.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Гери19
    Guest

Да правя ли секс на първа среща или да изчакам?!

Довечера излизам с него. Ще сме с кола и сигорно ще ме претисне. Харесвам го и ми се иска с него,но се питам... да ли да изчакам или да го направим още на момента?

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ако искаш сериозна връзка..аз те съветвам да изчакаш..иначе ще те вземе за лесна ,за просто поредното канарче..иначе ако ти е само за секса за 1 вечер..праскай наволя !
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Ако искаш сериозна връзка..аз те съветвам да изчакаш..иначе ще те вземе за лесна ,за просто поредното канарче..иначе ако ти е само за секса за 1 вечер..праскай наволя !
    напълно съм съгласна
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

fetish_mi
    Guest
    Аз си мислех, че тези работи стават спонтанно, не че се плануват. Според мен както почувстваш на момента.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Изчакай

Пусни му на човека, но ако той наистина държи на теб ще може да изчака колкото е необходимо.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Почакай де-първа среща,харесва ти и прас. Излезте още 1-2 пъти и тогава!

Re: Да правя ли секс на първа среща или да изчакам?!

Цитирай Първоначално написано от Гери19
    Довечера излизам с него. Ще сме с кола и сигорно ще ме претисне. Харесвам го и ми се иска с него,но се питам... да ли да изчакам или да го направим още на момента?
    как така ще ме притисне?Ще се съобразява с теб,разбира се!А щом мислиш,че няма да уважи желанията ти,кво правиш изобщо с него?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Пусни му ако те кефи. Това с неправенето на секс на първа среща е супер тъпо. Разбери, че един мъж ако иска да е с теб, ще е с теб, а ако иска само да те чука и да те зареже, може и 1 месец да те мотае и пак да го направи. Тъй че нема кво да губиш. Или - или

я 1во кажи ти какво искаш от тоя човек
    сериозна връзка или само секс ?
    Real Warrior's Don't Dance

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Пусни му ако те кефи. Това с неправенето на секс на първа среща е супер тъпо. Разбери, че един мъж ако иска да е с теб, ще е с теб, а ако иска само да те чука и да те зареже, може и 1 месец да те мотае и пак да го направи. Тъй че нема кво да губиш. Или - или
    Абе не е точно така. Вярно е, че ако иска да е с нея ще е с нея, ама като ти пусне на първа среща и губиш интерес доста по-бързо пък и преставаш да се стараеш, защото вече си постигнал крайната цел. Поне аз съм така

Повече от фен
    mi ako iska6 da izgubi interes kym teb
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си