PDA

View Full Version : Нова приятелка?!

пеперудени криле
01-16-2007, 18:04
историята е такава:
преди извествно време прекъснах една доста сериозна връзка с приятеля ми. тя продължи повече от година, но тъй като в последствие си дадох сметка, че не го обичам, ние се разделихме. в началото заплашваше, че ще се самоубие, че не може да живее без мен, че вече не се чувства жив, че никога няма нито да погледне, нито да бъде с друга... дори и след като скъсахме той продъжаваше понякога да ми звъни и да ми казва всичко това... казваше го именно до вчера! а днес... днес в скайп братовчедка му ми каза, че има нова приятелка :shock: :shock: :shock: не мога да повярвам просто! щом до вчера си твръдял, че обичаш някого повече от себе си, от живота си, как така на следващия ден ще си хванеш приятелка?! :shock:
това ме навежда на мисълта, че той прави това нарочно и всъщност няма никакво друго момиче... може би иска да ме накара да изревнувам и да се върна отново при него...

вие как мислите?

siXt_senSe
01-16-2007, 18:09
Има ли някакво значение?Ти сама каза че си се отказала от него,защото не го обичаш.

Barbie
01-16-2007, 18:13
Може да се опитва да ти покаже какво си загубила като те накара да ревнуваш. Може да опитва тактиката "клин клин избива" и да се опитва да те забрави. Може да не е бил искрен. Може много неща.
Ако не го обичаш, няма какво толкова да се чудиш, не му търси сметка и просто излез от живота ми.

LO6IQ
Какво ти пука . Едва ли си е хванал нова приятелка .Иска да ревнуваш и да се върнеш при него- недей вярвай на такива филми,нито пък участвай в тях.

koalka
А може би просто се е лъгал, че те обича.Но е възможна и твоята версия.Но да, не може човек, който наистина те обича и твърди такива неща, да обича друга един ден след това.Но може просто да се опитва да те забрави, като ходи с това момиче.

HopeLesss
01-16-2007, 18:26
Може пък да иска да те забрави, като си търси твоя заместница. Не можеш да го съдиш, защото в крайна сметка ти си сложила края. Възможно е наистина да те обича, но да се опитва да те забрави като бъде с друга... А може би просто иска да те накара да изревнуваш.

На теб защо ти е гадно. В крайна сметка нали не го обичаш? :wink:

Bacard1
01-16-2007, 18:34
историята е такава:
преди извествно време прекъснах една доста сериозна връзка с приятеля ми. тя продължи повече от година, но тъй като в последствие си дадох сметка, че не го обичам, ние се разделихме. в началото заплашваше, че ще се самоубие, че не може да живее без мен, че вече не се чувства жив, че никога няма нито да погледне, нито да бъде с друга... дори и след като скъсахме той продъжаваше понякога да ми звъни и да ми казва всичко това... казваше го именно до вчера! а днес... днес в скайп братовчедка му ми каза, че има нова приятелка :shock: :shock: :shock: не мога да повярвам просто! щом до вчера си твръдял, че обичаш някого повече от себе си, от живота си, как така на следващия ден ще си хванеш приятелка?! :shock:
това ме навежда на мисълта, че той прави това нарочно и всъщност няма никакво друго момиче... може би иска да ме накара да изревнувам и да се върна отново при него...

вие как мислите?

ми ти задаваш отговори..............псвен ако не те е обичал а просто е свикнал с теб и не е искам да се разделяте.........за да тръгне с друга........ама аз си мисла че е тва дето ти каза че е искал да те накра да изревнуваш!!! :P :D :P

POLA^_^
01-16-2007, 18:41
историята е такава:

вие как мислите?

ми ти задаваш отговори..............псвен ако не те е обичал а просто е свикнал с теб и не е искам да се разделяте.........за да тръгне с друга........ама аз си мисла че е тва дето ти каза че е искал да те накра да изревнуваш!!! :P :D :P
Да съгласна съм на 100% ....целта е да ти стане кофти и да решиш,че не можеш без него и да се върнеш при него....момчета :wink: ко го мислиш то е ясно :wink:

01-16-2007, 20:07
E teb kvo te ebe nali uj ne go obi4a6 ili prosto si poredniq jaluk primer za absurdna jenska zavist?

miloto_girl_4e
01-16-2007, 20:10
Какво и да цели, явно вече е успял да те накара да изревнуваш, щом пускаш цяла тема по този въпрос :wink: Възможно е още да те обича, но като ти не отвръщаш вече на чувствата му, какво.. цял живот да е сам и да обича теб ли? Нали знаеш.. клин клин избива.. :wink:

Undying
01-16-2007, 20:14
Незнам защо,ама ми се струва че усещам леееееека нотка (меко казано) на ревност в поста ти. :lol: Нали казваш че не го обичаш вече,пък и съм сигурна че макар да не сте гаджета ти все пак искаш най-доброто за него.Може би с новата си приятелка той ще бъде щастлив-ти искаш да бъде щастлив нали?Или искаш да продължава със заплахите си за самоубийство?Да не би да ти прави кеф да слушаш обясненията му в любов и как ти си всичко за него?Я вземи първо се изясни със себе си какво искаш ти и после мисли какво и с кой върши бившето ти гадже.

Alerta
01-16-2007, 20:37
Пеперудке, я чакай малко.
Да ти е хрумвало, че е с нея за да те забрави?
И да ти е хрумвало, че си никоя, че да му държиш сметка коя да обича и коя да си хване за приятелка?
Няма да ти ходи вечно по задника, свиквай!
И като те обича... сам ли да седи?