View Full Version : Obezkosmqvane
ako kosmite po krakata se maxat s ma6inka za kosata (takava za postrigvane) 6e stanat li po gasti gadni i tvardi?
Stefityyy
01-14-2007, 10:59
ами да, защото все едно ги бръснеш :)
а защо не ги махнеш с епилатор
a q mi kagete kak moga nai lesno i barzo/bezbolezneno v doma6ni usloviq sam da si maxna kosmite ot krakata?
NoseBleeD
01-14-2007, 12:21
тва със сгъстяването са глупости,просто избиват по бързо.а най-бързо и безболезнено и със далготраен ефект няма :lol: :lol:
с кола маска е бързо,но аз съм за епилатора..не става кой знае колко по-бавно и не се клепаш но си боли малко
linkin_park_fenka
01-14-2007, 12:23
a q mi kagete kak moga nai lesno i barzo/bezbolezneno v doma6ni usloviq sam da si maxna kosmite ot krakata?Можеш да ги махнеш със самобръсначка,но не е трайно.Трябва да се нръснеш през ден :wink:
Lorraine
01-14-2007, 12:41
за краката-епилатор или кола маска..иначе ще стане ужас [-X !
a kolata maska ot aptekite moga li da q namera? ne6to nali ima6e razli4ni vidove?koi mi prepora4vate i kak se procedira s nego?
a kolata maska ot aptekite moga li da q namera? ne6to nali ima6e razli4ni vidove?koi mi prepora4vate i kak se procedira s nego?
Ами кола маската се продава в аптеките,аз лично нямам предпочитания към някоя определена марка,просто питаш и те ще ти кажат кое е най-доброто,тва им е работата.
Nerqzan^nokut
01-14-2007, 19:38
дет викат другите пак ще стане ама тряя през 2-3 дена да ги бръснеш тей че епилатор или кола маска не ви знам аз ваще методи :-D
Lorraine
01-16-2007, 07:00
a kolata maska ot aptekite moga li da q namera? ne6to nali ima6e razli4ni vidove?koi mi prepora4vate i kak se procedira s nego?в аптеките се продава и дори най-обикновената ще ти свърши работа :wink:
Здравейте ! мисля да си купя нов епилатор ,защото миналия ми само къса космите и след една седмица трябва пак да се епилирам ( той е на Браун ).Според вас Philips Satinelle Massage 6461 качествено ли епилира ?
Lorraine
03-03-2007, 09:34
Ем аз мисля че на Браун са най-хубави..епилатор на Филипс не съм имала,но може пък и те да са добри :) ..А и е нормално с епилатор на 1 седмица да излизат косъмчетата..аз само с кола маска съм гладка 2 седмици(за ръцете става въпрос де,но то е почти същото :-D )