View Full Version : Как да я зарежа без да я нараня
Имам гадже но любовта ни не е споделена обичам друга. Как да я зарежа без да я нараня или колкото се може по млако...
ako she q rejesh i kaji 4e prosto ne e 4esno sprqmo neq da si s neq i da mislish za drugata i 4e iskash purvo da stanesh naqsno sus sevesi i s 4uvstvata si kum drugata...
e verno dosta she q naranish amaa nema kak
А ти по каква точно причина си тръгнал с момиче, към което нямаш чувства?
А иначе, не наблягай на това, че има "друга". Кажи й, че си длъжен да бъдеш честен с нея (да, мъжете много обичате да бъдете честни, когато вече е късно...) - че не си искал да я нараниш, но чувствата ти са изстинали...и вмъкни някъде там, че изпитваш влечение към друго момиче и не желаеш да я подвеждаш.
Prince_of_Chaos
01-15-2007, 10:14
пич зависи...аз така се мъчих как да кажа на едно момиче и накрая го направих а тя-Ами К- Внимавай...по добре виж дали другото има 4увства към теб че накрая ще останеш на сухо КЪСМЕТ 8)
каквито и да са причините за една раздяла, то винаги един от двамата е наранен. ти не можеш в този момент да я направиш безчувствена, но поне можеш да намалиш болката й. бъди директен (за да разбере, че всичко е свършено), но не и груб (за да не я накараш още да страда)!
Имам гадже но любовта ни не е споделена обичам друга. Как да я зарежа без да я нараня или колкото се може по млако...
Брат, сори ама... нема начин. :lol:
Даже ще ти кажа че след като я зарежеш тя още повече ще те заобичи. Кофти ма тва е положението. :)
А има друг вариант - да направиш като мен. Чакаш на нея самичка да й писне, обаче после има вариант ти да я заобичаш.
Абе положението е много зле като цяло... хаха. :-D
като за начало не използвай глагола "зарязвам" ...
няма на4ин по който да не я нарани6 но поне й кажи 4е 4увствата ви не са взаимни а не продължавай да я лъже6 за6тото колкото по-рано толкова по-добре.. :!: :wink:
А ти по каква точно причина си тръгнал с момиче, към което нямаш чувства?
Е как каква,че те повечето момчета са такива тъпунгери,и този индивид е същият 14-15 годишен мухляр,който не знае какво иска.Винаги са ме отвращавали такива типчета,просто не бива заради нещо моментно да си зарежеш човека до теб,не си заслужава,аз съм на този принцип,защото така или иначе ще ти мине за 3 дена и после всичко ще е наред.Винаги разума може да е по-силен от чувствата и да не се поддадеш!
Тя, ако те обича ще я нараниш, просто няма начин.Но трябва да й обясниш, че вече не може да сте заедно и, че не я обичаш.Ще я заболи, но е по-добре от колкото да я лъжеш с другата, определено.
~Devil_Woman~
01-15-2007, 14:33
абе теглии една майна и я забрави. лесно и просто. ;)
Solitary
01-15-2007, 15:19
кажи и "абе не ме кефиш нещо, грозна си а пък зъбите ти са толкова жълти че мога да си намажа филия ..."
Този съвет дъм го давал не веднъж. Отрежи си едната ръка. Тогава тя самата ще скъса с теб, а и дори ще разбереш, дали другата те обича истински.
бахмааму
01-15-2007, 15:25
кажи и: ''Днес се ударих в шкафа и реших да ти драсна 2-3 лафа. Исках да ти пиша, че главата ти издиша, че имаш похотка на смазана котка и усмивка на спукана мивка. И че си ангел небесен от кенефа изнесен. Тежиш ми на сърцето, като свиня на шосето. Обичам те страстно, магаре прекрасно" Ще разбере иронията в думите ти, дано не се поласкае :lol:
Няма такъв начин,но за предпочитане да й го кажеш лице в лице,по един сравнително директен начин.Гледай да се държиш мило,а не да я игнорираш,а после като се разделите не забравяй,че тя все още съществува нищо,че не сте заедно.
Disorder
01-15-2007, 15:54
Обмислял ли си варианта, да си останеш с нея и да си зарибяваш другата? Ако ти върже тогава я оставяй, че да не останеш от два стола на земята :)
и когато работата е опечена няма да имаш ядове: ще си имаш нова приятелка, а старата като разбере сама ще те зареже и ще осъзнае, че не я заслужаваш. Всички ще са щасливи и най-вече ти :)
Да, но ефектът ще бъде по-голям, ако си отреже ръката.
Lorraine
01-16-2007, 09:26
искаш да я зарежеш без да я нараниш..е сори пич ама такъф вариант няма!
Disorder
01-16-2007, 14:03
Да, но ефектът ще бъде по-голям, ако си отреже ръката. Обаче трябва да признаеш, че ако си отреже ръката за да я принесе като дар на новото момиче, старата съвсем няма да съжалява, че са се разделили.