View Full Version : Да правя ли секс на първа среща или да изчакам?!
Довечера излизам с него. Ще сме с кола и сигорно ще ме претисне. Харесвам го и ми се иска с него,но се питам... да ли да изчакам или да го направим още на момента?
Ice_Queen
01-15-2007, 13:33
Ако искаш сериозна връзка..аз те съветвам да изчакаш..иначе ще те вземе за лесна ,за просто поредното канарче..иначе ако ти е само за секса за 1 вечер..праскай наволя ! :D
Ако искаш сериозна връзка..аз те съветвам да изчакаш..иначе ще те вземе за лесна ,за просто поредното канарче..иначе ако ти е само за секса за 1 вечер..праскай наволя ! :D
напълно съм съгласна :lol:
fetish_mi
01-15-2007, 13:51
Аз си мислех, че тези работи стават спонтанно, не че се плануват. Според мен както почувстваш на момента.
malka_sladuranka
01-15-2007, 14:15
Изчакай :-D
Пусни му на човека, но ако той наистина държи на теб ще може да изчака колкото е необходимо.
krem4et0
01-15-2007, 15:42
Почакай де-първа среща,харесва ти и прас. Излезте още 1-2 пъти и тогава!
olive_oil
01-15-2007, 15:49
Довечера излизам с него. Ще сме с кола и сигорно ще ме претисне. Харесвам го и ми се иска с него,но се питам... да ли да изчакам или да го направим още на момента?как така ще ме притисне?Ще се съобразява с теб,разбира се!А щом мислиш,че няма да уважи желанията ти,кво правиш изобщо с него?
gangbang
01-15-2007, 15:52
Пусни му ако те кефи. Това с неправенето на секс на първа среща е супер тъпо. Разбери, че един мъж ако иска да е с теб, ще е с теб, а ако иска само да те чука и да те зареже, може и 1 месец да те мотае и пак да го направи. Тъй че нема кво да губиш. Или - или :wink:
NightCrawler
01-15-2007, 16:29
я 1во кажи ти какво искаш от тоя човек
сериозна връзка или само секс ?
Пусни му ако те кефи. Това с неправенето на секс на първа среща е супер тъпо. Разбери, че един мъж ако иска да е с теб, ще е с теб, а ако иска само да те чука и да те зареже, може и 1 месец да те мотае и пак да го направи. Тъй че нема кво да губиш. Или - или :wink:
Абе не е точно така. Вярно е, че ако иска да е с нея ще е с нея, ама като ти пусне на първа среща и губиш интерес доста по-бързо пък и преставаш да се стараеш, защото вече си постигнал крайната цел. Поне аз съм така
pitbullbg
01-15-2007, 17:16
mi ako iska6 da izgubi interes kym teb :)