View Full Version : Защо всички завиждат ... !?
Viktoriq_
01-14-2007, 20:48
здравейте ...
Като за начало да ви обясня положението ! От няколко месеца ходя с едно момче ! връзката ни никак не е лесна ... той е от друг град а и си имаме доста проблеми ... а най гадното е , че повечето ми приятелки ми завиждат за това , че съм с него ... Кажете ми как мога да продължа да ги гледам в очите и да излизам с тях , като знам , че те се чудят как да ме скарат с моето мило ! А ние си се справяме ... даже за 3 месеца не сме се карали нито веднъж ... и все пак ми е адски гадно за дето не мога да имам и двете и приятели и гадже ! Не мога да ги зарежа като приятели , но и не издаржам да се мачат всяка сделунда да направят поредната интрига !
Според вас какво да направя !?
Благодаря !
tanchety
01-14-2007, 20:56
hmmm..... :-k mili4ka tova e ne6to normalno... moje bi ot edna strana 8-[ mom4eto qvno mn si go biva...no ako smqta6 4e tova sa istinskite ti priqteli .... zna4i opredeleno barka6 nqkude...ako bqha takiva edna li 6tqha da iskat da te skarat s nego :-s dori i da be6e brat pit :smt045
JoeBanana
01-14-2007, 20:58
и викаш сте над 10 годишни ?
linkin_park_fenka
01-14-2007, 20:59
здравейте ...
Като за начало да ви обясня положението ! От няколко месеца ходя с едно момче ! връзката ни никак не е лесна ... той е от друг град а и си имаме доста проблеми ... а най гадното е , че повечето ми приятелки ми завиждат за това , че съм с него ... Кажете ми как мога да продължа да ги гледам в очите и да излизам с тях , като знам , че те се чудят как да ме скарат с моето мило ! А ние си се справяме ... даже за 3 месеца не сме се карали нито веднъж ... и все пак ми е адски гадно за дето не мога да имам и двете и приятели и гадже ! Не мога да ги зарежа като приятели , но и не издаржам да се мачат всяка сделунда да направят поредната интрига !
Според вас какво да направя !?
Благодаря !И моя приятел е от друг град и можем да се виждаме само през ваканцийте,но мисля че това укрепва връзката ни :wink: А относно приятелите ти-остави ги да си завиждат-не можеш да промениш мисленето им :wink:
доверявай се само на себе си,на здравия си разум и на сърцето си.ако приятелите ти наистина са приятели ще те разберат,ако са на 15-16 години това са детски тъпотии и няма да те разберат разбира се.ако искаш да си с момчето с което си не слушай никой,вярвай му най вече и го подкрепяй.това е :) рецептата е АКО Е ЛЮБОВ?ДА Е ДО КРАЙ! :smt007
вярно е, че не винаги имаме всичко. може би така и трябва да бъде - да притежаваме едното за сметка на другото за да го оценяваме!
ти си права, че не можеш да зарежеш приятелите си, нито пък гаджето си... така че опитай се просто да не обръщаш внимание на интригите и подмятанията им и ако се налага бори се за тази връзка
Ми миличка какво да ти кажа..при мен никога не се е случвало, нито аз да завиждам на приятелките ми, нито те на мен..по простата причина, че имаме различни вкусове относно момчетата.. :wink: Но при теб е особено кофти :-k ..Обаче какво да се прави..жени сме все пак..за женска злоба не си ли чувала..страшно нещо е туй [-(
PerfectStrang3r
01-15-2007, 06:31
Ми миличка какво да ти кажа..при мен никога не се е случвало, нито аз да завиждам на приятелките ми, нито те на мен..по простата причина, че имаме различни вкусове относно момчетата.. :wink: Но при теб е особено кофти :-k ..Обаче какво да се прави..жени сме все пак..за женска злоба не си ли чувала..страшно нещо е туй [-(
Оо, женската злоба е нещото, което обожавам у жените. :mrgreen: Иначе по темата.. случвало ми се е да завиждам на приятел за гаджето му, но не съм го показвал по никакъв начин. :)
Infatuated Inside
01-15-2007, 08:07
Приятели, които искат да те отделят от човека, с който си и да попречат на щастието ти, явно не те обичат. А не виждам на кого са нужни още приятели в кавички, достатъчно си имаме.
Женската завист си е нещо нормално, не са виновни те, че са толкова зле.
HouseMania
01-15-2007, 11:04
Абе случвало се е ама се оказа, че оня не ми е баш приятел :x
Viktoriq_
01-15-2007, 11:35
за да отговояр на вапроса малко по - горе , сигурна съм , че сме над 10 години !
Ами не знма , да , чувала съм , че има женска злоба , но не мога да разбера защо е !? За него съм сигурна , че ако не е с мен няма да е с никоя от тях и пак не ми е ясно защо развалят всичко !!!
здравейте ...
Като за начало да ви обясня положението ! От няколко месеца ходя с едно момче ! връзката ни никак не е лесна ... той е от друг град а и си имаме доста проблеми ... а най гадното е , че повечето ми приятелки ми завиждат за това , че съм с него ...
Благодаря !
това трябва само да те радва (че ти завиждат)
вече как ще отблъскваш атаките им, все ще измислиш нещо.
hamilcar
01-15-2007, 12:01
Не, не съм завиждал. Радвам се, че този мой приятел си е намерил момиче с което се обичат. Твойте приятели(което е силна дума), не мога да ги разбера. По-добре си смени компанията или вземи ги попитай какво толкова им прави кеф да правят интриги.
Ха,ха,не,не завиждам,напротив даже-радвам им се :D
за да отговояр на вапроса малко по - горе , сигурна съм , че сме над 10 години !
Ами не знма , да , чувала съм , че има женска злоба , но не мога да разбера защо е !? За него съм сигурна , че ако не е с мен няма да е с никоя от тях и пак не ми е ясно защо развалят всичко !!!
Те жените ако бяха логични и ти щеше да махнеш тази тъпа снимка, ама не го правиш нали?
BunnYY_f
01-15-2007, 13:13
Никога не съм завиждала на приятелка заради гаджето и, по простата причина че вкусовете ни до голяма степен се различават, така че неините приятели не са ме привличали и няма за какво да и завиждам :-)
FiRe_LaDy
01-15-2007, 13:18
Ami da ti kaja li az sam pochti syshtoto polojenie akto teb.Samo che pri men neshtata stoqt taka che samo edno momiche pravi intrigite i se mychi da ni razdeli.Ne che az koi znae kolko dyrja na nego .... daje mai i ne dyrja ama kakto i da e.Tva drug vypros.I se okaza che tq mu predlojila dori da hodi s nego za da me drazneli i vsqkvi takiva .... Az q zarqzah akto priqtelka,no pri men e sam oedin chovek,a pri teb sa vsichki.Taka che qnam akk da gi zarejesh vsichkite zashtoto vse nqkoga(ne ti go pojelavam) shte skysash s priqtelq si i togav ashte ostanesh savsem sama.Syvetvam te da pogovorish s tqh i da im kajesh tova,koeto mislish.
Ами сподели това с приятеля си и му кажи да не им вярва, защото се опитват да ви разделят, за да не ти повярва после и да се разделите наистина заради тях, особено, когато връзката ви е трудна, както ти каза. :wink: Ето, товя тяхното се нарича женско приятелство...завиждат и във всеки удобен момент ще ти го отмъкнат.Това не са никакви приятелки.Една истинска приятелка и да го иска за себе си никога като вижда, че сте заедно, няма да ти го отмъкне така подло.Така че моя съвет е да не им се доверяваш много много за нещо....имай си едно наум.На мен не ми се е случвало да харесвам гаджето на някоя приятелка, но никога не бих ги разделила, ако държа на нея и виждам, че са щастливи.
За тази тема .... За жалост всичко това е истина и били много повече когато ти го кажат в очите ! бадявам се всичко да се оправи много скоро с теб и твоето момче , а и ако има нещо стойностно между вас то не би могло да се промени от тякакви си глупави момиченца ...
Успех
malkata_
01-15-2007, 20:45
На мен не ми се е случвало да завиждам на някоя приятелка за гаджето и.....първо защото не се оплаквам от хубави момченца да тичат по мен(дори и да звучи надуто)....второ вкусовете ни за момчета са различни.....и трето....каквото го има и тя го имам и аз така че....нищо не ми липсва та да и завиждам за каквото и да било!!!! :-D :smt046
D1v`Petel
01-15-2007, 21:48
и викаш сте над 10 годишни ?
9 - 10 там някъде :-D
Иначе не , за к`во да завиждам , виж да беше кола , къща да , ама пък за момиче никога.