View Full Version : изчуках приятелката на най-добрия си приятел
просто го направихме. тръпката беше и от това че мацката е "чужда" имаше нещо много первезрзно в цялата работа
поне така ми се стори
сега трябва ли да се чувствам кофти от това?
те са с 2 годишна връзка и не искам да им я развалям, нито да го правя пак с нея
беше моментно желание и за двамата
а и след това ми каза, че съм първия мъж на когото е дала и от зад
което ме накефи още повече
Ами честито, надявам се поне да ти е било хубаво. Според мен не е хубаво да лажеш приятелят си, защото всичко рано или касно излиза наяве, и си мисля , че е по-добре да го научи от теб, отколкото от някой друг.
V nikakv slu4ai ne kazvai na priqtelqt si za tova koeto ste napravili...6te go zagubi6 kato priqtel,a pak i tqh dvamata 6te gi skara6 neka tova bade va6ata taina-koqtoto ne trqbva da se povtarq
f1s714e70
01-15-2007, 15:09
ako ti be6e nasitina NAi dobriq priqtel nqma6e da go napravi6...aa, tq ta e kurva 100% sigurno i na dr-gi e puskala XAAXaxA
Ако ти беше приятел нямаше да го направите. А ако чак толкова много ти се е ебало да беше отишъл на магистралата там има курви като нея колкото щеш! :evil:
Мда, подкрепям, че си тъпо парче и поне ТИ не си му истински приятел, иначе нямаше да направиш нищо с мацката, а напротив щеше да я разкараш и то по най-бързия начин
А аз само мога да кажа, че темата отново е ебавка и да не й се връзвате.
просто го направихме. тръпката беше и от това че мацката е "чужда" имаше нещо много первезрзно в цялата работа
поне така ми се стори
те са с 2 годишна връзка и не искам да им я развалям, нито да го правя пак с нея
tapak
kofti_nick
01-15-2007, 18:34
Ти па от каде си сигурна ?
Аз ако съм на мястото на приятеля ти колко бой има да изядете с курвата не е истина.За 3 секунди не можете да помислите ](*,)
stanaloto ,stanalo sega vnimavai da ne razbre zashtoto shte stane mn kofti ...
ti si super carvul na4i :smt097
Spored neq vs temi sa ebavki,spox!Tq vs znae...
4естито! ти си наи големия балАк
Жените са си жени, приателите приатели, защо винаги ще се намери някой да ги смеси? [-X
tup 6iban grozen pederas!!!!!!
Lorraine
01-16-2007, 06:01
поне така ми се стори
което ме накефи още повечети си пълен идиот и нз даже как може да кажеш,че сте приятели с това момче(за най-добри да не говоря..)..а тая е курва щом не й пука за приятеля й и че връзката им е толкова дълга.. :twisted:
teenkopele
01-16-2007, 06:39
Мирише. :lol: :wink:
~*~MiSS_SuNSiNe~*~
01-16-2007, 06:54
Bravo be! Zaradi ediniq sex mojesh da razvalish dve godishna vryzka :smt011 :smt011 Gledai da ne razbere priqtelq ti,zashtoto mi e qsno kakvo shte stane...tctctctct :smt011
air_wisp
01-16-2007, 07:04
Ако ти беше приятел нямаше да го направите. А ако чак толкова много ти се е ебало да беше отишъл на магистралата там има курви като нея колкото щеш! :evil:
яба аз бях на мястото на неговия приятел щях да тегля по една майна и на двамата и да не ги погледна поече...тва е баси ташака...приятелката ти да ти изневери с най-добрия ти приятел :smt076
поне така ми се стори
Момче, колко бой ще ядеш...
Logopeddd
01-17-2007, 11:06
Точно, кратко и ясно - с 3 думи - ТИ СИ БОКЛУК!
гостенина
01-17-2007, 12:04
Честно да ти кажа ако това ми се случи на мен...първо тебе една седмица няма да спра да те малатя,после и на нея ще и строша зъбите и най-вероятно ще дойда пак да се почупя след това!
BorderManager
01-17-2007, 12:11
Сега ошибай и самия ти приятел.
После ти му се пусни и готово!
Много яки и съвременни пичове ще сте. ;-)
freeqwerty
01-17-2007, 15:40
и на мен да ми падне и аз ще я изчукам.Не виждам нищо лошо в това.Секс-а си е секс,приятелите са си приятели,щом тя е решила да се чука с теб...значи той не я задоволява.Мойта приятелка ако се ебе с друг,това значи курва,аз не я задоволявам пълноценно.Въпреки,че това не се случва,ама да допълня към темата :)
DitmataMC
01-20-2007, 14:26
v dne6no vreme sexa go imat za ni6to,te momi4eta s vryzka se eb*t s po 4-5 4oveka za edna ve4er (znam takiva slu4ai) pyk taq li nqma da se ebe s priqtelq na gajeto si...e sq na NG nqkva s gaje,koeto ne bilo na kupona duhala na si4kite mom4eta na partito (8-9 4oveka)...v dne6no vreme sveta maikata si e e*al..o6te pove4e pyk v bulgariq kydeto degradaciqta ne moje da se izmeri s ni6to...
mishlence_to
01-20-2007, 14:53
Abe tva e super tupo...ako predpo4ita6 sex-a pred priqtelq si ti trqbva da si nz kakuv 4ovek...tva e nai 4esto sre6tanoto ne6to "iznevqra s gadjeto na priqtel" no e i nai gadnoto i jestokoto ne6to!!!
ludata_deiZ
01-20-2007, 14:55
napravo se izlaga6 tva kvo priqtelstvo moje da e?? no v sexa sa nujni dvama koeto zna4i 4e i dvamata s mackata ste vinovni az ako bqh na va6e mqsto 6tqh da si priznaq za6toto tva da luje6 nqkoi koito primerno ti vqrva e super sme6no i grozno!
sh3_1s_7h3_0n3
01-20-2007, 15:03
Значи нямаш нищо против 'най-добрият ти приятел' да ти го начу.а, нали? :twisted:
Абе глупав незнам какво си мислят другите но тзи историика тука е измислена първо ти не би го направил ако наистина ти е най-добрият приятел второ ако го беше направил както им е 2 годишна връзката досега да ти е разбил главата от бой :x
TreeHill
01-20-2007, 19:09
скапаняк
BloodSoul
01-20-2007, 20:30
поне така ми се стори
което ме накефи още повече Трябва да ти е кофти, той ти е най-добър приятел, е в крайна сметка от цялата работа се вижда мацката колко цени приятелят ти! Измамниците горят в ада :twisted:
artilerista_vlad
01-20-2007, 21:24
4akai, spored men ne6to byrka6! zna4i ili madamata ne e na nai9dobriq ti priqtel ili ti si super liemer. vqrno stanaloto stanalo, nemoje6 da go vyrne6 ama q se zamisli ako ti si na mqstoto na toq tvoi "priqtel". az li4no ako sym na negovo mqsto nikoga pove4e nqma da te opredelq kato priqtel ako 6te da si posledniq 4ovek v sveta. a i te hodqt 2 godini. 2 godini ne e malko vreme. az hodq s priqtelkata mi ot tolkova i ako razbera ne6to takova bih reagiral kato ranen zvqr. ako tq e legnala s teb tova zna4i 4e moje da go napravi s vseki i da narani pove4e priqtelq ti, ako moje ne6to da go narani pove4e ot tova!
p.s. samo MOE MNENIE i ne trqbva da se syobrazqva6 s ne6to, ako ne iska6
kAdrOkoSkA
01-20-2007, 21:37
поне така ми се стори
AXaxXa! Нас ли питаш дали трябва да се чувстваш кофти?! Толкова си му бил "приятел" и толкова й е акъла на тая! И ти... не искал да им разваля връзката... Абе дрисльо! Да си мислил преди тва и да си си избрал нечия друга приятелка - поне да не е на човека, който те нарича свой "приятел"! :smt013 :smt019 :smt075
ako ti be6e nasitina NAi dobriq priqtel nqma6e da go napravi6...aa, tq ta e k***a 100% sigurno i na dr-gi e puskala XAAXaxA
да бе... тя щом е курва той какъв е ... значиии много се дразня на такива изказвания... за мен той е много по низък човек от нея... едно е да ти изневери гаджето, но съвсем друго е да те измами най-добрия ти приятел ... как ще го гледаш в очите не знам :?
romantichna^
01-20-2007, 22:23
stanaloto stanalo ne moje6 da go varne6...neka bade va6ta malka taina.Zabavlqvali ste se i to4ka.Taka mislq az.
Аз съм имал подобен случай. Но мен ме помоли един приятел да опитам да изчукам една мастия която той неможа след 3 месеца ходене по мъките. Много го подиграваха в квартала че неможе да я склони да му пусне а пък постоянно бяха заедно. И една вечер си бяхме пиинали аз, той, въпросната парантия и една нейна приятелка, като към 2:00ч вече той се издразни че пак му се дърпа и ми каза "Аз си тръгвам но за да се убедиш че не е лесна пробвай да я опрвиш ти". Тъпото е че на мен ми пусна още тая вечер и се оказа че той е действал супер страхливо и това я дразнело. После аз го направих още един два пъти с нея и спряхме да се виждаме, тя се издразни че вече отклонявам поканите и, като най-тъпото е че напук след това тръгнаха а ми беше казала че няма никакви чувства към него. В последствие му споделила че ми е пуснала и той вече една година не ми говори. Луди хора. Така че какво да ти кажа случило се е кажи му ти по-добре за да не се получи като при мен. Но курвите са ненадминати интригантки.
Me4oOoOo
01-22-2007, 09:57
Аз ако имах такаф приятел като тебе който да ми се пи6е за най-добрия приятел и да изчука гаджето ми с което сме от 2 години направо отивам копая ти една канафка там намирам те и те препивам с лопатата и отивам да те заровя някаде.И не е хубаво да крие6 такива не6та от твоя така наречен "най-добър приятел" ,защото рано или късно 6те се разбере това и колкото по късно толкова по зле за тебе.По добре иди и му кажи в очите ко си направил и така.Вярно че може да им развали6 връзката и о6те по вярно е че сигурно 6те отнесе6 некоя друга тупаница в муцуната ама поне 6те си си признал достойно без да бяга6 от проблема.А тая курва 6том ти е пуснала и да скъсат с гаджето си най вероятно да доиде при тебе.Нали все пак си пада леко курва за т'ва споко.Губи6 приятел печели6 курва за ебане а може би да не изгуби6 приятеля си и пак да спечели6 курва за ебане.Зависи какав е приятеля ти по характер и всички други глупости.
lamzzzercho
01-22-2007, 10:15
еми като си педал чукай я
сумати мацки има и ти нея си избрал демек си скапаняк
Споко ва, и аз съм го прави и на мене са ми го правили, започвам да си мисля, че в по-големи компании това е нещо нормално (особено когато хората са вече на около 25-28 години)
Аз също съм го правил,но после се чувствах като отрепка. Това е минало,няма да се повтаря. Сериозно трябва да просмислиш моралните си принципи, млади човече...
Винаги съм твърдял че тея с дългите връзки са най-опасни. Недей се чувства никак! Един приятел навремето ми каза - вратата се отваря от вътре. Само по някав начин гледай да кажеш на твоя човек да не влага много в нея, щото явно е боклук.
az ako bqh na mqstoto na priqtelati takav boi 6tqh da ti udarq 4e 6te se 4udih kade si :twisted: :twisted: :twisted: :smt097
martinka_91
01-22-2007, 20:25
Ти не си му никакъв приятел...За нея няма да коментирам
На мен наскоро това ЩЯХА ( не го направиха ) да ми го извъртят-гаджето ми и момиче, което смятах за много, много добра приятелка, даже една от най-добрите...От тогава нея не я поглеждам...На него му простих, щото беше пиян...А и му беше за пръв път да напрай некой гаф, а на нея...нз кой...
Мога да ти кажа само, че това момче много ще го боли, ако разбере за постъпката ви...И зависи от характера му...Може и бой да ядете...Може и просто да сте едни непознати...Може и да ви прости.....(което не вярвам да стане )
мартинке.... няма да ти кажа че си проста, защото е обидно. Но ще ти кажа 2 неща - няма оправдание бях пиян. Ако мъжа не му дреме за теб, ако мисли за други момичета, той като е пиян единствената разлика е че не му дреме толкова или не мисли толкова за последствията. Същото е като да караш пиян - като си трезвен та е страх защото можеш да се блъснеш, като си пиян не ти дреме толкова. Но ако никога не си се изкушавал да караш бързо и пиян и трезвен да си все няма да го направиш :)
Колкото до твоя случай, случаят няма нищо общо. Един много мъдър човек (Крис Рок) е казал "Жените мразят жени". Когато мъж покаже на най-добрия си приятел новата си приятелка той казва "Леле тази е мн готина трябва да си намеря ТАКАВА като нея", при същия случай с жени приятелката казва "Леле трябва да го имам този!" Случая ти няма нищо общо защото женската солидарност е много по .... малка да кажем от мъжката!
the_o.c_girl
01-23-2007, 05:44
защо само той да е виновен?????!!!!!!!!ами оная :shock: :shock: само ако бях на мястото на фр ти щях и 2 мата да разкарам на теб един бой и оная също :-D
П.п ТЕМАТА Е ЕБАВКА ;)
поне така ми се стори
аз ако имам авер като теб ще се самоубия..гаранция..! :evil:
а пък за оная курва да не говорим... #-o ](*,)
ti si pylna otrepkna..... Ne moga da si predstavq kak moje6 da spi6 s gadjeto na " nai-dobriq si priqtel" i posle da ni pita6 "sega trqbva li da se 4uvstvam kofti ot tova?" Estestveno, 4e trqbva da ti e kofti... Nz kak moje6 da se pogledn6 v ogledaloto ili da pogledne6 priqtelq si v o4ite bolkuk..... :smt021 :smt075
sladuk_sun
01-23-2007, 06:53
mi ako mu kaje6 sus sigurnost 6te mu stane mn gadno da zn.A za neq 6tom se e dala na drugo mom4e a ima vruzka tva ozna4ava,4e ve4e ne go obi4a,za da jelaq drug.az mislq 4e ako mu kajete 6te razvalite vruzkata ma tq ako ne go obi4a po dobre mu kajete SAMI SI RE6ETE
абе недей да сьжаляваш важното е че си я изчукал и аз бих изчукал гаджето на най-добрия ми приятел :D
DarkAngelOfHope
01-28-2007, 17:41
4estito razvalil si 2-godi6na vrazka!!!1 Moje da si gord s sebe si!!!
Пич добре, че нямам приятели като теб.
А иначе не му казвай на твоя френд, защото така ше преебеш нещата. Просто двамата с нея забравяте за всичко и продължавате сеедно нищо не е станало.
bLiNdchY
01-28-2007, 18:45
Mi pi4 glei da nese poftori i si gledai jivota :P
жив и здрав да си а тя 4е е курва ти кво си виновен