View Full Version : Орален секс първия път?
Въпросът ми е дали може това да я смути, при положение , че не е много опитна в секса и това ще ни първия път заедно. Дали ще се почувства неловко по някакъв начин, ако поискам да и доставя удоволствие по този начин?
Mastodont
01-13-2007, 11:13
Тц :-D Скъсай я ! :-D
azzzzzzzzz
01-13-2007, 11:25
#-o =; lelee!!! ne govorete gluposti...kak taka za parvi pat 6te ste zaedno i ti 6te q kara6 da ti pravi oralna lubov-za neino udovolstvie ili za tvoe ?!? :evil: tq ako haresva tozi na4in sama 6te pojelae i 6te go napravi,no ne q podtikvai ti !!! [-( a i za parvi pat da ste zaedno i da tragne da ti pravi svirka...nzzz! ne e normalni4ko malko...
aee USPEH,no ne pravi tazi gre6ka,neka tq sama povede tazi 4ast ot horoto... ](*,)
Пич не си ме разбрал, аз на нея :)
a~n~i~t~y
01-13-2007, 11:54
ne mi se vqrva ako pone malko znae za seksa zna4i trqbva da znae 4e tfa e ne6to normalno smisal nqma losho...,no vse pak razli4ni hora razli4ni harakteri.... 4e 6te e pritesnena tova 100% spored men,no samo do tuk(pone spored men de)
Sasha2k8
01-13-2007, 11:55
aaa taka stava ;)
Въпросът ми е дали може това да я смути, при положение , че не е много опитна в секса и това ще ни първия път заедно. Дали ще се почувства неловко по някакъв начин, ако поискам да и доставя удоволствие по този начин?
Ще бъде очарована. Наистина ще го оцени. Така, че давай смело. И успех. ;)
Sasha2k8
01-13-2007, 12:20
ee sus sigurnost 6te go oceni ;)
xa az i dosega ne mu davam na moq priqtel..nz za6to ama ne6to mn se pritesnqvam :oops:
eternity
01-13-2007, 12:21
az bih go ocenila,taka 4e nqma da ima problem spored mene
xa az i dosega ne mu davam na moq priqtel..nz za6to ama ne6to mn se pritesnqvam :oops:
Няма от какво да се притесняваш. Освен това после той ще е горд от себе си, че ти е доставил удоволствие. Просто се отпускаш и не го мислиш толкова. :smt008
Sasha2k8
01-13-2007, 12:24
Няма от какво да се притесняваш. Освен това после той ще е горд от себе си, че ти е доставил удоволствие. Просто се отпускаш и не го мислиш толкова. :smt008
:) mersi za suveta :wink:
mmrammstein
01-13-2007, 12:39
Според мен много ще се зарадва. Все пак не е зле да я попиташ предварително, може да се стеснява малко.
Опитай. Тръгни нежно надолу, с целувки по цялото й тяло. Преди това я предупреди ако нещо я притеснява, да не се колебае да ти каже. Като стигнеш да по-интимните части от тялото й, тя ще предположи какво си си наумил и ако не й е комфортно, ще те спре.
Приятно прекарване! :wink:
kAdrOkoSkA
01-13-2007, 12:54
Мнеее :wink: Как ще се почувства неловко :-) Ще и хареса със сигурност \:D/
BloodSoul
01-13-2007, 13:28
Въпросът ми е дали може това да я смути, при положение , че не е много опитна в секса и това ще ни първия път заедно. Дали ще се почувства неловко по някакъв начин, ако поискам да и доставя удоволствие по този начин? Ти да и доставиш удоволстие - да, но тя, ако не иска на теб, недей я насилва първият път, в последствие сама ще поиска. ;)
malka_sladuranka
01-13-2007, 14:37
според мен може да я притесни малко :-k
Ако не иска ще ти го покаже явно, иначе им харесва ;0
hahahahahah toq forum e pulen tashak, haha ebati pokolenieto raste, dadoha mi link da se posmeq, e tova ako e budeshteto na taq durjava napravo ne mi se misli, vseki razbira ot svirki , mineti , chikii, ebati sexualnata revoliuciq, shte staneme kato v rimskata imperiq , smeeeh
не няма да се смути давай смело :wink: :D
Не, предполагам, че няма....няма да откаже удоволствие.
sha_se_lubim
01-13-2007, 19:25
pi4 povervai mi nema da otkaje stiga da znae kvo iska :) :-({|= :-({|=