View Full Version : Секс или романтична вечер?
Без отговори от рода-първо едното,после другото.Кое бихте предпочели?
kudravoto
01-14-2007, 16:32
sex
alkobalko
01-14-2007, 16:33
Tъй като от липса на секс не страдам ще заложа на романтичната вечеря.
sha_te_skasam
01-14-2007, 16:53
sa6toto,a i romanti4nata ve4erq 6te e ne6to,koeto 6te ti nosi po hubavi i nezabravimi migove na fona na lumibiq 4ovek,prosto 6te bade edna prikazka...nejni laski,mili usmiv4ici...ve4eee se razme4tah \:D/ :smt005
IlLuSi0nS`
01-14-2007, 17:27
sex
романтична вечер, въпреки че една вечер може да е романтична и със секс това не променя нещата. аз съм имала романтична вечер със секс вечеря на свещи гушкане сичко както си тряаа :)
hahavteen
01-14-2007, 18:20
:wink:
hamilcar
01-14-2007, 18:36
Секс
real-girl
01-14-2007, 18:38
А ne moje li i dvete? Ednoto prehod k1m drugoto? :D Opa sega zabelqzah iziskvaneto..mi togaz romanti4nata ve4er..ne sme tolko zagoreli :---) :lol: :D
eternity
01-14-2007, 18:41
Romantika,romantika :smt050 :smt060
sh3_1s_7h3_0n3
01-14-2007, 19:30
е да да след романтичната вечеря...той като ти е извадил вече душичката с памук...как няма да правите и секс... или поне да се гушкате в леглото... :) не върви някак си.... съжалявам, че ще пренебрегна изискването, но предпочитам двете последователно: романтична вечеря -=> секс :oops: ::: :lol:
секс :oops: абе може и една вечерия да сготви :wink: :lol:
shadow4e
01-14-2007, 19:42
романтична вечеря, но само ако наистина се постарал и е направил всичко толкова добре, че да го помня винаги :) А ако е само отбиване на номера :arrow: секс.
Но й аз съм на мнение, че няма как романтичната вечеря да не свърши в леглото/ на масата :-D /.
Няма как, едното е в следствие на другото - ако си направил романтична вечеря, ще имаш и добър секс, ако си направил страхотна романтична вечеря, ще имаш и страхотен романтичен секс. Но едното не върви без другото...
slan4evo_momi4e
01-15-2007, 07:12
Ами....зависи от настроението ми....понякога искам просто секс....примерно ако не сме го правили дълго време с приятеля ми...А романтичната вечер не бих я отказала...определено ми се случва по-рядко от секса, но и от нея не се оплаквам....Абе аз съм щастливка, щото си намерих мъж, който е готов на всичко за мен и не ме оставя да скучая :))))
Напоследък искам романтична вечер.
f1s714e70
01-15-2007, 12:23
estestveno 4e RoMaNti4Na Ve4ErQ :D
krem4et0
01-15-2007, 15:46
Секс цяла нощ. Романтичните вечери ще си ги направим винаги,но секс цяла нощ не може винаги!
По принцип след романтична вечер е логично да последва секс. Иначе какъв е смисълът на романтиката?
романтична вечеря-падам си по романтиката
gangbang
01-15-2007, 16:08
Романтика преди всичко :)
krem4et0
01-15-2007, 17:37
По принцип след романтична вечер е логично да последва секс. Иначе какъв е смисълът на романтиката?
Смисълът на романтиката е да сте заедно,да покажете чувствата си,да разберете,че за вас е щастие да сте просто един до друг без дори да се докосвате. романтиката и сексът нямат много общо. романтиката е по-скоро платонична.
Секс цяла нощ. Романтичните вечери ще си ги направим винаги,но секс цяла нощ не може винаги!
При някои хора е точно обратното май, а?
Абе романтиката хубаво, ама като се събудиш след романтичната вечер със зверската ерекция и си мислиш "Къде сбърках?" не е много готино, така че предпочитам варианта: "Събуждам се и до мене голо дупе и празна двулитровка бира" :)
krem4et0
01-15-2007, 17:53
При някои хора е точно обратното май, а?
романтична вечер не е само да хапнем заедно на светлината на свещи. Романтично е да се разходим хванати за ръка,да се прегръщаме,да се люлеем на някоя люлка,да гледаме звездите и да разпознаваме съзвездията,да шляпаме боси в дъжда....................................ох ,заклета романтичка съм,но сега точно ми се прави секс цялата нощ.
Sasha2k8
01-15-2007, 18:06
romanti4na ve4er :smt008
Lorraine
01-16-2007, 09:47
романтична вечер :)
Infatuated Inside
01-16-2007, 17:24
Не съм съгласна с Кремчето, че сексът и романтиката нямат много общо и че тя е по-скоро платонична. Романтика не са само свещите, виното, розите, балоните; романтика е всичко, което усещаме като романтика. А хората са различни и следователно, имат различни усещания. Романтика може да има в един нежен, бавен, чувствен секс, докосване, целувка. Аз по начало не вярвам съвсем в платоничната любов, защото мисля, че една истинска такава, търси своя израз във всичко. Включително и физическото. А физическо не означава само секс - означава всеки един допир до тялото на другия. В крайна сметка така сме създадени - имаме освен души, и тела; и аз не виждам защо да не може романтиката да обединява двете неща и така да бъде още по-голяма. Не знам защо сексът винаги е изкарван нещо грубо, единствено телесно, нямащо общо с възвишените чувства, които изглеждат по-възвишени единствено когато хората седят един срещу друг на маса, отрупана със свещи и някаква специална храна.
Както и да е, отплеснах се.
Та, по темата.
Ако въпросът е да избирам между романтична вечер и обикновен секс - вечерта. В крайна сметка, на сутринта бих се чувствала много по-удовлетворена емоционално, пък дори и ако само съм лежала до момчето ми и съм слушала сърцето му.
Ако говорим за романтична вечер и романтичен секс - секс. (:
malka_sladuranka
01-16-2007, 17:45
дам, обаче е първо едното после другото :-D
дам, обаче е първо едното после другото :-D
и аз това викам ;)
zaiobaio
01-16-2007, 22:05
и двете много ясно :-D
Ами отговорът, разбира се, е много прост:
Кое от двете за последно или най-скоро е било направено?
Избираш другото.