- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да правя ли секс на първа среща или да изчакам?!
Довечера излизам с него. Ще сме с кола и сигорно ще ме претисне. Харесвам го и ми се иска с него,но се питам... да ли да изчакам или да го направим още на момента?
Ако искаш сериозна връзка..аз те съветвам да изчакаш..иначе ще те вземе за лесна ,за просто поредното канарче..иначе ако ти е само за секса за 1 вечер..праскай наволя !![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
напълно съм съгласнаПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Аз си мислех, че тези работи стават спонтанно, не че се плануват. Според мен както почувстваш на момента.
Пусни му на човека, но ако той наистина държи на теб ще може да изчака колкото е необходимо.
Почакай де-първа среща,харесва ти и прас. Излезте още 1-2 пъти и тогава!
как така ще ме притисне?Ще се съобразява с теб,разбира се!А щом мислиш,че няма да уважи желанията ти,кво правиш изобщо с него?Първоначално написано от Гери19
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Абе не е точно така. Вярно е, че ако иска да е с нея ще е с нея, ама като ти пусне на първа среща и губиш интерес доста по-бързо пък и преставаш да се стараеш, защото вече си постигнал крайната цел. Поне аз съм такаПървоначално написано от Kulio Gangstera
mi ako iska6 da izgubi interes kym teb![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg