PDA

View Full Version : Kakvo se sluchi na edno zeleno uchilishte....

01-16-2007, 14:07
bqhme na borovec s klasa, az sum 10 klas, i si haresvam edna suochenichka, idialniq moment za mene da se probvam, kakvo stava obache, purvata vecher za moe nai golqmo sujeleni vuprostnoto momiche se napi da ne kazvam kato kakvo i ima edni oborotni tipove ot drugiq klas i q drupnaha v tqhnata staq, vposledstvie se razbra kakvo e stanalo, minali sa q 6 choveka i nai strannoto e che na neq i e haresalo i e iskala oshte, kaza mi go edno ot momchetata, vposledstvie se razbra che e mnogo vlachena, v momenta vuprosnoto momiche flirtuva mnogo seriozno s mene, a loshoto e che az naistina q haresvam, smisul razgovora s neq e interesen, zabavna e, abe idealna, no pri polojenie che znam kakvo stana, a i kakvo e pravila predi, opredeleno imam vuzmojnost da da q mina, no az ne sum takuv broikadjiq, smisul ako opira samo do broikata shte otida na kurva, chudq se kakvo da predpriema, ako si q hvana za gadje vsichki shte mi se smeqt zad gurba, ako puk sum poredniq koito shte q izpolzva samo za da si legne s neq, az nqma da se chustvam dobre, vobshte gore dolo vi opisah situaciqta kakva e, ako vzema che se vliubq v neq i eventualno sled vreme se ojenime, sled vreme shte govorqt che maikata na decata mi e kurva, zashto vinagi taka se poluchava interesnite jeni sa ebati kurvite, a skuchnite sa nekvi primerni...

SoulCrewHools
01-16-2007, 14:10
и искаш некой да ти каже кво да праиш ли :shock:

IKisseDAGirL
01-16-2007, 14:18
:shock:
ти първо я свали, че тогава мисли за женитби и т.н. :lol: :lol:
как може да си толкова заблуден, не ти ли идва на акъла, че след 3-4 години по-голямата част от компаниите, сформирани сега, вече няма да ги има, хората ще са други, а и едва ли някой ще си спомня какво е ставало едно време през училищните години.. дори и да си спомнят, всеки ще е твърде зает със себе си, за да му пука :lol:

пък и общо взето проблемът ти е, че ходиш да мислиш какво ще стане след цяла вечност, докато не се знае дори утре какво ще е положението... или ти имаш навика да се жениш още за първата непозната, която ти обърне някакво внимание, а? хаах осъзнай се, моля те :!:

OtherDimension
01-16-2007, 14:20
tiq moje i da te lujat i momicheto da ne e pravilo nishto !!.. imashe takava scena v American Pie :lol:

zao
01-16-2007, 14:20
nz spored mene e po dobre da zabravi6 za neq za mene tva e pustinqk 4ovek pone po tova koeto kazva6 az taka q vyzpriemam,a ti izgle6daj dobyr za tva si nameri ne6to po dobro!!

WaKo
01-16-2007, 14:24
Абе еби и не мисли - каквото стане. Какви са тия работи за женитби дето си ги замислил от 10ти клас. Ти като гледам вече си се влюбил, така че ако можеш хвани си я, еби си я, пък тя после ще ти изневери с 5-10 човека накуп и ще престанеш да я обичаш и готово. Така че давай и не мисли глупости. Сега е време да се върши работа, а не да се захващаш със сериозни гаджета, още повече че с тази надали ще се получи нещо сериозно. :wink:

Sunny_stz
01-16-2007, 14:31
:shock:
ти първо я свали, че тогава мисли за женитби и т.н. :lol: :lol:
как може да си толкова заблуден, не ти ли идва на акъла, че след 3-4 години по-голямата част от компаниите, сформирани сега, вече няма да ги има, хората ще са други, а и едва ли някой ще си спомня какво е ставало едно време през училищните години.. дори и да си спомнят, всеки ще е твърде зает със себе си, за да му пука :lol:

пък и общо взето проблемът ти е, че ходиш да мислиш какво ще стане след цяла вечност, докато не се знае дори утре какво ще е положението... или ти имаш навика да се жениш още за първата непозната, която ти обърне някакво внимание, а? хаах осъзнай се, моля те :!:

дам (у)

01-16-2007, 14:45
mm ti si re6ava6 za kvo traa drygi da kavat kvo d apravi6

Skramizavar
01-16-2007, 15:16
Приятелю, ако е била пияна и ги е правила тез неща добре. Обаче ако прави подобни изпълнения и докато не е пияна...ще тръгнеш с нея, може и да се преструваш, че не знаеш какво се говори зад гърба ти, но много ще те боли като започне да прави курвенски изпълнения докато е с теб...

fetish_mi
01-16-2007, 15:19
Като заначало ще те опрекна. Защо си я оставил да се напие?
И аз си мисля, че онези могат да лъжят. Пък ако ти я харесваш си я вземи, не му мисли толкова.

heavy
01-16-2007, 15:29
Разбери дали ония лъжат.Ако не лъжат я зарежи тая тъй като не се интересуваш от една бройка.Защото пиян не пиян един свестен човек не прави такива простотии,а и не би се докарал до такова състояние.
И се замисли тебе бъркали те тя с колко го е направила като последната к**ва ?

eternity
01-16-2007, 16:08
e kak moje da misli6 za jenitba na tiq godini,znae6 li kolko macki 6e sre6ne6 v jivota si, a 6tom e kurva ne moga da ti pomogna,moje da e svqstna ama si pomisli kakvo ime 6e ti izlezne i na tebe??? :roll:

assd
01-16-2007, 19:37
бе не се излагай, всеки ше ти каже - минаваш я и продължаваш напред, нема любов мюбов на тая възраст (от личен опит щото сум доста по голям от тебе)

Duffer
01-16-2007, 20:11
Разюздани сексуални оргии, проблеми с алкохола и всичко това още в 10 клас. Не можеш ли сам да прецениш що за човек е ?

Alerta
01-16-2007, 20:23
Чакай бе, та вие още не ходите, пък вече мислиш как ще се жените, пък и деца ще имате...
А дали ще ти се смеят зад гърба... пука ли ти за хорското мнение?
'Не, няма да тръгна с теб, защото не искам Пешо и Тошо да ми се смеят' 0.о

01-16-2007, 20:35
Чакай бе, та вие още не ходите, пък вече мислиш как ще се жените, пък и деца ще имате...
'Не, няма да тръгна с теб, защото не искам Пешо и Тошо да ми се смеят' 0.озащо винаги или пешо или иван замесвате :evil: :evil: :evil:

01-16-2007, 21:02
bqhme na borovec s klasa, az sum 10 klas, i si haresvam edna suochenichka, idialniq moment za mene da se probvam, kakvo stava obache, purvata vecher za moe nai golqmo sujeleni vuprostnoto momiche se napi da ne kazvam kato kakvo i ima edni oborotni tipove ot drugiq klas i q drupnaha v tqhnata staq, vposledstvie se razbra kakvo e stanalo, minali sa q 6 choveka i nai strannoto e che na neq i e haresalo i e iskala oshte, kaza mi go edno ot momchetata, vposledstvie se razbra che e mnogo vlachena, v momenta vuprosnoto momiche flirtuva mnogo seriozno s mene, a loshoto e che az naistina q haresvam, smisul razgovora s neq e interesen, zabavna e, abe idealna, no pri polojenie che znam kakvo stana, a i kakvo e pravila predi, opredeleno imam vuzmojnost da da q mina, no az ne sum takuv broikadjiq, smisul ako opira samo do broikata shte otida na k***a, chudq se kakvo da predpriema, ako si q hvana za gadje vsichki shte mi se smeqt zad gurba, ako puk sum poredniq koito shte q izpolzva samo za da si legne s neq, az nqma da se chustvam dobre, vobshte gore dolo vi opisah situaciqta kakva e, ako vzema che se vliubq v neq i eventualno sled vreme se ojenime, sled vreme shte govorqt che maikata na decata mi e k***a, zashto vinagi taka se poluchava interesnite jeni sa ebati kurvite, a skuchnite sa nekvi primerni...

по-скоро тя иска да допълни бройката, не ти твоята... всичко е изчислено по пи=3.14

radito
01-16-2007, 21:05
bqhme na borovec s klasa, az sum 10 klas, i si haresvam edna suochenichka, idialniq moment za mene da se probvam, kakvo stava obache, purvata vecher za moe nai golqmo sujeleni vuprostnoto momiche se napi da ne kazvam kato kakvo i ima edni oborotni tipove ot drugiq klas i q drupnaha v tqhnata staq, vposledstvie se razbra kakvo e stanalo, minali sa q 6 choveka i nai strannoto e che na neq i e haresalo i e iskala oshte, kaza mi go edno ot momchetata, vposledstvie se razbra che e mnogo vlachena, v momenta vuprosnoto momiche flirtuva mnogo seriozno s mene, a loshoto e che az naistina q haresvam, smisul razgovora s neq e interesen, zabavna e, abe idealna, no pri polojenie che znam kakvo stana, a i kakvo e pravila predi, opredeleno imam vuzmojnost da da q mina, no az ne sum takuv broikadjiq, smisul ako opira samo do broikata shte otida na k***a, chudq se kakvo da predpriema, ako si q hvana za gadje vsichki shte mi se smeqt zad gurba, ako puk sum poredniq koito shte q izpolzva samo za da si legne s neq, az nqma da se chustvam dobre, vobshte gore dolo vi opisah situaciqta kakva e, ako vzema che se vliubq v neq i eventualno sled vreme se ojenime, sled vreme shte govorqt che maikata na decata mi e k***a, zashto vinagi taka se poluchava interesnite jeni sa ebati kurvite, a skuchnite sa nekvi primerni...

по-скоро тя иска да допълни бройката, не ти твоята... всичко е изчислено по пи=3.14
=D> точно!да си дойдем на думата все пак! :wink: :D

shadow4e
01-16-2007, 21:15
Аз си мисля, че ще хлътнеш още повече, ако преспите, но твой избор, пък и ти я познаваш.

namely_me
01-16-2007, 21:23
Мале, какви оргии по тия горски училища ставали, не е истина!
Искам и аз на горскооо....:(

Kill Zone
01-16-2007, 21:46
Мале, какви оргии по тия горски училища ставали, не е истина!
Искам и аз на горскооо....:(

да бе заеби то кой неиска и ако ти кажа че има 3% от тези историй вярни...и аз съм ходил и въпреки че вечера не спах а седях с един френд в коридора и цяла нощдърпахме цигари и си лафихме пак на сутринта се говорише колко много "ебачи" отскачали от стая в стая и са "КЪРТИЛИ".Само дето мога да ти кажа че са къртили само с дясната ръка и после с тоалетната хартия да бършат с нищо повече.

На колко години сте бре?Ако е вярно това което говориш просто я заеби не си струва да си тровиш живота колкото и да и се кефиш,защото чисто просто и ясно тя си е КУРВИЧКА.Сега неможе някой да ми твърди че момиче което позволява на 6-ма да я оправят един след друг и е искала още макар и на алкохол не е курва.

koalka
01-17-2007, 11:15
Аз на твое място не бих била с това момиче.Дори и да се е напила, извинявай, ама 6 момчета са си доста.Ако искаш предприеми някакви действия, ако наистина я харесваш.

Me4oOoOo
01-17-2007, 18:54
Abe ko davate syveti na 4oveka da EBE ili da ne EBE toi iska da vi kaje 4e ako stava vapros samo za EBANE np vednaga no toi iska da vi kaje 4e toi iska neshto pove4e ot EBANE poneje haresva tova momi4e daje ako ne q obi4a.No i na mene mi stana gnusno kakto i na nego mu e stanalo gnusno kato e razbral 4e momi4eto koeto haresva sa go minali 6 4oveka ot drugiq klas i tq e iskala oshte i oshte.Napravo ako bqh na negovoto mqsto mn 6tqh da se qdosam i poneje az ne udrqm momi4eta 6tqh da napravq izklu4enie za tazi ili po dobre da ide da prebie drugite 6 koito sa q minali i taka.No ina4e ddz mislq si 4e ako trygnesh s neq tq moje bi shte se promeni.Nz 4ovek kofti e situaciqta 1-vo si pomisli a i da ne ti puka kvo shte mislqt drugite i kvo shte govorqt za tebe da ne ti puka po nqkoga

01-18-2007, 17:40
minali sa q 6 choveka i nai strannoto e che na neq i e haresalo i e iskala oshte

Епа аз нищо странно не виждам. Хъ-хъ. :D

01-18-2007, 17:47
А иначе да ти кажа, ако наистина се окаже,че я обичаш, и ако и тя се окаже, че те обича, кво ти пука кой я е ебал? Ми и аз искам да правя секс с 20 примадони, ама няма да се чувствам гузен за това пред бъдещата си жена.

Само че, според мен сте малки още и сте далеч от любов... да не говорим за женитби :))) Така че, не му мисли и я наеби. Без значение дали ще ходите след това или не. Направи си кефа, на нея също ще и е хубаво, проблем не виждам.

BEYOND
01-18-2007, 18:14
'Не, няма да тръгна с теб, защото не искам Пешо и Тошо да ми се смеят' 0.озащо винаги или пешо или иван замесвате :evil: :evil: :evil:
go6o su6to...