- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Орален секс първия път?
Въпросът ми е дали може това да я смути, при положение , че не е много опитна в секса и това ще ни първия път заедно. Дали ще се почувства неловко по някакъв начин, ако поискам да и доставя удоволствие по този начин?
![]()
lelee!!! ne govorete gluposti...kak taka za parvi pat 6te ste zaedno i ti 6te q kara6 da ti pravi oralna lubov-za neino udovolstvie ili za tvoe ?!?
tq ako haresva tozi na4in sama 6te pojelae i 6te go napravi,no ne q podtikvai ti !!!
a i za parvi pat da ste zaedno i da tragne da ti pravi svirka...nzzz! ne e normalni4ko malko...
aee USPEH,no ne pravi tazi gre6ka,neka tq sama povede tazi 4ast ot horoto...![]()
Пич не си ме разбрал, аз на нея![]()
ne mi se vqrva ako pone malko znae za seksa zna4i trqbva da znae 4e tfa e ne6to normalno smisal nqma losho...,no vse pak razli4ni hora razli4ni harakteri.... 4e 6te e pritesnena tova 100% spored men,no samo do tuk(pone spored men de)
Първоначално написано от Анонимко
Ще бъде очарована. Наистина ще го оцени. Така, че давай смело. И успех.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
Няма от какво да се притесняваш. Освен това после той ще е горд от себе си, че ти е доставил удоволствие. Просто се отпускаш и не го мислиш толкова.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Според мен много ще се зарадва. Все пак не е зле да я попиташ предварително, може да се стеснява малко.
Първоначално написано от dark_angel3
Опитай. Тръгни нежно надолу, с целувки по цялото й тяло. Преди това я предупреди ако нещо я притеснява, да не се колебае да ти каже. Като стигнеш да по-интимните части от тялото й, тя ще предположи какво си си наумил и ако не й е комфортно, ще те спре.
Приятно прекарване!![]()
МнеееКак ще се почувства неловко
Ще и хареса със сигурност \
/
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ти да и доставиш удоволстие - да, но тя, ако не иска на теб, недей я насилва първият път, в последствие сама ще поиска.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ако не иска ще ти го покаже явно, иначе им харесва ;0
hahahahahah toq forum e pulen tashak, haha ebati pokolenieto raste, dadoha mi link da se posmeq, e tova ako e budeshteto na taq durjava napravo ne mi se misli, vseki razbira ot svirki , mineti , chikii, ebati sexualnata revoliuciq, shte staneme kato v rimskata imperiq , smeeeh
не няма да се смути давай смело![]()
![]()
Не, предполагам, че няма....няма да откаже удоволствие.
pi4 povervai mi nema da otkaje stiga da znae kvo iska![]()
![]()
![]()
-===DeSk@T@!!!===-