View Full Version : Проблемче...
Здравейте! На 17 г съм и искам да питам нещо, въпросът ми е главно към момчетата...
Значи когато си легнем с приятелката ми и започнем любовната игра аз съм възбуден. След това започвам да я лижа, за да се възбуди и тя, но докато трае цялата тази игра, като че ли на мен ми преминава и след това ми е мн трудно да се възстановя. Нормално ли е това?
Вие кога лижете? В началото или накрая? Благодаря предварително!
bulgarche
01-15-2007, 08:24
Какво ти преминава? Какво въстановяване? Би ли уточнил?
Аз...ми удрям някой друг език преди да започнем към същинската част
dЯuИk3n_M0nk3Y
01-15-2007, 08:27
Aз доколкото разбрах докато лиже, му пада и после трудно го дига :-k
Еми след това я накарай и тя да ти прави орална и проблема ще е решен ;) А и явно не го правиш мн добре(без да се обиждаш), защото като почне да пушка и да се гърчи момичето като и е кеф е адски възбуждащо и ми е доста трудно да ми спадне, дори и да искам...
Ами помоли я да ти прави френска след това. Или пробвайте 69 :wink:
Ами да спада ми докато трае цялата любовна игра и след това почти не мога да го вдигна - трудно и за малко :( Да не би да удължавам прекалено играта... Час и повече много ли е?
gangbang
01-15-2007, 16:15
Здравейте! На 17 г съм и искам да питам нещо, въпросът ми е главно към момчетата...
Значи когато си легнем с приятелката ми и започнем любовната игра аз съм възбуден. След това започвам да я лижа, за да се възбуди и тя, но докато трае цялата тази игра, като че ли на мен ми преминава и след това ми е мн трудно да се възстановя. Нормално ли е това?
Вие кога лижете? В началото или накрая? Благодаря предварително!
Аз лижа по всяко време :P И супер ме възбужда.
Не знам ти що си така... не е много логично, но явно при всеки влияе различно.
Просто като я лижеш и ти спадне.. тя да ти направи готина свирка след това и пак ше рипне героя ;)
Може и да не я лижеш пък много в началото, като усетиш че ти спада и спираш и и го мушваш в хралупката...по некое време го извади и я полижи още... не вервам и тогава да ти спада пак... Има варианти, само нема се шашкаш ;) Импровизирай :D
gangbang
01-15-2007, 16:17
Да не би да удължавам прекалено играта... Час и повече много ли е?
Еееее Бобъре... намали малко.. Ако верно я лижеш час и повече, тя мацката ше свърши, кво искаш после да има мерак и за повече... Прекалено е час да я лижеш...е, ако чукаш по 5 мин. и свършваш...би било по приемливо, ама... нещо ги пресилваш ... тва час... :-k Намали малко ;)