bqhme na borovec s klasa, az sum 10 klas, i si haresvam edna suochenichka, idialniq moment za mene da se probvam, kakvo stava obache, purvata vecher za moe nai golqmo sujeleni vuprostnoto momiche se napi da ne kazvam kato kakvo i ima edni oborotni tipove ot drugiq klas i q drupnaha v tqhnata staq, vposledstvie se razbra kakvo e stanalo, minali sa q 6 choveka i nai strannoto e che na neq i e haresalo i e iskala oshte, kaza mi go edno ot momchetata, vposledstvie se razbra che e mnogo vlachena, v momenta vuprosnoto momiche flirtuva mnogo seriozno s mene, a loshoto e che az naistina q haresvam, smisul razgovora s neq e interesen, zabavna e, abe idealna, no pri polojenie che znam kakvo stana, a i kakvo e pravila predi, opredeleno imam vuzmojnost da da q mina, no az ne sum takuv broikadjiq, smisul ako opira samo do broikata shte otida na kurva, chudq se kakvo da predpriema, ako si q hvana za gadje vsichki shte mi se smeqt zad gurba, ako puk sum poredniq koito shte q izpolzva samo za da si legne s neq, az nqma da se chustvam dobre, vobshte gore dolo vi opisah situaciqta kakva e, ako vzema che se vliubq v neq i eventualno sled vreme se ojenime, sled vreme shte govorqt che maikata na decata mi e kurva, zashto vinagi taka se poluchava interesnite jeni sa ebati kurvite, a skuchnite sa nekvi primerni...