PDA

View Full Version : Правили ли сте кибер секс ??

bisering
01-16-2007, 18:04
Правили ли сте секс през мирк или в скайп и ако не сте бихте ли го направили ??

01-16-2007, 18:05
Правили ли сте секс през мирк или в скайп и ако не сте бихте ли го направили ??

quench ПРЕСТАНИ :twisted:

koalka
01-16-2007, 18:09
Това за мен никакъв секс не е.Не съм правила и не искам да правя.Глупост е.

bigbec
01-16-2007, 18:11
тъпотия

01-16-2007, 18:11
Това за мен никакъв секс не е.Не съм правила и не искам да правя.Глупост е.

Ти си много тъпа патка, знаеше ли го това или сега като ти го казвам го разбра?

saninka91
01-16-2007, 18:15
На това секс ли викаш ? :shock:

JoeBanana
01-16-2007, 18:15
пробвах веднъж ама си заклещих чурката в usb-то :-D

siXt_senSe
01-16-2007, 18:23
Сигурно ще да е много забавно да се буташ пред компа,докато някой ти говори мръсотии от другата страна.Същото като телефонния секс.Като ще се самозадоволяват за ко не си го запазят за себе си? :?

01-16-2007, 18:24
Сигурно ще да е много забавно да се буташ пред компа,докато някой ти говори мръсотии от другата страна.Същото като телефонния секс.Като ще се самозадоволяват за ко не си го запазят за себе си? :?

Защото е хубаво да е споделено. Така не е точно самозадоволяване. Чат ли си? ;)

siXt_senSe
01-16-2007, 18:27
Ми определено не съм чат.Като ще е споделено има хотелски стаи,мотели,росители с много работа които почти не се вясват в тях,демек свободен терен....

01-16-2007, 18:29
Ми определено не съм чат.Като ще е споделено има хотелски стаи,мотели,росители с много работа които почти не се вясват в тях,демек свободен терен....

Ако аз съм от Варна, а тя от Петрич
и се виждаме 1 път в годината?

siXt_senSe
01-16-2007, 18:33
Ще си намериш приятелка само за секс от твоя град.А ако наистина държиш на момичето от Петрич,ще се стискаш

01-16-2007, 18:36
Ще си намериш приятелка само за секс от твоя град.А ако наистина държиш на момичето от Петрич,ще се стискаш

А защо да се стискам?
Добре няма да и изневерявам държа на нея.
И си я представям нощем и си правя чикия
Тя мен също и гали клитора си
До тук има ли нещо лошо?

Е ако го съчетаем? По скайп? Говорим си и се чуваме кой как свършва?
Кое е кофтито?

siXt_senSe
01-16-2007, 18:38
Абе,правете както си ви е добре.Живота си е ваш.Просто изказах отрицателното си мнение по въпроса,но в крайна сметка ако щете се чукайте и по водомера

01-16-2007, 18:42
Абе,правете както си ви е добре.Живота си е ваш.Просто изказах отрицателното си мнение по въпроса,но в крайна сметка ако щете се чукайте и по водомера

Глупаво е да даваш мнение за нещо, което не си опитала.
Предлагам ти да опиташ първо и ако не те възбуди, тогава мнението ти би имало тяжест
А сега са само приказки.

Искаш ли да си разменим скайп юзерите и да се чуем?

siXt_senSe
01-16-2007, 18:43
Ти наред ли си :shock:

01-16-2007, 18:48

Да
С как си облечена в момента? Опиши ми се

siXt_senSe
01-16-2007, 18:54
Айде съжалявам за целия Офтопик.А на тебе отворко :smt097

01-16-2007, 18:56
Айде съжалявам за целия Офтопик.А на тебе отворко :smt097

Мокричка си ми май вече? :smt053 :smt055 :smt045

Pleasure
01-16-2007, 18:58

аааа не , утиам да пишкам ;д

Its Me
01-16-2007, 20:39
Мой Сънчо идва шо не си легнеш да спиш :lol:

01-16-2007, 20:59

толкова ли те е малка че в ю ес бито я вкарваш? лелеееееее, утре пробвай в жаковете на тонколоните на звуковата карта. Тъкмо е кръгла и ще ти влиза свободно, даже и място ще остане....

shizzle
01-16-2007, 21:38
Май някои са големи отворковци тази вечер да дават мнения ето така, без никаква подготовка. Тук - всичко е ок, безобидно. Ама с тъпите изказвания относно СПИН могат като нищо да обричат някой незапознат на смърт.

Относно киберсексът - просто ви липсва творчески подтик да го правите. Най-вероятната причина? Защото имате проблеми с изразяването, беден речник и закърнял мозък. Но какво споря с вас, вие така или иначе няма да разберете. Вие дори не успявате да проумеете, че се говори за киберсекс не изобщо, а когато нормалният не е възможен.

И какви са тези съвети, да си намеря момиче за секс?! Трябва да си голяма кyрва, за да го кажеш. А ти си кyрва, нали? Естествено! Ский ся, другарке, тази глава не ти е за да лапаш хyйове, а за да мислиш с нея. Ама на теб май това ти е по-трудно от да се замислиш. Патка.

air_J
01-16-2007, 21:55
http://i125.photobucket.com/albums/p60/air_J/yltype.gif

shizzle
01-16-2007, 22:04

Ха-ха-ха, много смешно, air_J. Добре, чувствам се нареден. ^_^

Kateriata
01-17-2007, 03:09
Ne znam kakvo e tova kiber-sex ama e mnogo typo! :-D

01-17-2007, 04:38
Май някои са големи отворковци тази вечер да дават мнения ето така, без никаква подготовка. Тук - всичко е ок, безобидно. Ама с тъпите изказвания относно СПИН могат като нищо да обричат някой незапознат на смърт.

Относно киберсексът - просто ви липсва творчески подтик да го правите. Най-вероятната причина? Защото имате проблеми с изразяването, беден речник и закърнял мозък. Но какво споря с вас, вие така или иначе няма да разберете. Вие дори не успявате да проумеете, че се говори за киберсекс не изобщо, а когато нормалният не е възможен.

И какви са тези съвети, да си намеря момиче за секс?! Трябва да си голяма кyрва, за да го кажеш. А ти си кyрва, нали? Естествено! Ский ся, другарке, тази глава не ти е за да лапаш хyйове, а за да мислиш с нея. Ама на теб май това ти е по-трудно от да се замислиш. Патка.

ЕЙЙЙЙЙЙЙ ДУХОВИТИЯ, КАК ТАКА СИ С ИКОНОМИКА ВЪОБЩЕ ВЕ? В ИКНОКОМИКАТА НЯМА ТВОРЧЕСТВО... или явно се лъжа и има такова нещо като "романтика в счетоводството" а? :lol: :lol: :lol: :lol:

Недей нарежда колегите! Може да са малки, може да са глупави, обаче са колеги... ти колегите във ВИНСА уважаваш ли ги?А лекторите? Като тря им духаш за да изкараш...? Недей плямпа простотий! Стегни се! В та и в кретеноида. Много поздрави на жена ти от мене!!!

Lorraine
01-17-2007, 05:15

Да
С как си облечена в момента? Опиши ми се #-o :smt014

gangbang
01-17-2007, 06:35
Понякога е забавен и такъв секс. Кво толкова :)

01-17-2007, 06:41
Брои ли се за кибер секс, изпращане на сексуални съобщения по пощенски гълъби? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

air_J
01-17-2007, 11:54

Брат, това не беше за теб, а беше мнението ми като цяло за темата. Ти си нЕк`ъв пич, фен съм ти даже. А и с някой малки изкючения съм забелязъл, че имаме доста сходно мислене.
П.С.> Ебати, как ти се мазня! :shock:

BorderManager
01-17-2007, 11:59
Една приятелка направо подлудя да ме кара да правим такова нещо...
То камери, то микрофони, видео чатове...
Аз не склоних и до ден днешен ми се струва адски тъпичко.
Друго си е ръка да пипне. (Aко пък има и косъмчета по триъгълника...) :smt007

01-18-2007, 00:27

Брат, това не беше за теб, а беше мнението ми като цяло за темата. Ти си нЕк`ъв пич, фен съм ти даже. А и с някой малки изкючения съм забелязъл, че имаме доста сходно мислене.
П.С.> Ебати, как ти се мазня! :shock:

къде му се мазниш? на снимката ли? Да си измеш ръцете и пишката после! Да не влезнеш със съобщението - червена ми е пишката щото се мазних на Шницела...