не е гаранция :D
Аз моите не съм ги виждала, нито чувала. Добре се прикриват. :D Но един съученик беше хванал миналото лято тяхните и беше в шок доста време :D
Без да исках подучух разговор на майка ми с нейна приятелка и разбрах че го правят. Изобщо не ми пука, не ги чувам и не ги виждам. Да си живеят животеца :)
Да, и аз съм виждала моите баба и дядо като правят секс. Потресаваща картинка! :D После се чудят защо ги е хванала дисковата... :? 8-)
:D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
danibebi
04-05-2010, 11:50
Родителите ми не правят секс :D От както съм се родила :D Спят в различни стаи, мама спи при мен. Просто нямат такива отношения.
това не е гаранция,че не правят :lol: :lol: не е задължително винаги да го правят вечерта :D
да .. ии веднага се измъкнах от там ..
YouDontKnowMe
04-05-2010, 13:59
това не е гаранция,че не правят :lol: :lol: не е задължително винаги да го правят вечерта :D
Нямат съвместен интимен живот :D Иначе и аз преди се съмнявах , ама .. :(
Не.. дано не ги и видя :D
sisinkata2209
04-05-2010, 20:40
ne ama sig 6e mi e adski neudobno ako gi vidq ... :D
НЕ! Неща и да си го помислям, камо ли ък да го видя :D
skullseeker
04-13-2010, 16:42
веднъж стаам презно6та да хапна не6то мн ми се яде6е и си викам "кфо е туй станалото там ве" светнах лампата и дане каам кфо видях явно несъм 4ул ни6то 6от са спряли като са 4ули 4е идвам към тях :Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д изгасих след 1 секунда отидох и си легнах така и така не ядох дано неми се слу4и отново :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
tamarichka
04-13-2010, 18:20
НЕ ! и по добре , защото щях да повърна честно казано . . 8-)
prinncess
04-13-2010, 21:16
Не
Милиони пъти... Вече не ми прави впечатление. :(
raliichkaa
04-14-2010, 04:31
ми не :)
dPa3HuTeJl
04-14-2010, 13:09
Ъъъъъ.. неее !!! :D Само един път като бях на 8 някъде ги чух но не съм ги виждал и никога не искам да ги виждам !! :booooomb:
gabiince
04-15-2010, 18:58
M da vijdala sum gi edin,dva puti :D no vsqka vecher chuvam legloto kak skurca .. :-D :D
cherrygloss
04-15-2010, 19:33
`` Никога... :?
xXlloveXx
04-19-2010, 15:11
+1 :?
xXlloveXx
04-19-2010, 15:12
+1 :?
SmilezZz
04-19-2010, 15:33
`` Никога... :? Никога не казвай никога..
Иначе само съм ги чувала,не съм ги виждала..
Но пък какво..Нали и те са си хора..Не виждам къде е проблема..Освен,че ще стане доста неловко
sweet59kiss
04-20-2010, 13:14
еми два пъти ми се е случвало ама те никога не разбират (вършат си техните си работи...) :shock: :shock: хммм не е особено приятно чесно казано.. лол е_o
vanesa0pld
04-20-2010, 19:58
Ами бях малка и те бяха слезли в сутерена и аз виждам чехлите им отпред и нали съм малка и направо влизам.Обаче вратат заключена..аазапочнах''мамо ооооо,мамоооооооо''.И те''чакай,сега ще отворим''.И отварят и викат''Чакай ние тука пренасяме един много тежък електрожен'' :D :D :D ..само ми е интересно защо като пренасят тоя електрожен е нужно да слагат пердетата :D
Ами бях малка и те бяха слезли в сутерена и аз виждам чехлите им отпред и нали съм малка и направо влизам.Обаче вратат заключена..аазапочнах''мамо ооооо,мамоооооооо''.И те''чакай,сега ще отворим''.И отварят и викат''Чакай ние тука пренасяме един много тежък електрожен'' :D :D :D ..само ми е интересно защо като пренасят тоя електрожен е нужно да слагат пердетата :D
точно електрожен ли ?! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vanesa0pld
04-21-2010, 18:07
еми :razz: ......за това са се досетили първо..не,всъщност в стаята наистина имаше електрожен/нз какво правеше там/ и те се правят че го мъкнат :D
Everytime
04-21-2010, 18:13
не не съм и не искам.
те безтуй вече няя и да го напраят,защото 2-ма им стигаме 8-)
а ако ги видя най-много да се изсмея и да затворя вратата излизайки : )
когато бях на 3,4 години когато спах при тях в мойто легалце гледах как баща ми натиска майка ми и той ми вика "Кво гледаш бе я се обръщай" пхпха беше голям :D и гнусотия .. незнам как някои момчета си фантазират как правят секс с майките си .. това е най гнусното нещо на света. .... а когато бях в чужбина нали преди 1 година апартамента е с 2 стаи и аз съм в едната на компа и майка ми вика "Ако ти се пикай отивай се изпикавай ако не стой тука и не влизай" тя си мислише, че няма да се усетя и другото което е че се чуваше :shock: това беше най ужасният ми период :(
DarknessAngel
04-21-2010, 22:00
Nope. 8-)
еми :razz: ......за това са се досетили първо..не,всъщност в стаята наистина имаше електрожен/нз какво правеше там/ и те се правят че го мъкнат :D
олелееее :razz: :razz: :razz: :razz:
roshlichka
04-23-2010, 11:42
еви не съм ги чувала ама често на сутринта виждам опаковки от презервативи в коша за боклук в тоалетната.. апък като бях малка бях намерила презервативи но в опаковки и питах кво е тва а баща ми викаа : аа дъвки.. ама мноооого лютиви :D и аз глупачето кат неразбирам
Не и дано да не ги видя :o
petinkataaa
05-18-2010, 19:36
разделени са от 10г.....не :)
Dessynka
05-19-2010, 12:47
И аз не съм. :)
Svalkata
05-19-2010, 16:42
не. И недай боже 8-)
alex4et0y
05-19-2010, 16:55
Не живеят заедно. И нямам този "късмет"... :lol:
vilityyy96
05-19-2010, 17:02
Амии един път ги видях ама бях малка и много много не чатках ама после ... (shock) само се сещам че беше сутринта и майка ми като ме усети се претърколи и падна от леглото :-D аааа ужас надигна ми се обяда...
December
05-20-2010, 16:47
Не,но майка ми веднъж ми разказва как карала баща ми да го направят на обществено място/като тоалетна и т.н./ тва си беше ужасяващо :shock:
cryforyou
05-20-2010, 16:51
НЕ ! Слава Богу :shock:
Xriiskaa
06-03-2010, 22:28
да :lol:
чувала съм ги когато бях на 5.. и си мислех, че я измъчваа :lol: :lol: :lol:
cvetinka95
06-04-2010, 19:15
Пази боже.. :shock:
glorka94
06-05-2010, 17:17
Не :smt059
tanch3t093
06-05-2010, 18:32
Даа виждала съм ги и то няколко пъти вече .. Тия хора не могат ли да си заключват вратата?.. Е, аз съм си виновна, че влизам без да чукам 8-)
tany1610
06-06-2010, 18:45
Да, но си е страшничко. Влязох видях ги и културно си излязох :D :D
Cveti097
06-06-2010, 18:59
Да!! :lol: :lol: Братата на банята и тяхната спалня са една до друга и през ноща обърках вратите и влязох видях ги и моментално излязох !!! Ама те незнаят ли, че може и да се заключа една врата ама донякъде и аз съм си виновна, че влизам така тихичко!! :lol: :lol: Когато се сетя направи ми се реве . :lol: :lol:
sunshine1
06-07-2010, 08:32
охх не и не искам...
Neopitom3na
06-07-2010, 09:22
охх не и не искам...+1
billyana
06-07-2010, 15:35
Родителите ми - не . Ама скоро гледах брат ми. Направо замръзнах и съм гледала така доста време...Пълна програма..Бяхме на хижа и те си мислиха че съм заспала , понеже си бях легнала преди доста време...После ми беше доста гадно.
Казх му , а той ми отговори " Можела си просто да се обърнеш на другата страна , ако не си искала да гледаш" И ми се извини...
аз да и от тогава имам сестра съвсем сериозно :-x :-x
da daje ponqkoga se vklu4vam
Изрод ... :lol: :lol: 8-) :D :D
BiGBaDWolF
06-19-2010, 22:12
Не.. Ама те са разведени от 8 години за това не се плашим :D :D
mlakniwe
06-20-2010, 07:10
Чувал съм ги :-o щото спя в съседната стая-веднъж и съседите се присъединиха :shock:
виждали - не , чували - да
:D :D :D
Vasoto129
06-24-2010, 09:47
нее и никога не искам :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz:
амммм не съм ги виждала заклучват се ама съм ги чувала многооо пъти и просто слагам възглавницата в/у главата ми или си пускам музика от тела ... Ама съм виждала леля ми и свако ми (в русе се казва свако на чичо) беше хипер гадно защото аз седях 2мин. на вратата и не знаех какво да правя затворих и се разревах (бях на 10) охх лоша случка лоша :D :D :D :D
sToyAncHo
06-24-2010, 13:28
Да :-D не бях почнал даскало още май на 5 бях.Та отивам аз в спалнята,обаче на тати и мама им се праило секс и ме изгониха в детската и викат след половин час ще те извикаме и аз кфо ся ок и отвиам и си пускам детското и след 15 мин отивам в спалнята докато се таковат и викам "минаха ли 15 минути" и те викат не (ама тати я беше подкарал на задна и замръзнаха на място) и аз викам добре и излезнах :-D :D пък тука преди няколко месеца видях тати след полов акт :-D
PsychoBitchFromHell
07-06-2010, 16:05
Не :lol:
anitapz93
07-07-2010, 15:17
Не и не искам! :(
christina1997
07-14-2010, 17:57
НЕ ЗА ЩАСТИЕ!!! :grin:
amnessia
08-08-2010, 20:37